İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Görkem Karakaş

8f41b821e204ae1f98b36ed11193209a.jpg1f2c8c16331e3a6ec3a4e82b8243d9b7.jpg

61ac3453159f3cabf87093995552dc5e.jpg

Arkadaşla bir araya gelip yıkadık. Son fotoğraftaki emektar(480) kabinsiz olduğu için yıkanmadı.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Kenar temizliğinin bir anlamı kalmamış keşke plakaliklari iptal etseniz.

Maalesef plakalık zorunlu :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Fatih Taktak

Bugün 112.000 km de bakım yapıldı yağ, yağ filtresi ve hava filtresi değişti. Mazot ve polen filtresi diğer bakıma kaldi. Tayin taşınma bayram tatili derken 3 ayda 12.000 km yapmışız

4a61c4b24fefd9b49acd84590fa19f52.jpg

e02aa01d4e62d0e1a074879d1d3260f6.jpg

85868b7f02c6a72c12f36ec84316b2b4.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Bugün 112.000 km de bakım yapıldı yağ, yağ filtresi ve hava filtresi değişti. Mazot ve polen filtresi diğer bakıma kaldi. Tayin taşınma bayram tatili derken 3 ayda 12.000 km yapmışız

Yerleşebildin mi Fatih.

Yorum bağlantısı
Fatih Taktak
(düzenlendi)

Yerleşebildin mi Fatih.

Yerlestik abi çok şükür,

İstanbul dan gelirken yolunuzun üstü artık bekleriz biga ya

tarihinde Fatih Taktak tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
(düzenlendi)

Piyano black mi yaptırdın [emoji15] maşallah

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

H.Erken sağolsun cilalıyo şampuan olarakta pril kullanıyoruz [emoji23]

Beni şımartıyorsun kardeşim [emoji8]

Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

1-Meguiars Ultimate Compoud ile pasta attım üzerine G-Technig C2V3 Liquid Crystal ile boya koruma yaptım. Artık baloncuklar var  :biggrin: Ama yinede tam istediğim gibi gideremedim örümcek ağı efektini  :angry:

db1qJQ.jpg

5VZRvA.jpg

AJ9YVQ.jpg

Geri vites lambasını ledledim, frenlerede aldım ama parklar çalışmıyor frene basınca çalışıyor nedense çözemedim  :unsure2:

bbn40n.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

ufak bi yıkama yaptım.

çamurluğu, aynayı, a sütununu öyle görünce birileri sürttü zannettim.  :shok:

:nazar:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

daha önce değiştiğim termostad hafiften su kaçırdı, baktım contası tırt, zaten takarken ince gibi gelmişti, Facet marka 83 derecelik olanı alıp değiştim, elim alıştı artık :)

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

1.6 tdci Focus da da basit mi acaba bu termostat olayı :)

Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir

1-Meguiars Ultimate Compoud ile pasta attım üzerine G-Technig C2V3 Liquid Crystal ile boya koruma yaptım. Artık baloncuklar var [emoji3] Ama yinede tam istediğim gibi gideremedim örümcek ağı efektini :angry:

Geri vites lambasını ledledim, frenlerede aldım ama parklar çalışmıyor frene basınca çalışıyor nedense çözemedim :unsure2:

geri vites lambası için nasıl bi led uygulaması yaptınız? Hazır led mi taktınız?

Yorum bağlantısı

çamurluğu, aynayı, a sütununu öyle görünce birileri sürttü zannettim. :shok:

:nazar:

İlk bakış önemli [emoji23]

Yorum bağlantısı
İsmail Sefer

Kronik Focus gösterge arızasını yaptırdım. (Hareket halindeyken bi anda motor sistem arızası verip hızlanma azaltıldı-elektrikli direksiyon arızası-yakıtta su var yazıyordu) Oto beyinciye 250 gayme bayıldık :angry:

Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

geri vites lambası için nasıl bi led uygulaması yaptınız? Hazır led mi taktınız?

Eren bey link vermiş,

Benim sipariş ettiğim ise bu ürün: Link

Eren Beyin tavsiye ettiği 2 adet ve fiyatı biraz yüksek ama iki katı led var daha parlak olacaktır.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Orjinal termostad takmazsan olacagı bu[emoji4]

orjinali diye bir şey yok kardeş, geç sen onu :) yanlış olan sadece contaydı, taktığım termostada parça nosuna kadar aynıydı üstelik, contada sıkıntı varmış, ne kalınlıkta olması gerektiğini öğrendim, artık sıkıntı olmaz...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk
(düzenlendi)

1-Meguiars Ultimate Compoud ile pasta attım üzerine G-Technig C2V3 Liquid Crystal ile boya koruma yaptım. Artık baloncuklar var  :biggrin: Ama yinede tam istediğim gibi gideremedim örümcek ağı efektini  :angry:

Geri vites lambasını ledledim, frenlerede aldım ama parklar çalışmıyor frene basınca çalışıyor nedense çözemedim  :unsure2:

Makine ile yapıldığında ultimate compound cok güzel hare gidericidir. Örümcek ağı görünümündeki çizikleri alır. El ile anca %30'unu alabilirsiniz. El ile hareleri gidermek istiyorsanız  Meguiars 105 alın. N11 gibi sitelerde bölünmüş şekilde satıyorlar. Kaportayı boş yer kalmayacak şekilde iyice ovalamanız gerekli. Değmesi yeterli değil. Gerekirse parça parça yaparak harelerin gittiğini göre göre yapın. Yorulunda insan sürüp geciyor ama bunun faydası yok.

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Alıntılarda resimleri silelim lütfen.
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...