İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Bugün

Arka disk tornaya verildi. 1 yıllıktı. Balata çizmiş.

Ön disk Değişti eğilmişti. Doğal olarak ön balata ve arka balata Değişti.

Fren Hidroliği Değişti.

Direksiyon Yağı Değişti.

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Babam plakalığı iptal etmemi istemiyor.. Bende bugün kırmızı yazılı plakalıklara gıcık olup yazısız düz plakalık taktım.Acaba üstüne vw veya golf yazdırsam mı diye düşündüm.Olmadı plakayı direk yapıştırıcam  :unsure2:

Yorum bağlantısı

Neden şaşırdın ?

Senin gibi titiz bir adamın aracına deniz suyu girmiş/ değmiş abi.. En büyük şoklardayım şuan. :shok: Pert artık o.. At sen onu. Değiştir, sat kurtul..  ;)  :p

Yorum bağlantısı

Senin gibi titiz bir adamın aracına deniz suyu girmiş/ değmiş abi.. En büyük şoklardayım şuan. :shok: Pert artık o.. At sen onu. Değiştir, sat kurtul..  ;)  :p

Mekanında bulunduğumuz park alanını su ile temizliyorlardı,ben normal su sandım birşey olmaz diyerekten ellemedim araca.sonra elemana sorduğum da deniz suyu abi diyince kahretsin dedim.. :vurduvara:  Tavan hariç her tarafı deniz suyu olmuştu.

Şükür üzerindeki yoğun cila,etkisini gösterdi zaten. :biggrin:

Ne satması len,50 bin verdiler yine satmam  :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Mekanında bulunduğumuz park alanını su ile temizliyorlardı,ben normal su sandım birşey olmaz diyerekten ellemedim araca.sonra elemana sorduğum da deniz suyu abi diyince kahretsin dedim.. :vurduvara:  Tavan hariç her tarafı deniz suyu olmuştu.

Şükür üzerindeki yoğun cila,etkisini gösterdi zaten. :biggrin:

Ne satması len,50 bin verdiler yine satmam  :D

51 bin vereyim abi :D 

Yorum bağlantısı

60 tl vereyim şaka şaka 60 liraya 2010 model Merso alırım :)

Mehmet Hocam,hastası var bunların..Bende Mercedes alırım yoksa  :yes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Tabi ki hakan abi ben bu fiyatları gurcistani kast ederek söylemiştim trde olduğu için siz haklısınız.

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

46.200 km de lastiklerde çatlaklar ve tutunma problemleri başladı. bende bir araçta hayati önem taşıyan focusumun ayakkabılarını Continental premium contact ile değiştirdim. 2015/16 hafta üretimi lastiklerin tanesini 190.TL den aldım.

Yol Yardımının aktivasyonunu yaptım.

Hayırlı olsun yeni ayakkabılar. Şimdi yola kedi patileri gibi yumuşak yumuşak temas edip adeta cırmalarcasına tutunur onlar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Az önce işten geldim bi baktım arabanın altından kuyruk sallanıyor motorun içine iki tane kedi girmiş. :)

Sonra sol aynasına haysiyetli bir vatandaşın , çiğnediği sakızını yayarak aynanın dışına yapıştırmış olduğunu gördüm sinirim tepeme çıktı. Söverek ıslak mendille çıkarttım. 

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Papuçlar Değişti
2015 26 hafta üretimi

Şase kablosu değişti start,stop ta stop etme ama start almama sorunu vardı o sorun şase kablosu değişerek düzeldi
801e1a4ad8eabdc884053751c6c5fdeb.jpgec4b298a99a65f811da599624387de53.jpgda8f8c706cc2d5ac08fa8f008e227c44.jpg

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Koray Demir

46.200 km de lastiklerde çatlaklar ve tutunma problemleri başladı. bende bir araçta hayati önem taşıyan focusumun ayakkabılarını Continental premium contact 5 ile değiştirdim. 2015/16 hafta üretimi lastiklerin tanesini 190.TL den aldım.

Yol Yardımının aktivasyonunu yaptım.

Hayırlı olsun yol ile araç arasında korelasyon kuran kaliteli pabuçlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

ALLAH razı olsun kardeşim fiyatları beni hoplatı lakin yapacak birşey yok önce emniyet

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...