İçeriğe Yönlendir

Opel Mokka Gelmiş


Korhan Orkun

Recommended Posts

İlker Yalçın

Bunun sonu da Antara ya benzer. Fos çıkar. Ancak Chevy fiyatta rekabetçi olursa Trax satar.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Yusuf Bahri Aslan

Dizeli gelmiş. Acaba Chevrolet Trax kaç tl olcak...

Opel Mokka 1.7 CDTi Enjoy AT FWD 77.790

Opel Mokka 1.7 CDTi Cosmo AT FWD 83.790

Opel en sonunda yeni 1.6 dizel motor yapmış.Mokkaya ve diğer araçlarına kesin koyar artık.

Kaynak:http://www.ensonhaber.com/opel-yeni-16-turbo-dizel-motorunu-tanitti-2013-01-19.html

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

İsmi çok b..ktan olmuş :)

Adamlar Türkler bu isim için ne düşünür diye düşünmemişler ki. Yoksa hiç gothe diye yazar, kaka diye futbolcu olur muydu ? :)

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

Dizel motor seçeneği olmaması kötü olmuş. Gelirse de 1.7 cdti getirmezler inşallah. Şu piyasada 1.5 dci motorla qashqai karşısında rakip yok. VW tiguan 2.0, Hyundaki ix35 2.0, Kia 2.0, vs. Kimse crossover satma derdinde değil galiba bir tek renault-niisan bu hamleyi yaptı pastadan büyük dilimi aldı.

Aracın tasarımını ben beğendim.

bence bunun sebebi türkiye şartları. yurtdışında bu denli keskin vergi farkları yok. bazı ülkelerde bırakın mesela 316i yi, 328i'den aşağı model satılmıyor bile. orta sınıfta da dizel olacaksa 2 litreden aşağı yok. bizde haliyle 1.6 litre olmayan arabaya binmek için fazladan %25-30 veriliyor sırf aynı araç için. vergi sistemimiz çok ama çok kötü.

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

asıl kısmı yazmayı unutmuşum. burada satılan araçların, üreticilerdeki oranı o kadar az ki bize özel bir paket oluşturmayı pek düşünmüyorlar bence. çoğu için maliyetini kurtarmıyor sanıyorum. anca hyundai, kia gibi henüz olgunlaşmamış markalar agresif satış politikalarıyla hareket etmek zorunda olduklarından buna göre davranıyorlar.

yakın zamanda okuduğum bir yazıdan çıkarım yapayım. mercedes 2012 de yaklaşık bir buçuk milyon araba satmış dünyada. bizde sanıyorum 12000 civarı. bunun da 10000 civarı 1.6lt c serisi. bu kadar az satı yapan bir markada bile devede kulak kalıyoruz adam neden uğraşsın.

bu ndenle de bize 301 gibi, city gibi, rapid gibi sınıfı belirsiz ve gelişmiş ülkelerde pek bulunmayan brezilya, mısır, cezayir araçlarını kakışlıyorlar. fakir arabası bunlar. bizi hem fakir hem de hakir görüyorlar. aslında biz fakir değiliz ancak öyle yüksek vergilere sahibiz ki ödediğimiz araba fiyatının az kısmı üreticiye gidiyor. yani 3-4 liralık arabalara 10 lira veriyoruz. bu vergi sistemini değiştirmeyenler gemi alırken, siz 301 mi rapid mi tartışması yapıyorsunuz.

bu mu gelişmiş türkiye? bu mu adalet? :angry:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Geçen gördüm, baktım ettim, tipini görünce direk yandan fiestayla bindirip yoldan dışarı atmak geldi içimden, fiyat saçma, araba tırt, altına baktım içler acısı, tamamen saçmalık, bu paraya bunu almam imkansız, hem alıpta sürekli serviste elektronik dertlerle uğraşamam, sonra uğraş dur mahkemelerle, gider yeti alırım kafamda rahat hayatımda güvencede olur vallahi.

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil
Dizel motor seçeneği olmaması kötü olmuş. Gelirse de 1.7 cdti getirmezler inşallah. Şu piyasada 1.5 dci motorla qashqai karşısında rakip yok. VW tiguan 2.0, Hyundaki ix35 2.0, Kia 2.0, vs. Kimse crossover satma derdinde değil galiba bir tek renault-niisan bu hamleyi yaptı pastadan büyük dilimi aldı. Aracın tasarımını ben beğendim.

Dacia Duster 1.5 dci 4x4 110 HP :rolleyes:

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

astra platformuna yapsalardı yok satardı ama corsa bu. güdük çok fena. önden alçak. işçilik biraz vasat. çok fazla nikelaj dolu. passat fiyatına bu ne böyle?


uçmuş...

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Baktım, küçük, içi sıkıcı ve 2012 gibi, ı-ıhhh isterse 160 hp. olsun...

Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

Benim gözümde yüksek bir corsa , fiyatı da yüksek .

 

Fiat 500L gibi mokkayı alanlara da üzülüyorum .

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bence meriva daha iyi bu aractan. 1.6 dizel 136 hp manuel cosmo 75bintl. Hemde zafira platformu uzerine kurulu.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

SUV B dendiğinde biraz karizma olmalı.   ford ecosport gibi özellikleri olmalı. Bunun özelliği yok. 

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Ben hic sevmedim.. Gecen hafta bayide inceledim.. Trim,koltuklar,iskelet cok basit gorunuyordu.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Boyut, sınıf ve tip olarak beim aracın aynısı diyebilirim. Klasik Japon olarak benim araç içe çok yol sesi almakta. Üretim müdürümüzün aracı Mokka. Geçen uzun yol tecrübem oldu. Oda aynı şekilde aşırı derece bir yol sesi alıyor içeri. Ve çok fazla sarsıntı var aracın içinde. Konsol o araca göre olmamış. klasik bir konsol var. Yani öyle ahım şahım, mükemmel bir araç değil henüz..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...