Mehmet Ozyurek 21 Haziran 2017 Paylaş 21 Haziran 2017 11 dakika önce, Serkan Toker yazdı: Sanırım sadece on off konumu var ve off konumunda.. Yanlış yeri hatırlıyor olabilirsin.. Genelde şiddet ayarı vardır... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Haziran 2017 Paylaş 21 Haziran 2017 21 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Yanlış yeri hatırlıyor olabilirsin.. Genelde şiddet ayarı vardır... Bakayım.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 25 Haziran 2017 Yazar Paylaş 25 Haziran 2017 Uzun bir süreden sonra tekrar merhaba arkadaşlar. Bu kaza olmasa görüşemeyecekmişiz demek ki. Görevlendirme sebebiyle olan bir iş değişikliği sonucunda oluşan yoğunluk nedeniyle bir süre aranızda olamadım. Artık biraz daha sakin işler (sanırım). Böyle giderse (umarım) daha sık görüşürüz. Ahan da kaza. Yorumlayın bakalım. Ha bir de, şu forum logosunun yüksek çözünürlüklü olanı kimde var? Bunu forumdan aldım ama çok kötü. "Olup da vermeyenin" yani. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Uzun bir süreden sonra tekrar merhaba arkadaşlar. Bu kaza olmasa görüşemeyecekmişiz demek ki. [emoji14] Görevlendirme sebebiyle olan bir iş değişikliği sonucunda oluşan yoğunluk nedeniyle bir süre aranızda olamadım. Artık biraz daha sakin işler (sanırım). Böyle giderse (umarım) daha sık görüşürüz. Ahan da kaza. Yorumlayın bakalım. Ha bir de, şu forum logosunun yüksek çözünürlüklü olanı kimde var? Bunu forumdan aldım ama çok kötü. "Olup da vermeyenin" yani. [emoji3] İlk tepkin ne oldu çarpana Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Geçmiş olsun Murat Hocam.Göz göre göre çarpmış... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Geçmiş olsun. Adam iyi sabretmiş olmalı önüne ne diye çıktın ki 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Geçmiş olsun hocam Hasar arka çamurlukta mı. Yorum bağlantısı
Murat Dere 25 Haziran 2017 Yazar Paylaş 25 Haziran 2017 Bir saat önce, Mert Yeldan yazdı: İlk tepkin ne oldu çarpana Videoda sessiz bir yer var. Sence neden sessiz orası? 58 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Geçmiş olsun abi. Teşekkürler kardeşim. 46 dakika önce, H.Cenk Bayrakçı yazdı: Geçmiş olsun Murat Hocam.Göz göre göre çarpmış... Sağol Cenk ya, aynen öyle oldu. Dur levhasını fark etmişsindir. Adam durmadı! Sanırım görmedi beni. 41 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: Geçmiş olsun. Adam iyi sabretmiş olmalı önüne ne diye çıktın ki Teşekkür mü edeyim, küfür mü edeyim bilemedim ya la. Ben de seni seviyorum janim. :blush: 41 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Geçmiş olsun hocam Hasar arka çamurlukta mı. Sağ olasın kardeşim. Memedim, arka çamurlukta değil hasar; jant ve arka kapının birleşim noktası. Jantın küçük bir parçası (1 cm) kopmuş hatta. Adam bana bir de hızlı geliyordun, demez mi? Video açık ve net, kavşağa yaklaşırken hızımı düşürmüşüm. Çarpışma anında 35 km falan. Kendisi yakşalırken değil durmak yavaşlamamış bile. Kesin görmedi beni diyorum ben. Hadi ben hızlı geliyorum, sen niye uymuyorsun dur levhasına? Kendi suçunu beni suçlayarak örtecek aklı sıra. Neyse, bayramdan sonra onun sigortacıya gideceğiz. Tutanak falan tutacağız. Telefon numaralarımızı aldık. Esnafmış o da merkezde. Orada da hızlı gidiyordu derse dayayacağım videoyu burnuna. Şimdilik haberi yok videodan. O değil de araba iki gün omuştu sanayiden çıkalı. Satacağım diye kaskodan beyanla iki hasar yaptırmıştım; biri vurma, biri sürtme. Neyse, cana gelmesin. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Satılacak haa, kesin gömü buldu.. Abi geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Hasar arka kısımda olduğuna göre. Dur levhası olmasa da kusur ona verilmeli. Yorum bağlantısı
Murat Dere 25 Haziran 2017 Yazar Paylaş 25 Haziran 2017 4 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Satılacak haa, kesin gömü buldu.. Abi geçmiş olsun Sağ ol janim. Yok len ne gömüsü? Bılsak araba mı satarız? 1 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Hasar arka kısımda olduğuna göre. Dur levhası olmasa da kusur ona verilmeli. Arka sayılır mı orası? Dur resmini bulayım koyayım? Not: N'oldu bizim logo işi? 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 25 Haziran 2017 Yazar Paylaş 25 Haziran 2017 1 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Yenisi gelmeyecek mi yerine Daha düşük modelde bir araba alıp aradaki farkla doğal gaz yaptıracaktım ya, unutmuşun. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Daha düşük modelde bir araba alıp aradaki farkla doğal gaz yaptıracaktım ya, unutmuşun. [emoji14]Arabaya mı doğalgaz Yorum bağlantısı
Murat Dere 25 Haziran 2017 Yazar Paylaş 25 Haziran 2017 (düzenlendi) 7 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Arabaya mı doğalgaz Sen yenisin galiba? Şurası işte @Mehmet Ozyurek 25 Haziran 2017 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Çarpışma noktasını doğru işaretle. Sana kusur verilmez Sen geçişi tamamlamak üzereymişin. Beklemek zorundaydı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Bununla gecmis olsun araba donunce bayagi ciddi hasar var diye dusundum. Hasar kucukte olsa can sıkıcı gerci. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Dur levhası var , kusur yüzde yüz karşı tarafın 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 İlk tepkin ne oldu çarpanaMurat hocam geçmiş olsun ,El freninin çekiliş sesine bakarsan olacakları tahmin etmek zor değil [emoji35] taktik maktik yok direk bam bam bam [emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 25 Haziran 2017 Yazar Paylaş 25 Haziran 2017 (düzenlendi) 2 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Çarpışma noktasını doğru işaretle. Sana kusur verilmez Sen geçişi tamamlamak üzereymişin. Beklemek zorundaydı. Taam abi. Bizim logo n'oldu abi? Logo vardı bizim... 1 saat önce, Metin Akbal yazdı: Bununla gecmis olsun araba donunce bayagi ciddi hasar var diye dusundum. Hasar kucukte olsa can sıkıcı gerci. Sağ olasın Metin. Bi de sesi duycan la, ben araba pert, dedim. 22 dakika önce, Adnan Çakır yazdı: Murat hocam geçmiş olsun , El freninin çekiliş sesine bakarsan olacakları tahmin etmek zor değil taktik maktik yok direk bam bam bam Ya baktım, iki kadın 2 çocuk indi arabadan, biri kucakta (kadınlaın değil). Çocuk da gençten bi şey. Elimi omzuna attım (gerçek) oradaki arkası dönük olan ilk defa gördüğü dur levhasını gösterdim. Korkmuşlar zaten, eline almış plakayı, ağladı ağlayacak... Baarmadım bile. 25 Haziran 2017 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 çok geçmiş olsun Murat hocam. tam da bayramda çok can sıkıcı olmuş. Yorum bağlantısı
Murat Dere 25 Haziran 2017 Yazar Paylaş 25 Haziran 2017 50 dakika önce, Sadık Taşyürek yazdı: çok geçmiş olsun Murat hocam. tam da bayramda çok can sıkıcı olmuş. Sağ ol be abi. Evet öyle oldu. Kader işte. 8 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun hocam. Sağo olasın Selçuk. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Göçer 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Ben de bayramdan birkaç gün önce yayaya çarptım Allah ikimizi de korudu ki çocuğun durumu çok iyi ve taburcu oldu çok şükür. [emoji58]http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/291359-Çocuğa-Arkadaşım-Fena-Çarptı-(-Daha-bugün-)-Araç-Kamerası-Kayıtta-SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts