Safak Acar 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Anlık sinir ile Sellektörü abartmışım ama, çok sinirlenmiştim.. Hafta başından bir olay, plakayı alamadım, ıssız karanlıkta görüntü bozuluyor heralde.. Yorum bağlantısı
Safak Acar 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Bu ara benim paylaştığım videolarda 1080p hd izleme seçeneği çıkıyormu ? Bende 720p hd çıkıyor tek Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Bu ara benim paylaştığım videolarda 1080p hd izleme seçeneği çıkıyormu ? Bende 720p hd çıkıyor tek 1080p görünüyor 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 1080p görünüyor Teşekkür ederim, Ozaman benim pcde bir sorun var sanırım, tek 720p çıkıyor, formattan önce böyle bir durum yoktu ne olduysa format attıkdan sonra oldu.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2014 Bu ara benim paylaştığım videolarda 1080p hd izleme seçeneği çıkıyormu ? Bende 720p hd çıkıyor tek Şafak, selektör görüntünü ya da diğer yutub görüntülerini forum üzerinden izlerken mi 720 oluyor? Peki yutupda izle dediğinde 1080 görmüyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Şafak, selektör görüntünü ya da diğer yutub görüntülerini forum üzerinden izlerken mi 720 oluyor? Peki yutupda izle dediğinde 1080 görmüyor mu? Abi hem youtube üzerinden izleyince, hem forum üzerinden izleyince sadece iki seçenek çkıyor 360p ve 720p(hd) Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2014 Abi hem youtube üzerinden izleyince, hem forum üzerinden izleyince sadece iki seçenek çkıyor 360p ve 720p(hd) Buradan izlerken bende de 720 görünüyor tam ekran yaptığımda mesela. Yutupdan izlersem aynı görüntüye 1080 geliyor. O bakımdan şeyettimdi. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 1080p görünüyor Şafak, selektör görüntünü ya da diğer yutub görüntülerini forum üzerinden izlerken mi 720 oluyor? Peki yutupda izle dediğinde 1080 görmüyor mu? Buradan izlerken bende de 720 görünüyor tam ekran yaptığımda mesela. Yutupdan izlersem aynı görüntüye 1080 geliyor. O bakımdan şeyettimdi. Acaba ne sebebi Format öncesi ve sonrası kullandığım ekran kartı bilgileri, Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2014 (düzenlendi) Şafak, şuradan son flaşı yükledin mi? http://get.adobe.com/flashplayer/ 17 Mayıs 2014 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Abi peki bu plaka okuyama ma olayına ne diyorsun ? Otoban dönüşü yol zifiri karanlık aracın plaka aydınlatması güçlü, artı bizim far plaka sabotaj olmuş.. Şafak, şuradan son flaşı yükledin mi? http://get.adobe.com/flashplayer/ Yüklü abi. Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2014 Abi peki bu plaka okuyama ma olayına ne diyorsun ? Otoban dönüşü yol zifiri karanlık aracın plaka aydınlatması güçlü, artı bizim far plaka sabotaj olmuş.. Plakalardaki fosforlu kaplama parlamış sanırım. Parkları yaksan okunur muydu acaba? 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Plakalardaki fosforlu kaplama parlamış sanırım. Parkları yaksan okunur muydu acaba? Zaten mum ışığında gidiyoruz abi.. Yokki bi-xenon farımız sellektörü bi defa yapsak şimşek çaksa Sol şeritten 150-155kmh ile geliyorum adam aynı hızda gittiği arabayı sinyalsiz sollamaya çıkıyor gelde delirme.. Bu millet kendi canını hiç düşünmüyor heralde.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 Aman Eren hocam böyle centilmenliklerde dikkatli olmakta fayda var malum dikkatli olamayabiliyor arkadan gelen dikkatsiz biri bu iyi niyeti dağıtıp geçebilir. Ve bu hareketten dolayı on puan. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 Aman Eren hocam böyle centilmenliklerde dikkatli olmakta fayda var malum dikkatli olamayabiliyor arkadan gelen dikkatsiz biri bu iyi niyeti dağıtıp geçebilir. Ve bu hareketten dolayı on puan. Aynen onu da kontrol ettim kamyon geliyordu ama yavaştı yoksa durup durmamak konusunda kararsız kalabilirdim Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2014 Paylaş 27 Mayıs 2014 Hanımlar izlemiyodur inşallah Videoları neyle kesiyosun Eren. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2014 Paylaş 27 Mayıs 2014 Hanımlar izlemiyodur inşallah Videoları neyle kesiyosun Eren. Izledi abi sorun yok Avidemux kullanıyorum kesme ekleme işi için Yorum bağlantısı
Murat Dere 29 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2014 arkadaşlar dün akşam 21 sularında batıkent'ten mesa-kardelen tarafına giderken atlantis avm nin önünde (videoda da görüleceği üzere) yeşil yanmasına rağmen , gri megan bir türlü ilerlemedi . Araç çalışıyor sürücü direksiyonda hiçbir şey yapmadan oturuyordu, neyse yola devam ettim sonraki ışıklarda arkadan tam gaz gelip kırmızıda duran aracı zor kurtarıp direk karşıdaki arabaların arasına ve duvara daldı.kendisi dahil 3 araba pert oldu.İşin enteresan tarafı ise sürücü birden yolcu kapısından fırladı ve koşmaya başladı,155 i aradım ama ulaşmak ne mümkün.4-5 dakika hatta bekledim anca ulaşabildim.Sürücü karşıdaki duvara tırmandı kendini bir evin bahçesine attı ve çırpınmaya başladı yaklaşmayın diye bağırıyor... zaten yakınında da kimse yoktu, sanırım halüsilasyon görüyordu .Ambulansa haber verildi kaza alanından uzaklaşıldı.... Allah, hastaysa şifasını, uyuşturucu etkisindeyse belasını versin. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Geçen hafta kuzu dönüşü bir manzara Otobüs önüme atlar ben kornaya asılır, otobusun yanına geçer camı indiririm, Otobüs Şöförü: abi taksici ansızın önümde durdu kusura bakma der.. videonun sonrasını kestim.. Taksici ve otobüs şöförü ile güzel bir diyalog kurdum.. Sizce kim suçlu? Taksi sinyal verip otobüsün önüne giriyor ancak , büyük arabanın önünde pat diye durulur mu?.. Toplu taşım otobüslerine yol veririm, şöyle düşünürüm hatta benim araba 1 veya 2 kişi, orada var en az 50 kişi... Dikkati elden bırakma yine ancak trafikte cam açıp kimseyle muhattap da olma diye tavsiye ederim... Ben kolay kolay korna bile çalmam... Yine yaptım centilmenliğimi Farlar yanıyor mu eğer yanıyorsa kameranın ışık ayarına bakmak lazım... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Farlar yanıyordu. Ama ortam karanlıktı. Işık ayarı dediğiniz ev ayarı mı? Yorum bağlantısı
Murat Dere 29 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2014 Abi Cihaz baya net gösteriyor, markası modeli nedir? GS1000 adaş. İkinci nesil turuncu menülü olandan. Yazılımını da görüldüğü üzere MagicEye atmıştım. Orijinal yazılımı iTracker. Yorum bağlantısı
Murat Dere 29 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2014 Eyvallah abicim Alacaksan dikkatli olmanı tavsiye ederim. Sahtesi çok çünkü. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Farlar yanıyordu. Ama ortam karanlıktı. Işık ayarı dediğiniz ev ayarı mı? İlk trafik levhası parlamasa yanmıyordu diyecektim.. Kameranın varsa görüntü üzerinden ayarı bir gözden geçirmelisin bence... Çok karanlık çekmiş gibi geldi bana.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts