Misafir 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 (düzenlendi) Merhabalar foruma yeni katıldım.. Hemen bir sorunla başladım ama umarım gerisi gelir. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler. 2005 C-max ghia aracım yoğun bir şekilde sola çekmekteydi. Birçok şey denendi ve sonun şase çektirilmesi gerektiği sonucuna ulaşıldı. Şase çektirme sonrasında sola çekme düzeldi diyebilirim. Yol şartlarına göre ya da fren yapıldığında araç halen sola gitmeye daha meyilli ama düz yolda çekme kalmadı.. Fakat, şimdi de bakıyorum, ön tekerleklerin kasaya olan uzaklıkları arasında 1 parmak kadar fark var.. Dolayısıyla, aracın boyuna giden çizgi referans alındığında, tekerlekler simetrik durmuyor diye anlıyorum. Bunun ileriki süreçte bir sakıncası olur mu? Tekerleklerin yere basma oranları da farklı olabilir bu durumda değil mi? Not: Rot-balans yapıldı ve şu anda da herhangi bir problem gözükmüyor. Saygılar 7 Ekim 2012 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 Sorun konusunda fikrim yok. Ama keşke her yeni katılan (forum kuralları açısından) sizin gibi katılsa. Arkadaşlara gereken talimatı verdim, yardımcı olmaya çalışacaklar. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 Şasi çektirme rutin bir işlem değildir. Öncesinde mutlaka bir darbe vardır. Düz yolda ilerlerken veya frenleme esnasında artık sağa sola çekme kalmadıysa bu şekilde kullanabilirsiniz... Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 abicim arabadan çok beklentin varsa yada araba konusunda hevesli veya takıntılı isen (ki bu forumdakilerin büyük bir kısmı öyledir) tavsiyem o arabayı satıp yeni bir ford almandan yanadır. Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 (düzenlendi) öncelikle forma hoşgeldiniz...aracınızın resimini ekleyebilirmisimiz aracın daha önce bir kazası mevcutmu? 7 Ekim 2012 tarihinde Osman Tekindemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 SOla çekiyor diye şase mi çekildi :s umarım yanlış terim kullanıdınız, kaç paraya nasıl bir tekniklle çekildei şase? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 Teşekkürler yanıtlar için. Daha önce kaza geçmişi var mı bilmiyorum. Ben alırken servise kontrol ettirdim ve herhangi bir şey gözükmüyordu. Ama sola çekme hep vardı.. Şase çektirme doğru terim maalesef. Kurum ve usta ismi vermiyeyim ama bu işlemin gerekli olduğu belirtildi. Daha önce kaza olabilir dedi usta. Hakikaten de çekme işlemi sonrası sürüş keyfi yerine geldi. Herhangi bir çekme yok. Lazer rot balans yapıldı. Hatta lastikler daha önce düzgün yere basmadığı için yere tam basmıyor dedi usta ve çok yüksek hızlarda kullanmamamı bile tavsiye etti.. İlk fırsatta resimleri eklerim. 250 TL ücret verdim. Şase çektirme işleminde fotoğraf almadım. Hatta başında da durmadım.. Usta'nın işine karışmayı pek sevmiyorum. Karşılıklı konuşunca güven de oluşmuştu. Saygılar Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 Değerli kardeşim, bu dediğiniz usta aracın ön kısmında ölçümlerini yaptımı,Öyle şase çektirme işi hemen karar verilecek bir durum değil..Keşke daha önce bir sorsaydınız. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 250 tl ye şase tezgahına bağlanmaz, pompa vurmuilardır salıncağa traverse, en yanlış uygulama Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ekim 2012 Paylaş 7 Ekim 2012 Aracınız giderken iyi ve frende çekiyorsa, yada boşta iyi, gaz verince çekiyorsa, alt tablayı değiştirin büyük ihtimal düzelir.. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2012 Paylaş 8 Ekim 2012 Yanıtların bir kısmından içim rahat kullanabileceğimi anladım. Bir kısmı da olumsuz bir resim oluşturdu aklımda.. Ortada kaldım diyebilirim. Satsam da başkası aynı problemi yaşayacak.. Dolayısıyla, gidişinde problem yoksa kullanmaya devam edeyim mi sizce? Ciddi bir sorun oluşturup oluşturmayacağını nasıl anlayabilirim? Saygılar Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 Yukarıdaki konu sonrası uzunca süredir birşey olmamıştı fakat maalesef yan etkilerini görmeye başladım.. Bu konuyla ilgili olduğu için girdinin devamı olarak yazıyorum. Aracın direksiyonunu sağa ve sola çevirdiğimde kapı gıcırtısı gibi sesler gelmeye başlamıştı. Ya da daha çok yüksek sesli ısınan metal genleşme sesi bir bir ses. Özellikle aracı bir süre kullandıktan sonra çok belirgin oluyordu. Burada bir ustaya gösterdim. Direksiyon kutusundan süphelendiler. Sonrasında direksiyon kutusunun üzerinde (ya da altında) bir vida sıkıldı ve ses giderildi. Fakat bu hafta tekrar nüksetti ses.. Benim şüphem de bu şasi çektirme işlemi nedeniyle bir yerlerin haraket sırasında gerilme ya da itme nedeniyle vidaların gevşemesine neden olduğu? Size realistik geliyor mu böyle bir şey? Saygılar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ekim 2012 Paylaş 26 Ekim 2012 Size realistik geliyor mu böyle bir şey? Realistik ? Bence Z rotlar gıcırdıyor.. Yorum bağlantısı
Akif Özkan 27 Ekim 2012 Paylaş 27 Ekim 2012 Halil Bey önce doğru ustayı bulmanız lazım.Yerinizde olsam Çağlar Bey'in mekanına giderdim.Hiç düşünmeyin bile. Yorum bağlantısı
Akif Özkan 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Son mesajı yazdığım yerden devam ediyorum:) Çektirme işlemi şaseyi fabrikasyon değerlerine getirebilecek niteklite bir işlemmidir?Zira linkteki aracın sol tarafının geride olduğu söylendiği için almaktan vazgeçmek üzereyim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-az-hasarli-196530376/detay Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Son mesajı yazdığım yerden devam ediyorum:) Çektirme işlemi şaseyi fabrikasyon değerlerine getirebilecek niteklite bir işlemmidir?Zira linkteki aracın sol tarafının geride olduğu söylendiği için almaktan vazgeçmek üzereyim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-az-hasarli-196530376/detay Üzere olmayın, vazgeçin 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Son mesajı yazdığım yerden devam ediyorum:) Çektirme işlemi şaseyi fabrikasyon değerlerine getirebilecek niteklite bir işlemmidir?Zira linkteki aracın sol tarafının geride olduğu söylendiği için almaktan vazgeçmek üzereyim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-az-hasarli-196530376/detay Bence bu aracın sol tarafının geride olması dışında diğer tüm bileşenleri problem. Şu an hasarsızını 8.500TL'ye verseler idamesi konusunda soru işaretleri nedeniyle ben alamam. Bir tanıdığım(maddi sorunu hiç olmayan) ilk el Omegası'nı 10.000TL olarak çıkardığı arıza masrafı ile yok pahasına satması üzerinden henüz 4 sene geçti ama imajı konusunda bndeki yerini oluşturmaya yetti:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Son mesajı yazdığım yerden devam ediyorum:) Çektirme işlemi şaseyi fabrikasyon değerlerine getirebilecek niteklite bir işlemmidir?Zira linkteki aracın sol tarafının geride olduğu söylendiği için almaktan vazgeçmek üzereyim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-az-hasarli-196530376/detay 1. airbag açmayabilir ama önceden tamirli de olabilir. açmmış geri kapatılmış da olabilir 2. bu gibi görünümlü kazdaaki şase çektirme terimi göz korkutmasın basit bir işlem ısıl işlemsiz yapılır 3. dışardan görünen den çok içerdeki hasar tamir mebalğını belirler. mesela radaytörden su akıtıp conta yakmadığı ne malum 4. hasrsızını da almazdım bu motor seçeneğinin 5. 3 binden fazla gider bu hasarda. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts