İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Çiğdem Bilen

Kural gereği siz isterseniz o şeritten düz gidebilirsiniz ama o sola dönemez. Yine de sıkıntı yaşamamak için dikkatli olmak gerekir. Eşim bu şekilde kaza yaptı ve ceza sağdan gelip sola dönene kesildi düz gidene değil.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
20 saat önce, Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı:

Kural gereği siz isterseniz o şeritten düz gidebilirsiniz ama o sola dönemez

En doğru yorum.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
On 24.07.2017 at 14:26, H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Sonuçta en sağda duran aracın sola dönerken dikkatli olması gerekmiyor mu?

kesinlikle haklısınız. ama maalesef her gün bu tip kullanıcılar ile karşılaştığım için ben kendimi en sağ şeride atıyorum. eğer atamazsam da mutlaka önüme atlayacak biri çıkar diye çok dikkat ediyorum. atalarımız ne güzel söylemiş " it ile dalaşmaktan çalıyı dolaşmak iyidir". 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Cenk hocam, kısmen benzeri. Tüm kusur karşıya verilmişti

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Bunu biliyorum Servet Abi. Senin araç bayağı beklemişti tamirde...

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
23 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Cenk hocam, kısmen benzeri. Tüm kusur karşıya verilmişti

İnsan azıcık frene basar len bu ne? Direk dalmışsın adama :D:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Sani Gerşon

Önce yoldan geçen bi kedi sandım ama kameradan izleyince başka arabadan düştüğünü gördüm. Muhtemelen diğer arabaya da başka yerde girmiş. Şükür çıkarttık. Esnaf vs kim varsa toplandı o sırada. İş bitince herkes mutlu olmuştu :)

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu arada eklemem lazım, yolun sağındaki hanımlar suratını bozunca çok korktum. Ezdiğimi düşündüm yavruyu. Allah korudu. Lastiğin içine evet evet disk ile balatanın oraya saklndı. Oradan kurtuldu motora kaçtı. Sonra tekrar lastiğe geldi, bir abi tuttu çekti neyse ki...

Ses kaydetmemiş, konuşmalar olsaydı, iyi olurdu.

Yorum bağlantısı
Oğuz Varhan

Nelerle uğraşıyoruzzz

Nelerle uğraşıyoruzzz

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Gecmis olsun cok aşırı tepki vermişsiniz. Bu tür adamlardan ne çıkacağı belli olmaz dikkatli olmak lazım. Bu tür durumlarda bir sağa çekip rahatlamak en iyisi. Anneniz de baya korkmuş. Hiç uğraşmayın boyle tipler değişmez.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

DHA haber olarak eklemiş, biraz sonra düşer haber sitelerine. Tekrar geçmiş olsun.
Başkentteki trafik terörü araç kamerasında
ANKARA-Eskişehir yolu üzerinde seyir halinde bulunan lüks otomobilin, sol şeritteki başka bir araç üzerine direksiyon kırarak, trafiği tehlikeye sokması araç kamerasına yansıdı.
Olay, dün akşam saatlerinde Ankara-Eskişehir yolu üzerinde meydana geldi. Sağ şeritten ilerleyen ve telefonla konuştuğu öne sürülen bir sürücü, sol şeride geçerken, arkasında ilerleyen otomobilin önüne aniden direksiyon kırarak, trafiği tehlikeye soktu. Arkasındaki aracın kornayla uyarı yapması üzerine sinirlenen lüks otomobil sürücüsü, daha sonra araç önünde sık sık fren yaparak, trafikte terör estirmeye başladı. Bu sırada arkadaki otomobilin sürücüsü, annesi tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken, lüks otomobil hızla uzaklaştı. Trafikte yaşanan bu olay, araç kamerasına saniye saniye yansıdı. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Geçmiş olsun ama hataya hata ile cevap vermek olmamış, o yolda 160 km/h ile sizde suç işlemiş oldunuz.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen
(düzenlendi)

Aynı artistik hareketleri bir dahaki sefere duvarla yapmasını diliyoruz. Kimsenin canına kastetmesin yeter. Allah'a havale ediyoruz.

tarihinde Çiğdem Kaya Bilgiç tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Oğuz Varhan

hepiniz çok sağolun haber sitelerine ve televizyona çıktı durum çok sağolun o hızı yağma sebebim videoda arkayı çekemediğimden belli olmuyor ama sağ arka tampona 1 2 kez 1 2 cm kalana kadar yaklaşması idi ve annemin tepkisi de ondan aslında orda yanlış anlaşılmış biraz daha dikkatli olursanız aracın burnu kameraya bi iki kez giriyor. bir dahaki sefere arka araç kamerası da almayı düşünüyorum sadece ön yetmiyor bu gibi durumlarda (benim de hatam oldu evet ama araç ilk başta da önümde aniden yavaşlayıp sağa geçmeye çalışınca yol vermediği için uzattım belkide ama bu olaylar çoğalmaya başladı maalsef )   http://www.posta.com.tr/ankara-da-trafik-teroru-surucunun-annesinin-yuregi-agzina-geldi-haberi-1322268  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün

Ehliyeti ni Alaçan bunların. Arabayı da kendi parasıyla almamıştır şeref yoksunu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek

demek ki kendine cümle alemin küfretmesinden haz alıyor ahlaksız, şerefsiz, namussuz vb...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
17 saat önce, Oğuz Varhan yazdı:

hepiniz çok sağolun haber sitelerine ve televizyona çıktı durum çok sağolun o hızı yağma sebebim videoda arkayı çekemediğimden belli olmuyor ama sağ arka tampona 1 2 kez 1 2 cm kalana kadar yaklaşması idi ve annemin tepkisi de ondan aslında orda yanlış anlaşılmış biraz daha dikkatli olursanız aracın burnu kameraya bi iki kez giriyor. bir dahaki sefere arka araç kamerası da almayı düşünüyorum sadece ön yetmiyor bu gibi durumlarda (benim de hatam oldu evet ama araç ilk başta da önümde aniden yavaşlayıp sağa geçmeye çalışınca yol vermediği için uzattım belkide ama bu olaylar çoğalmaya başladı maalsef )   http://www.posta.com.tr/ankara-da-trafik-teroru-surucunun-annesinin-yuregi-agzina-geldi-haberi-1322268  

Klasik beyaz mercedes... 

Geçmiş olsun.. 

Sesli izledim şimdi.. 

Anneni üzmüşün.

Yapmamılıydın.  İlk fırsatta yolunu değiştirmeliydin.. 

Öne almışın bir ara, gir petrole. bırak gitsin.

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Mehmet beye katılıyorum zamanında benimde başıma gelmiş ve sevdiklerimi cok üzdüğüm oldu. Onun icin değmez vur arkasından rahvan gitsin. 

Yorum bağlantısı

nie bu kadar takıldınız mersonun yaptığına yahu  . şöför olmadığını belli eden apaçilerle uğraşmaya gerek yok gülün geçin . 

Yorum bağlantısı
Murat Birinci
(düzenlendi)
16 saat önce, Oğuz Varhan yazdı:

Yaptığınızı hiç tasvip etmiyorum. Bence elleri öpülesi annenizi çok üzmüşsünüz. Bir an yapılan hata geride çok büyük pişmanlıklar bırakır. Bu sefer olmadı şükür. Gelecek sefere olmayacağını bilemezsiniz. İlerleyen yaşlarda ve evlat sahibi olunca bu dediklerimi çok daha iyi anlayacaksınız. Çok büyük geçmiş olsun.

tarihinde Murat Birinci tarafından düzenlendi
imla
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Aslinda "Arka lastiklerin onemi" anafikirli konuyu ben acmama ragmen dikkat ederim 1 yil daha idare eder diye lastikcinin on arka yaptigi lastiklerin bana yasattigi zor bir an :) Aslinda her zaman dondugum hizdi ama bu sefer kaldirima cikiyorduk. Sukur birsey olmadi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...