Metin Akbal 21 Kasım 2017 Paylaş 21 Kasım 2017 Şu golfdeki arkadaş kaza yapsa köpekten daha az üzülürüm. Ayrıca plakasını da okuyamadım a118C'miz çamur görüntü moduna bağlamış durumda nedendir bilemedim. Yine insaflisiniz. Iyi niyetlisiniz. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 21 Kasım 2017 Paylaş 21 Kasım 2017 2 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Yine insaflisiniz. Iyi niyetlisiniz. kararımı değiştim hiç üzülmem 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Kasım 2017 Paylaş 23 Kasım 2017 Bu kadar kasabın olduğu trafikte yan kamera bile şart Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 23 Kasım 2017 Paylaş 23 Kasım 2017 Bu kadar kasabın olduğu trafikte yan kamera bile şartBende o da anlam veremedik nasıl oldu kaza [emoji4] kapısı zor açılıyor çamurluk kaymış, bende sadece tampon sıyrık. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 On 19.11.2017 at 23:16, Yaşar Yüce yazdı: Sağolun Allah razı olsun. Arabanın durumu. Tampon panjur davlumbaz sis farı gibi plastik aksamda hasar var radyatörde çamurlukta herhangi bi hasar yok Yaşar geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Yaşar Yüce 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 4 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Yaşar geçmiş olsun. Sağol Mustafa Allah razı olsun. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 25 Kasım 2017 Paylaş 25 Kasım 2017 Daha önce Kango'yu makaslayacaktı beceremedi 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 25 Kasım 2017 Paylaş 25 Kasım 2017 Bu hyundai şoförlerinden bazılarında bir sıkıntı var sanırım. Geçen gün bende hyundai minübüs süren bir berduşla birbirimize giriyorduk. Sonra beni geçtikten sonra baktım ki arabanın vurulmafik yeri kalmamış. Olan bizim arabaya olacak ki. Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 On 25.11.2017 at 23:24, Muhammet Ergün yazdı: Bu hyundai şoförlerinden bazılarında bir sıkıntı var sanırım. Geçen gün bende hyundai minübüs süren bir berduşla birbirimize giriyorduk. Sonra beni geçtikten sonra baktım ki arabanın vurulmafik yeri kalmamış. Olan bizim arabaya olacak ki. muhammet bey eski tofaş kuş serisi sürücü mantalitesinin (ki vakti zamanında doğan S süren biri olarak bunu diyorum) hyundai sürücülerinde reenkarne olduğunu düşünüyorum. ama bazen aynı sürüş tekniğinde mercedes kullanana bile rastlanıyor artık malesef ki. Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 (düzenlendi) ben daha makas atan mercedes görmedim ama 1-2 bmw gördüm. Makasçılar genellile ucuz arabalarla yapıyorlar bu işi. Polo, corsa, i20, golf gibi nispeten 100 bin altı diyelim araçlarla yapıyorlar. 200 binlik e kasa makas yapmıyor, çarparsam kayıp olur malıma zarar gelir işimden gücümden olurum zamanım gider diyor sanırım. edit: Fluence, clio, linea zebille makasta. Hele symboller felaket kuş gibi kasaya 90'lık motor uçuruyor arabayı bunlara turbo dizeli yasak edeceksin 28 Kasım 2017 tarihinde Erdem Çağla tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 ben daha makas atan mercedes görmedim ama 1-2 bmw gördüm. Makasçılar genellile ucuz arabalarla yapıyorlar bu işi. Polo, corsa, i20, golf gibi nispeten 100 bin altı diyelim araçlarla yapıyorlar. 200 binlik e kasa makas yapmıyor, çarparsam kayıp olur malıma zarar gelir işimden gücümden olurum zamanım gider diyor sanırım. edit: Fluence, clio, linea zebille makasta. Hele symboller felaket kuş gibi kasaya 90'lık motor uçuruyor arabayı bunlara turbo dizeli yasak edeceksinAşırı boş bir metin aşırı boş bir genelleme makasın markası modeli yok ben sana onlarca örnek gösteririm s serisine binip makas atan arkadaşım da var clio ya binip adam gibi süren de. Ben burda makası savunmuyorum ama böyle genellemeler bana laf olsun diye yazılan bir amaçsız bir konuşma gibi geliyor. Makasın markayla modelle hiç bir alakası yok makasın kafayla alakası var. 3 Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 1 dakika önce, Mustafa Karaaslan yazdı: Aşırı boş bir metin aşırı boş bir genelleme makasın markası modeli yok ben sana onlarca örnek gösteririm s serisine binip makas atan arkadaşım da var clio ya binip adam gibi süren de. Ben burda makası savunmuyorum ama böyle genellemeler bana laf olsun diye yazılan bir amaçsız bir konuşma gibi geliyor. Makasın markayla modelle hiç bir alakası yok makasın kafayla alakası var. Şöyle alakası var clio, symbol, c-eylse gibi ekonomik araçlar filo araçları oluyor ve küçükken travmayla sevgisiz eğitimsiz büyüyen çocuklar bi şirkete maaşlı işe girip altına araba verilince hıncını arabadan alıp makas yaparak tatmin oluyor bu da ekonomik sınıf kasası hafif motoru kuvvetli araçlarla yapılıyor. Boyu 5 metre 1.5 ton 1.6 mondeo ile makas atan görmedim zaten teknik olarak da müsait değil. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Şöyle alakası var clio, symbol, c-eylse gibi ekonomik araçlar filo araçları oluyor ve küçükken travmayla sevgisiz eğitimsiz büyüyen çocuklar bi şirkete maaşlı işe girip altına araba verilince hıncını arabadan alıp makas yaparak tatmin oluyor bu da ekonomik sınıf kasası hafif motoru kuvvetli araçlarla yapılıyor. Boyu 5 metre 1.5 ton 1.6 mondeo ile makas atan görmedim zaten teknik olarak da müsait değil.Aynen imkansız [emoji23][emoji23] Cevabı videodan aldın sanırım teknik açıdan. 1 Yorum bağlantısı
Yaşar Yüce 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 6 dakika önce, Erdem Çağla yazdı: Şöyle alakası var clio, symbol, c-eylse gibi ekonomik araçlar filo araçları oluyor ve küçükken travmayla sevgisiz eğitimsiz büyüyen çocuklar bi şirkete maaşlı işe girip altına araba verilince hıncını arabadan alıp makas yaparak tatmin oluyor bu da ekonomik sınıf kasası hafif motoru kuvvetli araçlarla yapılıyor. Boyu 5 metre 1.5 ton 1.6 mondeo ile makas atan görmedim zaten teknik olarak da müsait değil. İnsanları sevimsiz, eğitimsiz diye küçümsemenizi doğru bulmuyorum. Olayı yorumlama mantığınız çok yanlış. Ne insanlar var ilkokul mezunu karakteri sağlam olan. Ne insanar var "sizin tabirinizle eğitimli" karakter yoksunu... 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Makas dediğiniz gibi filo araçları ile çok yapılıyor, birde beyaz BMW 3 serisinden soğudum düzgün kullanmayanlar yüzünden.Ama makas deyince aklıma ilk Honda S2000 gelir 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Bu bir genellemedir. 100 tane mondeodan 10 tane belki makasci. Ama kuş serisinden 100 taneden 90 ni makasci niye boş muhabbet olsun ki. Ben bunları görünce kaçmaya çalışıyorum. Aynı şekilde hyundai minübüs den kaçıyorum durmasını bilemiyorlar. 3 Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 8 dakika önce, Yaşar Yüce yazdı: İnsanları sevimsiz, eğitimsiz diye küçümsemenizi doğru bulmuyorum. Olayı yorumlama mantığınız çok yanlış. Ne insanlar var ilkokul mezunu karakteri sağlam olan. Ne insanar var "sizin tabirinizle eğitimli" karakter yoksunu... Önce okuduğunuzu anlayın. Eğitim demekle neden aklınıza ilkokul mezunluğu geliyor? Eğitim sadece okula gitmek midir? İnsanın karakterinin düzgün olması da eğitimle olmaz mı? Sistem karakteri bozuk, hayattan tatminsiz birey yetiştirdikçe, cehalet önlenmek yerine kutsandıkça daha çok makas atan da görürüz kedi - köpek yakan da. Meselenin kaynağına inmeniz lazım, hiç düşündünüz mü kural tanımaz insanlar neden bu hale geldi diye? Bu sorunun cevabını kendi kendinize sorduğunu zaman pek çok şeyi daha iyi yorumlayacak ve anlayacaksınız. 14 dakika önce, Mustafa Karaaslan yazdı: Aynen imkansız Cevabı videodan aldın sanırım teknik açıdan. Makas atan mondeo tanıdığın herhalde her türlü detayını biliyor gibisin. Birilerine cevap verme cevap alma ihtiyacındasın anlaşılan. Kendi yorumladığın şeylerden edindiğin intibayı başkası söylemiş gibi yapıyorsun hayal dünyan geniş maşallah ayrıca üslubun da hiç hoş değil. Makası atan vosvos'la da atmak ister, mondeo ile bunu yapanın aklından şüphe ederim. Neden ülkemizde bazı saplantılı kişiler keyif alacak diye onlarca kişinin hayatı tehlikeye atılıyor, neden insanlar sokağa çöp atıyor geri dönüşüm bilinci yok, neden ülkemiz belli bir seviyeye gelmiyor diye düşünmek çözüm arayışına girmek yerine yok