İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Süha Demirtaş

Bazı bilgisiz arkadaşları uyarmak yine bize düştü. Video nun sesini kısmak zorunda kaldım iseyene orjinini göndereyim ;)

Yorum bağlantısı
Cavit Yordam

Tırın önündeki araç saga giriş yapınca şöför aynaya bakıp sinyalini veriyor ve sola geçmeye çalışıyor.O anda kamyonet makas atıp tırı sollamaya çalışıyor.

Eger tır şöförü uyanmasa kaza kaçınılmaz. :shok::(

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Tırın önündeki araç saga giriş yapınca şöför aynaya bakıp sinyalini veriyor ve sola geçmeye çalışıyor.O anda kamyonet makas atıp tırı sollamaya çalışıyor.

Eger tır şöförü uyanmasa kaza kaçınılmaz. :shok::(

Cavit abi, görüntüdeki ses ne? Karlı/karıncalı eski tv sesi gibi? :unsure2:

Yorum bağlantısı
Cavit Yordam
(düzenlendi)

Cavit abi, görüntüdeki ses ne? Karlı/karıncalı eski tv sesi gibi? :unsure2:

O andaki konuşmaları eklemek istemedim video kesme programıylada kesme işlemi yapınca ses bu şekilde oldu.Orjinal kayıtta ses normal.sesi düzenliyorum.

tarihinde Cavit Yordam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere

O andaki konuşmaları eklemek istemedim video kesme programıylada kesme işlemi yapınca ses bu şekilde oldu.Orjinal kayıtta ses normal

Youtube'a atarken ayarlardan müzik ekleyebilirsiniz abi.

Yorum bağlantısı
Cavit Yordam

Youtube'a atarken ayarlardan müzik ekleyebilirsiniz abi.

Ayarladım ,ilk anda dalgınlıgıma gelmiş :)

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Tırın iki şeritli yolda solda ne işi var ? Gerçi sollamaya çalışanda kamyonet ayrı bir mevzu, kıl payı ucuz kurtulmuşlar.. 

Yıldızlarda kayar :D

Bir ileriden otobana çıkma düşüncesinde olunca , ilk sağdan çıkınca ani fren kayma sesleri :D Asfalt sıçakmış heralde..

Yorum bağlantısı

Tırın iki şeritli yolda solda ne işi var ? Gerçi sollamaya çalışanda kamyonet ayrı bir mevzu, kıl payı ucuz kurtulmuşlar.. 

Yıldızlarda kayar :D

Bir ileriden otobana çıkma düşüncesinde olunca , ilk sağdan çıkınca ani fren kayma sesleri :D Asfalt sıçakmış heralde..

Rıfat abilerin kaza gibi. Tır orta şertte ne arıyor otobanda!!!  :angry:

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Rıfat abilerin kaza gibi. Tır orta şertte ne arıyor otobanda!!!  :angry:

Aynen öyle, ben bu stresi Trakya ya gelirken ve dönüşte çok yaşıyorum :D Hele dönüşte akşam saatine kaldıysan vay haline..

Sol taraf hep tır kamyon, Hayır sollasa gidebilse birşey değil, önündeki kamyon 80km/h ile gidiyor  sollamaya çıkıyor 80 ile sollayıp 85 le önünde gidiyor, ne farkediyorsa..

Yorum bağlantısı

Aynen öyle, ben bu stresi Trakya ya gelirken ve dönüşte çok yaşıyorum :D Hele dönüşte akşam saatine kaldıysan vay haline..

Sol taraf hep tır kamyon, Hayır sollasa gidebilse birşey değil, önündeki kamyon 80km/h ile gidiyor  sollamaya çıkıyor 80 ile sollayıp 85 le önünde gidiyor, ne farkediyorsa..

Olur mu ne fark ediyorsa?? 5-10 dakika erken varıyorlar gidecekleri yere  ;)  :D  :D

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Olur mu ne fark ediyorsa?? 5-10 dakika erken varıyorlar gidecekleri yere  ;)  :D  :D

Kimisi insaflı çıkıyor bir kamyon sollasam yeter mantığıyla yol veriyor, kimi tüm sağ şeridi sollayana kadar abanıyor :D :D bu mantıkla giden yarım saat önce varıyor dur :D

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bazı bilgisiz arkadaşları uyarmak yine bize düştü. Video nun sesini kısmak zorunda kaldım iseyene orjinini göndereyim ;)

Video gizli diyor :D Sen bana direkt orjinalini gönder :D 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Lokman Ceritlioğlu

Buda benden, son sahnelere dikkat. Allah korusun cümlemizi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Sağdan çıkan öküz gidip ilerden girmiyor da yola illa oradan çıkıyor, birde haraket yapıyor dingil oğlu dingil.

Ama kocaman otobüsle kimseye vurmadan iyi kurtarmış otobüs şöförü, takdir ettim.

valla servis şöförü iyi kurtarmış helal olsun dikkatli şöförmüş

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

daha önceki eklediğim görüntünün önemli kısmı.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Muz atan çocukta suç değil onu eğitemeyen ailede sıkıntı var. İkinci adam ise bence yorumsuz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Dün gece Bursa'dan Karamürsel'e giderken kamerama yansıyan durum 7.sn de.

sürekli 90-100 arası gittim, bunun yerine 120 ile gitseydim  :shok:  :shok:  :shok:

Elhamdülillah, masum hayvanın hayatına sebep olmadım. Gece yolculuğunu hiç sevmiyorum :(

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Furkan sanki kedi gibi geldi, ışıklardan rahatsız olupta yolda durmamış. geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Furkan sanki kedi gibi geldi, ışıklardan rahatsız olupta yolda durmamış. geçmiş olsun.

Teşekkür ederim abim, küçük bir cins köpekti.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Görüntü işleme programındaki aksaklıklar yüzünden kusura bakmayın. Görüntüler biraz şey oldu. ;)

Hepsi bir gün içinde oldu:

Kavşağa giren insan (!), 02 KH 420 gördüğünüz yerde acımayın arkadaşlar;

Mal indiren insan. Çalışana saygımız var ama başkasına saygısı olmayana yok!;

Muğla'da ters yön kavramı. İşaretler nerenin ters, nerenin doğru yön olduğunu gösteriyor;

Sıradaki görüntü Serdar Güngör kardeşime havale edilebilir; 48 AF 968

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...