Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Cam tavana da cektirdinmi ? Yok o ka diğil Perdesi yetiyor onun. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Yok o ka diğil Perdesi yetiyor onun. Ben sunroof a da yaptırdım açık gittiğim de güneşi azaltsin diye Senin bebek var artık Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Bugün hızımı alamadım bagaja da el attım. Detaylar konusunda. Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 5 Nisan 2016 Paylaş 5 Nisan 2016 Yeni bir proje için mevcut kaput ve yan şeritleri söktüm. Araba bu şekilde daha bir hoş geldi gözüme . 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Karnını tıka basa doyurdum,Shell Nitro ile devam... Yorum bağlantısı
Celil Alpay 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Ön yan ve kelebeklere solar master marka cam filmi yaptırdım. 2 Yorum bağlantısı
Behram Doygun 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Bugün öğlen bir Kadıköy yaptık geldik. Ardından hava güzel zemin müsaitken bir iç-dış daldım aracıma. Ardından sol çamurlukta ve sol arka kapıda alt kısımda 3 tane taş çarpması ile oluşan küçük boya atması vardı hemen ardından bir güzel rötüşümü yaptım. Şu an kapının onunda mışıl mışıl dinleniyor kerata.[emoji16][emoji16][emoji41][emoji56] Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Lastikleri alalı 17 bin km oldu. Bir süredir aklımda olan lastikleri ön-arka değişimi yaptırdık. Eskiden kalma direksiyonda biraz sola doğru yamukluk vardı düzelttireyim rot ayarı yapılsın hazır gelmişken lastikçiye dedim. Usta hemen sordu alt takımla ilgili bişey yapıldımı diye araca geçen ay salıncaklar ve z rotlar değişmişti dedim. Değişimden sonra ya rot ayarı yapılmamış yada yapan usta değilmiş dedi Ayarsız hali: Ayardan sonra: Arka teker neden öyle diye sordum.. arkalar sabit akslı gibi bişey dedi böyle oluyormuş En sonda yıkadım tertemiz 5 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 no mame Fatih ve Osman ustanın şefkatli kollarına bıraktım, yağ ve bütün filitreler değişti. motosiklet sayılırmı 1 Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Arkadaşımın sattığı A4 aracının yazlık Rotor jantlarını uygun fiyata aldım 4 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 173 bin periyodik bakımını yaptık 5w-30 Mobil Tam sentetik yağ Orjinal hava filtresi Delphi mazot filtresi Otosan yağ filtresi Karbonlu fesa(ismi buydu galiba) polen filtresi Yağsız kontak sprey ile maf sensör temizliği Diskler ve balatalar otosan ile sıfır değişti Fren hidroliği değişti Her yeri sökmüşken kaliperlerin boyasını yeniledim üstten. Carbon clean firmasına ait aşağıdaki ürün ile manifold temizliği yapıldı. Onun videosunu da ekleyeceğim. Sıfır Diskler Çıkan hava filtresi 6 bin km önce değişmişti Yeni parçalar Manifold temizleme spreyi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Ufak ama yinede birşey yaptık [emoji5] url] Duramadık yine diyorsun Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 173 bin periyodik bakımını yaptık 5w-30 Mobil Tam sentetik yağ Orjinal hava filtresi Delphi mazot filtresi Otosan yağ filtresi Karbonlu fesa(ismi buydu galiba) polen filtresi Yağsız kontak sprey ile maf sensör temizliği Diskler ve balatalar otosan ile sıfır değişti Fren hidroliği değişti Her yeri sökmüşken kaliperlerin boyasını yeniledim üstten. Carbon clean firmasına ait aşağıdaki ürün ile manifold temizliği yapıldı. Onun videosunu da ekleyeceğim. Eline cebine sağlık, maliyet ne oldu, özellikle diskler? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Eline cebine sağlık, maliyet ne oldu, özellikle diskler? maliyet 400 TL abi. Diskler hasar durumundan dolayı sigortadan değişti. Ufak bi kaza oldu konusunu da açtım. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Karaktersiz bir kuş isal olmuş arabayı Dün akşam işe gidecem diye dışarda bıraktım sağolsun hedef tahtası yapmış ıslak pamuk koydum üzerlerine bekliyorum [emoji35] Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 maliyet 400 TL abi. Diskler hasar durumundan dolayı sigortadan değişti. Ufak bi kaza oldu konusunu da açtım Ozan geçmiş olsun. bakımında hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 maliyet 400 TL abi. Diskler hasar durumundan dolayı sigortadan değişti. Ufak bi kaza oldu konusunu da açtım.Geçmiş olsun Ozan. Konuya bir bakarım şimdi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Ozan geçmiş olsun. bakımında hayırlı olsun Teşekkür ederim abi sağol Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Karaktersiz bir kuş isal olmuş arabayı Dün akşam işe gidecem diye dışarda bıraktım sağolsun hedef tahtası yapmış ıslak pamuk koydum üzerlerine bekliyorum [emoji35] Kuşun üzerine mi pamuk koydun? Resmen çin işkencesi.. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Karaktersiz bir kuş isal olmuş arabayı Dün akşam işe gidecem diye dışarda bıraktım sağolsun hedef tahtası yapmış ıslak pamuk koydum üzerlerine bekliyorum [emoji35] Karaktersizmi [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Recommended Posts