o makas atar yok bu atamaz aşamasına getiriliyor konu? Düzgün insan olmadan ana-baba tarafından sonrasında ilk-orta-lisede yeterince eğitilmeden trafiğe salınan psikopatları ihbar edeceğimiz hattı da kapattılar. Makas atana kızıp küfretmek yerine kameraya çekip plakasını yazıp internete atıyoruz ki en azından yarın öbür gün kendi plakasını sağda solda görür de yaptığının yanlış olduğunu anlar diye. Herkesin elinden ne geliyorsa onu yapması lazım. Yoksa ileriye değil geriye gitmeye mahkum oluruz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Yeri geldiği zaman makas atmayan tanımıyorum 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Makas atan mondeo tanıdığın herhalde her türlü detayını biliyor gibisin. Birilerine cevap verme cevap alma ihtiyacındasın anlaşılan. Kendi yorumladığın şeylerden edindiğin intibayı başkası söylemiş gibi yapıyorsun hayal dünyan geniş maşallah ayrıca üslubun da hiç hoş değil. Makası atan vosvos'la da atmak ister, mondeo ile bunu yapanın aklından şüphe ederim. Neden ülkemizde bazı saplantılı kişiler keyif alacak diye onlarca kişinin hayatı tehlikeye atılıyor, neden insanlar sokağa çöp atıyor geri dönüşüm bilinci yok, neden ülkemiz belli bir seviyeye gelmiyor diye düşünmek çözüm arayışına girmek yerine yok o makas atar yok bu atamaz aşamasına getiriliyor konu? Düzgün insan olmadan ana-baba tarafından sonrasında ilk-orta-lisede yeterince eğitilmeden trafiğe salınan psikopatları ihbar edeceğimiz hattı da kapattılar. Makas atana kızıp küfretmek yerine kameraya çekip plakasını yazıp internete atıyoruz ki en azından yarın öbür gün kendi plakasını sağda solda görür de yaptığının yanlış olduğunu anlar diye. Herkesin elinden ne geliyorsa onu yapması lazım. Yoksa ileriye değil geriye gitmeye mahkum oluruz.Birincisi mondeonun hangi detayını söyledim. Bana teknik olarak yapamaz dedin bende sana teorik olarak da değil canlı örneğini gösterdim. Yani yazılarının sadece kendi hayal dünyandan ibaret olduğunu söyledim. İkincisi burası bir paylaşım ortamı ve yıllardır ben burada KARŞILIKLI OLARAK görüşlerimi SORU CEVAP şeklinde paylaşımlarda bulunuyorum ve bu şekilde boş yazılan sadece laf olsun diye konuşulan herşeye de tepkimi doğru bir üslüpla dile getirdim.(Yönetimden aldığım hiç bir uyarı olanmıştır üyeliğim süresince). Üçüncüsü senin yazdığın mesaj çözüm odaklı aynen biz yanlış anladık. Senin yazdığın mesaj çözüm odaklı falan değil. Marka modele göre insanlara damga vurmak. Dördüncüsü o makas atar o atmaz durumuna olayı zaten sen getirdin. Cevabını zaten sen verdin. Mercedes atmaz 100 bin altı araba atar şirket çalışanı atar diye yazıyı ben değil sen yazdın. Bende senin sunduğun tezlerin tamamına cevabımı verdim ki bunlara verecek cevabın olmadığı için kendinle çeliştin. Ben diyorum ki makas atmak araba marka model değil kafa işidir vicdan işidir. Kafası vicdanı olmayan yapar diyorum. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Araba ile ilintili değil. Kasko ve depo hesabı yapmayan arabaya vurur kırbaçıBunun çoğu şirket araçları. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Yeri geldiği zaman makas atmayan tanımıyorum Abi senin kaç tane araba vardı. Kangoda makas atarmışsın. Jeep liseyeye alınmamış. Mazda cx 3 de fiyat itibari ile makas atmaz statüsündeymiş. [emoji23] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Abi senin kaç tane araba vardı. Kangoda makas atarmışsın. Jeep liseyeye alınmamış. Mazda cx 3 de fiyat itibari ile makas atmaz statüsündeymiş. [emoji23]Yeri geldiğinde hepsiyle makas attım. Bilinen bir şeyi saklamam. Sol şeritte adam tın tın gidiyor. Sağı boş, onun sağı da boş. Arkasında olmuş 1 km kuyruk. Aradan dereden geçip onu sağa geçeceği şekilde arkasından uyarıyorum. Çünkü sonradan trafik iyice kelmekeş oluyor, arkada artık yeter diyenler daha fazla riskli kullanıyor.Trafiğin akışına göre araç kullanımı bilen yok. Tabela 80 diyor, solda 60la gidiyor vatandaş. Sonra onun önüne sert geçince arkadan korna selektör yağıyor. O anda frene basıp inesim geliyor araçtan 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts