Emre Olgum 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 ağbilerim aracımda ara sıra ABS ışığı yanıyor 2 gün önce de yandı ama sönmedi aracımı bilgisayara bağlatmak için 5 yere gittim ama hepsinde aynı sıkıntı oluyor aracın markasını modelini 4000 motor olduğunu yazıyoruz böyle bir araç gözükmüyor sonra aracın ruhsattan motor kodunu yazıyoruz açıyor ama sadece aracın motoruna müdahele ediliyor güvenlik kısmını makina bilgisayar açmıyor bu sorunu nasıl çözebiliriz Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 (düzenlendi) Yetkili servis de mi yaşadınız bu sıkıntıyı? 11 Ekim 2012 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Olgum 11 Ekim 2012 Yazar Paylaş 11 Ekim 2012 bizim araçlara yetkili servis bakmıyor malesef kapıdan bile sokmuyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 1. orjinal cihaz dışındakilere bağlatınca, menüden seçimi doğru yapmaz ise hiçbir şey göremez 2. marşa basınca daha hiç teker dönmeden direkt mi yanıyor? 3. abs yansa da fren yapınca abs çalışıyor mu çalışmıyor mu 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 (düzenlendi) Lastiklerin göbeklerinde abs okuyucu sensörleri vardır soketleri gevşek mi yada hasarlı mı kontrol ettirin.. ilaveten yakın zamanda amortisör sök-tak yaptırdınız mı? 11 Ekim 2012 tarihinde Abdurrahman Balaban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 Çar çamur olmuştur Emre, bir güzel temizlet. Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 Bi sprey sıkıyorlar abs iiçin. temizleyince geçebilir? Yorum bağlantısı
Emre Olgum 11 Ekim 2012 Yazar Paylaş 11 Ekim 2012 ağbilerim tek tek cevap vermeye çalışayım 1-aracı çalıştırmadan tüm uyarı ışıkları yanıyor marşa basınca hepsi sönüyor sadece abs sönmüyor 2-abs nin çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ben aracı aldığımdan beri hiç sert fren yapmadım ama bazen sert e yakın fren yapmama rağmen hiç abs devreye girmedi 3- yakın zaman da amottisör değştirmedim bu tamamen sönmeden yanma olayını benim akü bitmiş teybi açık unutunca benim aküye şarj yaptık yandı abs ve daha sönmedi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 aküye şarj nasıl yapıldı, akü sökülerek mi? araç üstünde kalarak mı? Yorum bağlantısı
Emre Olgum 12 Ekim 2012 Yazar Paylaş 12 Ekim 2012 aküye şarj sökülmeden araç üstünde yapıldı Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Hayde hayırlı işler ozaman O nasıl bir mantık ? Yorum bağlantısı
Emre Olgum 13 Ekim 2012 Yazar Paylaş 13 Ekim 2012 kusura bakmayın bende bir sıkıntı var tam anlatamıyorum araç üzerinde yapıldı derken başka bir araçtan takviye kablosu çekildi ben marşa bastım ve çalıştırdım sonra kabloyu söktük yani akü saatlerce araçta şarj edilmedi taş çatlasın bizim işlem en fazla 1 dakika sürmüştür Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 Öyle desene Emre Benim sayısız işlemim olmuştur böyle babamın teyp açık unutma huyundan dolayı. Bir sorun teşkil etmemesi lazım aslında. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 akü zayıf ise ki zayıf, bir şekilde bitmiş, her türlü arıza lmabasında önce aküye baktırmalı. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 13 Ekim 2012 Paylaş 13 Ekim 2012 kusura bakmayın bende bir sıkıntı var tam anlatamıyorum araç üzerinde yapıldı derken başka bir araçtan takviye kablosu çekildi ben marşa bastım ve çalıştırdım sonra kabloyu söktük yani akü saatlerce araçta şarj edilmedi taş çatlasın bizim işlem en fazla 1 dakika sürmüştür Bu işlem literatüre ''takviye '' olarak geçmiştir ,siz şarj ettim deyince işler karışmış..Tekerlerdeki sensörleri kontrol ettirdiniz mi? Yorum bağlantısı
Emre Olgum 15 Ekim 2012 Yazar Paylaş 15 Ekim 2012 ağbi dedim ya sıkıntı bende anlatamamışım takviye yerine şarj yazmışım akü ile kablolara bir baktırayım o zaman sağolun Yorum bağlantısı
Emre Olgum 16 Ekim 2012 Yazar Paylaş 16 Ekim 2012 herkese yardımları için çok teşekkür ederim çok sağolun sorun çözüldü akünün takviye edilmesi ile abs nin yanması tamamen raslantı imiş sorun sağ taraftaki abs kablosu imiş söküldü temizlendi şimdi maşallah abs yanmıyor çok çamur çıktı bahaneyle 4 kablo birden temizlendi tekrar teşekkür ederim hepinize 1 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 herkese yardımları için çok teşekkür ederim çok sağolun sorun çözüldü akünün takviye edilmesi ile abs nin yanması tamamen raslantı imiş sorun sağ taraftaki abs kablosu imiş söküldü temizlendi şimdi maşallah abs yanmıyor çok çamur çıktı bahaneyle 4 kablo birden temizlendi tekrar teşekkür ederim hepinize eee gecmiş olsun o zaman ne diyelim hadi hayırlı sürüşler... Yorum bağlantısı
Emre Olgum 16 Ekim 2012 Yazar Paylaş 16 Ekim 2012 çok sağol hakan ağbi sizin gibi deneyimli ağbilerimizle bu tür sıkıntıları çözüyoruz tekrar sağolun Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 (düzenlendi) 4 ve 16ncı mesajda ne yazmışlar öyle yahu :)ehemmm 16 Ekim 2012 tarihinde Abdurrahman Balaban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Olgum 16 Ekim 2012 Yazar Paylaş 16 Ekim 2012 size de çok teşekkür ederim abdurrahman bey sağolun Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 size de çok teşekkür ederim abdurrahman bey sağolun Estağfirullah, bizimkisi latife işte yanlış anlaşılmasın Yorum bağlantısı
Recommended Posts