İçeriğe Yönlendir

Müjde Inönü Bulvarı Kısmen Açıldı


Erhan Doruk

Recommended Posts

Erhan Doruk

Kızılay - Çayyolu metrosu nedeniyle kapanan İnönü Bulvarı Kızılay"dan Eskişehir yolu istikametine 2 şerit olarak açıldı. 10 gün içerisinde karşı yol da açılacakmış. 3,5 aylık çile bitiyor sanırım.

Yorum bağlantısı
Misafir

Açılmaz olsun, açılmalara ermesin de açılır açılmaz yine kapansın.

Bıktık usandık. 6 km. yolu 10 km.ye çıkardılar günde 4 km fazladan milim milim ilerleyerek dolanıyoruz.

Ya Armada'nın karşısındaki hurdalık! Geçen güzel bir pankart açmışlardı: "Bu inşaatın (hurdalığın) söküm işlemleri bilmemne holding yapmaktadır." yaparken kemiğimizi sömürdüler, sökerken iliğimizi sömürüyorlar.

Çık sinirli ve kızgınım çooooook. :bambam::yuuh::kafa::bomb::rtfm::bambam2::bambam3::elisopali:

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Tamamı açılmadan çok birşey farkedeciğini sanmıyorum.Kışın çok çileli olucak.

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

3.5 ay ne ki, İzmir'de Hatay İnönü Caddesi sanırım 3,5 yıl oldu kapalı.

Yorum bağlantısı
Misafir

Keçiörende'de yaklaşık 10 yıldır kapalı olan yollar var metro çalışması nedeni ile. Hatta açılacak olan alt geçidin, sağ ve sol taraflarında yollar da sanırım 2005 - 2006'dan beri tek şerit çalışmalardan dolayı. 2002'de metro başladığında, 2004 yılında bitirilmesi planlanıyor, hatta belediye başkanının 2004'e girmeden birkaç ay önce metronuz hayırlı olsun totemi vardı Ümitköy girişinde.

Sabah o yoldan 06:45'te geçtiğim, akşam da birçok alternatif güzergahtan sonra en son çiftlik güzergahından eve döndüğüm için kapalı yollar beni çok etkilemedi ancak belediye otobüslerini kullananlar için tam bir eziyet oldu.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Yazık... Yıllardır kimbilir ne kadar ekonomik ziyan. Heryerde aynı. Hesapsız kitapsız yola çıkanlardan bu kaybı tahsilata başlayacaksın, bak o zaman nasıl etekler tutuşuyor. Zaytung başlığındaki "harakiri" haberini düşünmeden edemiyorum :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...