Ahmet Ekici 28 Nisan 2017 Paylaş 28 Nisan 2017 Bir kaç gün önce, Vito'yu inceledik döndüğümüz sırada toledo 2 makas attı. Ticarinin başını belaya sokuyordu. 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 28 Nisan 2017 Paylaş 28 Nisan 2017 Çarpsaydı, arkadan çarptı olacaktı bi de şimdi [emoji35] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Nisan 2017 Paylaş 28 Nisan 2017 4 dakika önce, Ahmet Ekici yazdı: Bir kaç gün önce, Vito'yu inceledik döndüğümüz sırada toledo 2 makas attı. Ticarinin başını belaya sokuyordu. Çok aptalca hareket etmiş.. Makas ötesi.. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Nisan 2017 Paylaş 28 Nisan 2017 Hyundai daha sakat gidiyor, kim bunlara ehliyet veriyor? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Nisan 2017 Paylaş 28 Nisan 2017 Toledo son anda görmüş kavşağı belli ki.. Ne denir ki... Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 28 Nisan 2017 Paylaş 28 Nisan 2017 Bir saat önce, Sani Gerşon yazdı: Toledo son anda görmüş kavşağı belli ki.. Ne denir ki... O kavşak ona ... Az daha konuşsam ben ceza yiyeceğim. Ne diyeyim ki, görmemiş diyelim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mayıs 2017 Paylaş 3 Mayıs 2017 Burda onlarcasıyla karşılaşıyorum fren falan hak getire. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 3 Mayıs 2017 Paylaş 3 Mayıs 2017 Metin hocam il içi tayinler açılmış.:))? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mayıs 2017 Paylaş 3 Mayıs 2017 Metin hocam il içi tayinler açılmış.)[emoji102] :D il disi lazim sen gibi 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Mayıs 2017 Paylaş 4 Mayıs 2017 (düzenlendi) Şimdi bu dünyanın en temiz ailesini ferdi. Altına şirket aracı , filo aracı alınca ne oldum delisi olan çocuk diyorum .Araçta çocuklarım var . ki kamera açısı mesafeyi uzakta gösteriyor.Hanım bulaşma çocuklar var dedi yakalamadım yoksa elimde kalmıştı.çocuğu diyorum Araç kurye fren , sola kaçma ile sıyırdım. 4 Mayıs 2017 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 4 Mayıs 2017 Paylaş 4 Mayıs 2017 Kırmızı ışıkta levyenin tadı bir başka. 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 4 Mayıs 2017 Paylaş 4 Mayıs 2017 Oooha diyorum [emoji33] bi refleks sola kırsanız gittiniz [emoji35] 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Mayıs 2017 Paylaş 4 Mayıs 2017 İbreti alem için sağ ayakta işlev kaybı şart ama bulaşmamak en güzeli. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Mayıs 2017 Paylaş 4 Mayıs 2017 sinirden selektör manya yaptım. korna o arada pilka parlama yapmış okunmuyor .yoksa karakolda suç duyursunda bulunacaktım . Yorum bağlantısı
Selim Kaya 4 Mayıs 2017 Paylaş 4 Mayıs 2017 45 dakika önce, Okan Tansel yazdı: Şimdi bu dünyanın en temiz ailesini ferdi. Altına şirket aracı , filo aracı alınca ne oldum delisi olan çocuk diyorum .Araçta çocuklarım var . ki kamera açısı mesafeyi uzakta gösteriyor.Hanım bulaşma çocuklar var dedi yakalamadım yoksa elimde kalmıştı.çocuğu diyorum Araç kurye fren , sola kaçma ile sıyırdım. Tamamen empati kurmak adına bir yorumda bulunuyorum. Yanlış anlaşılmasın. Dediğiniz gibi levye ile çözülecek bir iş bu ama bir başka araç içi kamera görüntülerinizde de vardı. Sol şerit kullanımınızdan dolayı, bu levye aşığı cinsi kendinden müstesna şahıslar kızıyor mu size acaba? Hani bazı tipler vardır, ne işin var sol şeritte diyenlerden. Hani sol şeridin sahibi sananlar kendilerini. Başkası kullanmayacak o şeridi diyenler. Bende karşılaşıyorum çoğu zaman. Altındaki araba ne ki sol şerittesin diye bakanlardan. Halbuki otobüs solluyorum mecburiyetten. 6 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 Mayıs 2017 Paylaş 4 Mayıs 2017 Teğet geçiyor, cinayete teşebbüs gibi. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Mayıs 2017 Paylaş 4 Mayıs 2017 (düzenlendi) 45 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Tamamen empati kurmak adına bir yorumda bulunuyorum. Yanlış anlaşılmasın. Dediğiniz gibi levye ile çözülecek bir iş bu ama bir başka araç içi kamera görüntülerinizde de vardı. Sol şerit kullanımınızdan dolayı, bu levye aşığı cinsi kendinden müstesna şahıslar kızıyor mu size acaba? Hani bazı tipler vardır, ne işin var sol şeritte diyenlerden. Hani sol şeridin sahibi sananlar kendilerini. Başkası kullanmayacak o şeridi diyenler. Bende karşılaşıyorum çoğu zaman. Altındaki araba ne ki sol şerittesin diye bakanlardan. Halbuki otobüs solluyorum mecburiyetten. Aynen soldayım tünel çıkışında belediye otobüs durağı ve sağdan yola dahil olan bir şeritte var. yolu bildim içinde tünele soldan giriyorum . Ve hızım tünel içinde 90 km oldu halde ki hızlı bir hız çünkü alk geçit hızı 50 km . ki alt geçit kısa . Bu tür bir hareket ne olursa olsun yapılamaz . bence evet dedin gibi solu kitleyen birçok tın tın cı amca teyze var,evet bende ne işn var bu şeritte diyorum lakin böle bir davranış sergilemiyorum . 4 Mayıs 2017 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 4 Mayıs 2017 Paylaş 4 Mayıs 2017 14 dakika önce, Okan Tansel yazdı: Aynen soldayım tünel çıkışında belediye otobüs durağı ve sağdan yola dahil olan bir şeritte var. yolu bildim içinde tünele soldan giriyorum . Ve hızım tünel içinde 90 km oldu halde ki hızlı bir hız çünkü alk geçit hızı 50 km . ki alt geçit kısa . Bu tür bir hareket ne olursa olsun yapılamaz . bence evet dedin gibi solu kitleyen birçok tın tın cı amca teyze var,evet bende ne işn var bu şeritte diyorum lakin böle bir davranış sergilemiyorum . Yanlışım olmasın ? Sizin için demiyorum zaten. Belli bir güruh var. Sol şeridi tapulu malı zannedip, o şeritte hız limiti olmadığını düşünenler. 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 4 Mayıs 2017 Paylaş 4 Mayıs 2017 Levye aşığı insanlar sol şeridi kapattığı için kimseyle ışıklarda dalaşmaz. Kendimden örnek vereyim, canıma kast etmiş biri hakkındaki çözümüm levyedir. Ki burada da o durum var. Beni evladımdan ayırmaya kimsenin hakkı yok. Levye bir kültür levye bir felsefe levye bir yaşam biçimidir. 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Mayıs 2017 Paylaş 4 Mayıs 2017 Okan abi dörtlüler ile Özür dilemeye çalışmış sanırım ama bu yaptığı hareketi affettirmez elbet. Sen cana kasted sonra özür dile. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mayıs 2017 Paylaş 4 Mayıs 2017 Okan abi dörtlüler ile Özür dilemeye çalışmış sanırım ama bu yaptığı hareketi affettirmez elbet. Sen cana kasted sonra özür dile.Yok. Uzunları kapa demiş. 6 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Mayıs 2017 Paylaş 4 Mayıs 2017 Yok. Uzunları kapa demiş. O zaman verilmiş sadakası varmış, Okan abi eline geçirmemiş yenge sayesinde 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 5 Mayıs 2017 Paylaş 5 Mayıs 2017 Çok net izleyemedim ama sanki hep öndeki araçların kurbanı olmuş gibi sanki [emoji51] Yorum bağlantısı
Recommended Posts