Fatih Öztürk27 15 Eylül 2012 Paylaş 15 Eylül 2012 (düzenlendi) Kullanımını çok sevdiğim deri direksiyonum çok yıpranmıştı. Koltuklarda dahil kılıf kullanmayı sevmiyorum ama biraz da mecburiyetten bu işe girdim. Bu iş için çıkma direksiyon parası da isteyenler olunca bir deneyeyim dedim. http://www.hepsibura...goryId=20024867 Bu üründen iki tane aldık. Arkadaş ne yaptı merak ediyorum. Ve yoğun geçen haftanın sonunda stres atmak için iyi olur diye düşünerek arabayı asmanın gölgesine çektim. Camları açtım. Kızımda müzikleri seçti. İşe koyuldum. Zor biçimde dikişle başladım olmadı. Yuotube videosu yanılttı beni. Daha sonra basit yoldan ipleri kullandım. Acemilikte bu kadar. İkincisini çok daha iyi yaparım artık. Sıkılana kadar gri kullanalım belki bej veya siyah olabilir sonraki. Kutusu çok şık. Cancanlı. İğne iplik içinde çıkıyor. Madein PRC. Direksiyonun yıpranmış bir bölümü. İdare eder diye düşünüyorum. 15 Eylül 2012 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Eylül 2012 Paylaş 15 Eylül 2012 Bu kılıflarda sevmediğim; 1- İşçilik ne kadar iyi olursa olsun, 4 kol kaplanmadığı için yuvarlak plastik taksici kılıfı görünümde oluyorlar. 2- Orjinal deri sökülmediği için direksiyon çok şişiyor ve çocuk oyuncağı gibi duruyor. Yine de el emeğine hürmetim sonsuzdur, ellerinize sağlık 3 Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan 15 Eylül 2012 Paylaş 15 Eylül 2012 Ben de birkaç gün önce focus1'e yaptım aynı üründen. Direksiyonun üst bölümündeki tombik yerlerde kılıfın uçlarını birleştiremedim. Güzel oldu. Kendi mondeoma da yapmıştım. Seviyorum bu ürünü Hem daha kaygan, hem de yumuşak. Keskin manevralardan sonra direksiyonu elinin içinden rahat kaydırabiliyorsun bununla. Orjinal direksiyon daha az kaygan olduğundan yapışıyordu elime. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 15 Eylül 2012 Yazar Paylaş 15 Eylül 2012 Keşke deri direksiyonu tamİr eden yerler olsa. Yurt dışında boyama yoluyla tamir ediliyor gördüğüm kadarıyla. Bize de ancak bu tür çözümler kalıyor. Yoksa aynı düşüncedeyiz. İpleri biraz daha gerseymişsiniz keşke. Sani abiye katılıyorum aynı ürünü bende kullandım uyguladım aracıma çok kaba duruyor ama şimdilik bizi idare ediyor. Emeğinize sağlık. İkincide gergi işini de çözerim artık. Teşekkürler. Ben de birkaç gün önce focus1'e yaptım aynı üründen. Direksiyonun üst bölümündeki tombik yerlerde kılıfın uçlarını birleştiremedim. Güzel oldu. Kendi mondeoma da yapmıştım. Seviyorum bu ürünü Hem daha kaygan, hem de yumuşak. Keskin manevralardan sonra direksiyonu elinin içinden rahat kaydırabiliyorsun bununla. Orjinal direksiyon daha az kaygan olduğundan yapışıyordu elime. Acemilik dediğim gibi biraz daha sabırla o kaba yerlerdeki açıklıkta azaltılabilir. Kollar içinde krom rengi bir kaplama düşünebiliriz aslında. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Deri direksiyon tamiri yokta, kaplaması var. Sökülüp yeniden yapılıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Bu kılıflarda sevmediğim; 1- İşçilik ne kadar iyi olursa olsun, 4 kol kaplanmadığı için yuvarlak plastik taksici kılıfı görünümde oluyorlar. 2- Orjinal deri sökülmediği için direksiyon çok şişiyor ve çocuk oyuncağı gibi duruyor. Yine de el emeğine hürmetim sonsuzdur, ellerinize sağlık Tamamen katılıyorum. El emeği olduğundan yakışmış. Ancak en güzeli gerçek deri ile direksiyonu yeniden kaplatmak olacaktır. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Alttak deriyi söktükten sonra taksaydınız daha bir iyi dururdu sanki, mesela bende böyle durdu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Kaba görünmesinin sebebi, direksiyon simidinin ghia simitlerinin derisiz halinden oldukça kalın olması... Daha iyisi, daha kaliteli bir deri ve profosyonel bir işçilik ile olabilir... Bu hali ile bence güzel olmuş.. güle güle kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 16 Eylül 2012 Yazar Paylaş 16 Eylül 2012 Teşekkürler. Soyulabilecek bir deri kısım yok zaten. Sadece kılıfın iç tarafındaki sünger çıkartılıp daha ince hale getirebilir. Tabi gri değil de siyah olsa daha kibar durabilirdi. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Konudaki direksiyon kılıfları standard benden ölçüde olduğu için bazı araçlara yakışmıyor Mesala konuda geçen F1 direksiyonu kalın olduğu için kaba duruyor.Ama F2 ye muhteşem oluyor.. 1 Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Ellerinize sağlık hepsi güzel olmuş özellikle kaplama kaldırılıp dikilen direksiyon. 1 Yorum bağlantısı
Engin Ünal 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 (düzenlendi) Bende 2 saat uğraşın sonunda yapmıştım fena olmadı. 16 Eylül 2012 tarihinde Engin Ünal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 16 Eylül 2012 Yazar Paylaş 16 Eylül 2012 Elinize sağlık. Biraz fazla gerdirmişsiniz sanki. Yorum bağlantısı
Engin Ünal 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Elinize sağlık. Biraz fazla gerdirmişsiniz sanki. Evet gerdirerek yaptım , hem sıkı oldu hemde çıkan desenler hoş bir görüntü oluşturdu. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 (düzenlendi) Bende 2 saat uğraşın sonunda yapmıştım fena olmadı. İğneyi deriden geçirerek mi yaptınız? 16 Eylül 2012 tarihinde Muhammet Arslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Engin Ünal 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 İğneyi deriden geçirerek mi yaptınız? Kendi delikleri mevcut üzerinde , iğne iplik her şeyi mevcut. İş sadece el becerisine kalmış. Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Kendi delikleri mevcut üzerinde , iğne iplik her şeyi mevcut. İş sadece el becerisine kalmış. Biliyorum ürünü de, normalde iğneyi derideki delikten geçirmeden dikiyorlar. Sadece iplikten geçiriyorlar. Şu şekilde yani: Yorum bağlantısı
Engin Ünal 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Biliyorum ürünü de, normalde iğneyi derideki delikten geçirmeden dikiyorlar. Sadece iplikten geçiriyorlar. Şu şekilde yani: Ben direk deliklerden geçirerek diktim ipliklerden geçirmedim , her delikten sonra elimle gerdirdim , baya zahmetli oldu ancak hoşuma gitti bittikten sonra , yayınladığım foto yaptıktan tahmini 2 yıl sonra çekildi. herhangi bir deforme , iplik atma gevşeme vs. olmadı şimdiye kadar. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Benim araba da ipler kırmızı olacak deri eskidiğinde...Veya şöyle güzel bir mavi iplik çok fena yakışır gibi geliyor bana...Elinize sağlık bu arada, amatörce gayet güzel iş çıkarmışsınız... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Benim araba da ipler kırmızı olacak deri eskidiğinde...Veya şöyle güzel bir mavi iplik çok fena yakışır gibi geliyor bana...Elinize sağlık bu arada, amatörce gayet güzel iş çıkarmışsınız... Bende sarı istiyorum Kırmızı yaşlı işi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Bende sarı istiyorum Kırmızı yaşlı işi Sen bilirsin, ben böyle olgun görünüyorum canım... Yorum bağlantısı
Recommended Posts