Halis Parlak 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Bu sorunu 3 kez yaşadım.Sonuncusu bu akşam oldu.İlginçtir İkisi hemen hemen aynı yerde oldu.(Kağıthane tünelinden çıkıp Maslak yönüne bağlanan rampada) 3.vitesten 4.vitese geçiyorum 110 km civarı bir anda araba yavaşlıyor ve 2500 deviri hiç geçmiyor.Gazı köklesemde araba gitmiyor.Vites düşürüyorum araç hızlanıyor fakat yine 2500 deviri geçemiyorum.Boşa atıyorum gaza basınca 5000 deviri bile geçiyor.Sağa çekiyorum kontağı aç kapa yapıyorum düzeliyor. En son bakımda triger değiştikten sonra 2-3 defa da saniyelik gaz kesmeler yaşadım.Mazottandır diye düşündüm mazot değişikliği yaptım 1 kez daha oldu bu durum.Son bakım öncesi hiç böyle sorun yaşamıyordum. Bu sorun neden oluşmaktadır? İlginize ve bilginize.. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Bizim TSI 'de de Trabzon'da Zigana yi cikarken oyle olmustu. Basiyordum araba bi yere dusuyor gibi oluyordu gaz yemiyordu vites kucultup devirlendirip 5e atiyordum ozamanda yine belli bir devirde kaliyordu. Bir kucuk parca degismisti serviste. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Halis abi malesef sorun turbo'da veya kontrol ünitesinde açık kalıyor kanatçıklar 1 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 1 Ekim 2012 Yazar Paylaş 1 Ekim 2012 Halis abi malesef sorun turbo'da veya kontrol ünitesinde açık kalıyor kanatçıklar Turbo mu dedin? Kontrol ünitesini anlamadım turboyu fiesta dan biliyoruz.Akif Usta'ya uğramak lazım sanırım. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Malesef abi durum bilgisini onayladım akif ten. Kontrol ünitesi dediğim turbo vakum ile kontrol ediliyor belki onda bir sorun vardır diyeyeim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 selenoid valfi derler tdci da, bu aralar bayağı değiştik, 2006-2007 model yılları başladı Yorum bağlantısı
Halis Parlak 1 Ekim 2012 Yazar Paylaş 1 Ekim 2012 Malesef abi durum bilgisini onayladım akif ten. Kontrol ünitesi dediğim turbo vakum ile kontrol ediliyor belki onda bir sorun vardır diyeyeim Peki arıza ışığı neden yakmıyor? selenoid valfi derler tdci da, bu aralar bayağı değiştik, 2006-2007 model yılları başladı Acaba TDCİ de kalsamıydım? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Peki arıza ışığı neden yakmıyor? Acaba TDCİ de kalsamıydım? abi araba gitmiyor direk lamba yakmasa ne olacak Çağlar abinin de dediği üzere tdci da da bozuluyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Vw'lerde çok duydum hatta iki keresinde de denk geldim Bana denk gelenlerin ikisi de transporter'dı.. Aynen böyle yapıyor... Turbo.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 arıza ışığının kaynağı emisyon ile ilgili sensörlerdir, mesela motor yatak sarsa dumanalr çıksa arıza lambası yanmaz. Yorum bağlantısı
Halis Parlak 2 Kasım 2012 Yazar Paylaş 2 Kasım 2012 Turbo revize edildi %90 sorun düzeldi lakin çok nadiren de olsa saniyelik gaz kesilmeleri oluyor. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 2 Kasım 2012 Paylaş 2 Kasım 2012 Turbo revize edildi %90 sorun düzeldi lakin çok nadiren de olsa saniyelik gaz kesilmeleri oluyor. Egr iptal edilmişmiydi? Yorum bağlantısı
Halis Parlak 2 Kasım 2012 Yazar Paylaş 2 Kasım 2012 Nerede yaptırdın abi rakam ? Akif Usta tabiki de 500 TL. Turbo değişimi gerekirse 300 TL düşeriz dedi.Yarın Çağlar Abi ye uğrayacağım ordan Akif Usta'ya uğrayacağım gel diagnostik filan bağlarız bakarız dedi. Egr iptal edilmişmiydi? Ben iptal ettirmedim aracı aldığım arkadaş birşey dememişti. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 2 Kasım 2012 Paylaş 2 Kasım 2012 Bu tür takılma ile ilgili ''egr valfi donmuş'' şeklinde mesaj kaydı oluşmuştu aracımda..Aklında bulunsun diye söylüyorum kızdırma bujisi ile alakalı bile olabilir.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts