Yılmaz Demirtaş 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 İyi günler bende 2003 model transit connect var yurtdısından teyp ve teyp cercevesi getirttim bir türlü orjinal teyp i sökemedim elektronikçilerin bazılarında bu aparatı buldum onlarda satmıyor. 30 liraya sökeriz diyorlar bunu sökemenin başka yolu yokmu yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 burda var http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-HORIZONTAL-CD-CAR-STEREO-RELEASE-REMOVAL-KEYS-TOOL-/270648421190?pt=UK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP&hash=item3f03e72b46 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 2003 connect se çok basit sokumu eski bir metal askılığınız varsa kesin iki tane ondan u şeklinde yapın deliklere takın demir askılık yoksa 4 tane o deliğe göre civi bulup kastırarak cıkartın bundan basit i yoktur :D 30 liraya deymez Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 30 çok. Oto elektrikçisine gidip söktürün derim. Bu işlem için para bile alınmaz bence 1 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 (düzenlendi) ortalık malesef mezarcı dolu bir teyp sökmek için 30 tl insaf beyaaa.. 19 Eylül 2012 tarihinde Osman Tekindemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 30 çok. Oto elektrikçisine gidip söktürün derim. Bu işlem için para bile alınmaz bence benden her seferinde 20 lira istiyorlardı burda sökme aparatı aldım . ha her isteyene 20 lira verseydik batardık sonuçta müdür çocuğu değiliz bu arada aparatı bende 30 liraya satıyorum. ama o ebay linkindeki sizin araca uyan tip değil. ama sizinki de ebayda o paralara. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 benden her seferinde 20 lira istiyorlardı burda sökme aparatı aldım . ha her isteyene 20 lira verseydik batardık sonuçta müdür çocuğu değiliz bu arada aparatı bende 30 liraya satıyorum. ama o ebay linkindeki sizin araca uyan tip değil. ama sizinki de ebayda o paralara. mustafa aparata ne hacet :D evdeki askılardan birini ona göre ayarla tamamdır işte oda mı yok nalbura git oraya göre 4 tane çıvı al tamamdır işte ne 30 lirası ben civiyle az sökmedin connect tin teyp ini :D Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 mustafa aparata ne hacet :D evdeki askılardan birini ona göre ayarla tamamdır işte oda mı yok nalbura git oraya göre 4 tane çıvı al tamamdır işte ne 30 lirası ben civiyle az sökmedin connect tin teyp ini :D orası öyle ben beceremedim gittim ingilizden orjinal aparat aldım teybi zedelemeden 100 kere söküp takmışımdır. aparat tr de satan yok elektronikçiler teypcilerde vermiyor piyasayı mı düşüreyim :D :D Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 orası öyle ben beceremedim gittim ingilizden orjinal aparat aldım teybi zedelemeden 100 kere söküp takmışımdır. aparat tr de satan yok elektronikçiler teypcilerde vermiyor piyasayı mı düşüreyim :D :D o zmn birşey diyemem mustafa :D piyasa senin işin Yorum bağlantısı
Recommended Posts