İçeriğe Yönlendir

İzmir'De Oto Yıkama Makinası Nerede Var?

Hadi Küçükoğlu

Recommended Posts

Hadi Küçükoğlu

İzmir'de 1 TL ile çalışan, oto yıkama makinası nerede var bilen var mı? Hani şu 1 TL atınca köpük makinasını çalıştıran...

Araç siyah olunca zırt pırt yıkamak gerekiyor. Birde mahallenin kuşlarının maşallahı var, 8-10 yere nişan almışlar.

Normal yıkamacılar sadece dış yıkamayı 7.5-8 TL yıkadıkları için, 1 aya vurduğunuzda baya külfetlli geliyor.

En iyisi o makinanın olduğu yeri bulup kendim yıkamak.Hatay,Güzelyalı,Göztepe, Narlıdere, Balçova tarafları bilen varsa uygundur.

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Reklam gibi olacak ama Opet'lerde var. En azından burdaki her opette var...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

ben haftada bir gaz aldığım yerde dış temizliğini ücretsiz yaptırıyorum ,ayda bir de detaylı iç dış temizlettiriyorum 15 liraya ..

müstakil evim olsa zamanım olsa kimseye bırakmam temizliği..ama bu yoğunlukta olmuyor apartman yasantısında

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu

Evim zemin katta, balkondaki musluktan 30-40m hortum uzatıp yıkayayım diyorum ama millet " görmemişin arabası olmuş.." diye düşünmeye başlar. Birde sokağı caddeyi, ıslatıp köpürtmeye hakkımız yok diye düşünüyorum.

İzmir'liler olarak uygun bir yer bulup, 2. el yıkama makinası mı alsak napsak. İsteyen gider yıkar :) Bahçeli falan evim olsa buyrun yıkayın derdim. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Evim zemin katta, balkondaki musluktan 30-40m hortum uzatıp yıkayayım diyorum ama millet " görmemişin arabası olmuş.." diye düşünmeye başlar. Birde sokağı caddeyi, ıslatıp köpürtmeye hakkımız yok diye düşünüyorum.

doğru söylüyosunuz ..

benzinliklerde genelde oluyor ,ben her seferinde köpüklü yıkatmıyorum ,benim araba da füme çabuk kirleniyor ama tazyikli suyla yıkatıyorum ,tabii bunun zararından da bahsedilebilir belli ölçüde ama benim araba zaten 2005 fusion çok da umursamıyorum :fiuw: :fiuw:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)

İzmir'liler olarak uygun bir yer bulup, 2. el yıkama makinası mı alsak napsak. İsteyen gider yıkar :) Bahçeli falan evim olsa buyrun yıkayın derdim. :)

Ben şakır şakır yıkıyorum, cila bile yapıyorum, milletini salak düşüncelerine çok takılmamak gerekiyor.

tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Ben şakır şakır yıkıyorum, cila bile yapıyorum, milletini salak düşüncelerine çok takılmamak gerekiyor.

bu da doğru

Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu

http://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-sanayi-endustri-makineleri-oto-yikama-kopuk-tanki-60-lt-101270248/detay

bunu almak var aslında.. basınlı suya gerek yok. hortumu bağla yıka. Yer bulmak lazım. Boş arsası bahçesi olan var mı :)))

Muhite göre değişir, Hatay Hıfsızsıhha'da insanların diline düşeceğine, para ver yıkat daha iyi :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

köpükle yıkamada basınçlı suya gerek var, hem de en az 130 bar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Konu başlığına bakarak cevap veriyorum. Bende var.

Açıklamaya bakarak cevap veriyorum. Hiç görmedim. Vakum makinası gördüm ama.

Yıkama ve vakum makinasını forum bornova otoparkına koyabilimek için çok uğraştım olmadı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Avm yöneticilerinden neler çekmişindir kimbilir, müşteriye yazık

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Avm yöneticilerinden neler çekmişindir kimbilir, müşteriye yazık

Adamların söylediği şu; al sana buranın planı, yer bulursan koy. Ama şu var müşteriler arabalarını kafamızın üzerine park edecekler nerdeyse :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İbrahim Ersin

o makineler arabaları çizdiği için bir çok yerden kaldırdılar

şimdiki moda benzini alıyorsun ve eleman yıkıyor

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu

60 LT depo ayda 1 kez anca boşalıyor :) Birde sıra bekleme olayı var tabi.

Yok yok ben aracımı kendim yıkayabileceğim bir yer ayarlamalıyım.

Adamların söylediği şu; al sana buranın planı, yer bulursan koy. Ama şu var müşteriler arabalarını kafamızın üzerine park edecekler nerdeyse :)

Peki bir yer bulduk diyelim, bu makinayı koymak için ne yapmak gerekiyor? Makinanın geliri kime gidiyor ya da makina için bir ücret ödeniyor mu? Ya da tam tersi makinayı koymak için bir kira ödüyor musunuz? Su ve elektrik giderleri nasıl hesaplanıyor. Aklımda birşeyler var da :)

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Hadi teoride uygun ancak pratikte pek işe yaramıyor, tek sebebi de İzsu :) Benim evim müstakil, bodrumda Bosch Aquatak 110plus basınçlı araç yıkama makinesi, polisaj makinesi v.s. tüm ekipmanlar mevcut. Her yıkamaya niyetlendiğimde kapıda 4-5 arkadaş aracıyla sıra oluyor :) Sonuç yüzlerce lira su faturası :) İzmirde belli bir tondan sonra suyu inanılmaz pahalı ücretlendirmeye başlıyorlar.

Yıkama makinasını satmayı bile düşünüyorum artık :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Fırçalı yıkama değil, self servis makine.

Nsn4j.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

http://www.sahibinde...101270248/detay

bunu almak var aslında.. basınlı suya gerek yok. hortumu bağla yıka. Yer bulmak lazım. Boş arsası bahçesi olan var mı :)))

Muhite göre değişir, Hatay Hıfsızsıhha'da insanların diline düşeceğine, para ver yıkat daha iyi :)

Sert cevaplar gerekiyor, ben birkeresinde 'işin bitince benim arabayıda yıka' diyen bir espri makinesine ona hortum ile neler yapabileceğimi söyleyince saygı duymaya başladı. :seytan:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Peki bir yer bulduk diyelim, bu makinayı koymak için ne yapmak gerekiyor? Makinanın geliri kime gidiyor ya da makina için bir ücret ödeniyor mu? Ya da tam tersi makinayı koymak için bir kira ödüyor musunuz? Su ve elektrik giderleri nasıl hesaplanıyor. Aklımda birşeyler var da :)

Makinayı satınalıyorsun. Yer bulup anlaşıyorsun. Yer sahibi sana; elektrik, su veriyor ve geri dönüşümü hallediyor ( atık su ). Sen karşı tarafa kira ödeyip makina kumbarasındaki paraları topluyorsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Hadi teoride uygun ancak pratikte pek işe yaramıyor, tek sebebi de İzsu :) Benim evim müstakil, bodrumda Bosch Aquatak 110plus basınçlı araç yıkama makinesi, polisaj makinesi v.s. tüm ekipmanlar mevcut. Her yıkamaya niyetlendiğimde kapıda 4-5 arkadaş aracıyla sıra oluyor :) Sonuç yüzlerce lira su faturası :) İzmirde belli bir tondan sonra suyu inanılmaz pahalı ücretlendirmeye başlıyorlar.

Hocam sende su parası iste, karlı da olur, aile bütçesine katkı hesabı. ;)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen
Hadi teoride uygun ancak pratikte pek işe yaramıyor, tek sebebi de İzsu :) Benim evim müstakil, bodrumda Bosch Aquatak 110plus basınçlı araç yıkama makinesi, polisaj makinesi v.s. tüm ekipmanlar mevcut. Her yıkamaya niyetlendiğimde kapıda 4-5 arkadaş aracıyla sıra oluyor :) Sonuç yüzlerce lira su faturası :) İzmirde belli bir tondan sonra suyu inanılmaz pahalı ücretlendirmeye başlıyorlar. Yıkama makinasını satmayı bile düşünüyorum artık :)

Sıfırı kaç para, siz kaç paraya satmayı düşünüyorsunuz? :seytan:

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Çok aşırı kalite gerekmiyorsa iki kova su ile araba yıkanabiliyor. Deneyin. Ama hortumsuz. Kovayı doldurup arabanın yanına gidilerek.

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Tozlu arabayı makina modeline göre 7-10 litre su ile yıkarım. Hortumla yıkasam akan su diğer mahalleye kadar gider.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Hocam bir araç yıkamak için ortalama kaç lt su harcıyor? Makina sadece su mu atabiliyor birde başlıkları var sanırım onu alıyorsunuz altına şampuanlı su koyuyorsunuz ve köpükde atabiliyor diye biliyorum doğru mu?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...