Oktay Demirağ 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Merhaba, aracımda düz yolda sabit 90 ile ilerlerken, ani gaz verdiğimde araç kendini sola doğru çekmeye başlıyor. O sırada tekrar aracı düzelttiğim de ve gazdan ayağımı çektiğimde bu sefer sağa doğru çekmeye başlıyor. Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ? (Gerçi yarın sabahtan Sabri Ustanın yanında baştan aşağı kontrol için aracı bırakacağım.) Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 12 Ekim 2012 Yazar Paylaş 12 Ekim 2012 Ne kadar zamanlık lastikler olduğunu bilmiyorum Uğur Bey ancak dişleri iyi gözüküyor ve çatlamalar yokmuş gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Direksiyon kutusu kontrol, mekanik kontrol Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 12 Ekim 2012 Yazar Paylaş 12 Ekim 2012 Direksiyon kutusu kontrol, mekanik kontrol Teşekkür ederim Çağlar Bey, en son direksiyon kutusunda yağ kaçağı var demişlerdi. Ancak bu sorunla ilgili olacağını düşünmemiştim. Birde lastik havası kontrol Tamamdır, bunu da kontrol edeyim ancak düz yolda sağa sola çekme yok, sadece gaz verdiğimde sola, bıraktığımda sağa çekme sorunu var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 yağ kaçağı ayrı bir problemdir, ancak direksiyon kutusunun içindeki bir sorun yağ kaçağı da yapabilir, yani yağ kaçıran çekme yaptırmaz ama çekme yaptıracak arıza, ayrıca kaçağa da sebebiyet verebilri 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Benim araba, gazı bırakınca sola, gaza yüklenince sağa çekiyordu... Rot balansçı çok uğraşarak lastiklerin falan yerini değiştirerek çok az hissedilir seviyeye getirmişti.. Ses yapmaya başlayınca tablaları değiştirdim, sorun tamamen ortadan kalktı.. Ok gibi derler ya.. öyle şimdi.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Tabla fişekleri, rotiller, rot başları kontrol edilecek. Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 çağlar bey daha iyi bilir ama eğer lastiklerin balık sırtı gibi olmuşsa sağa sola dalma yapabiliyor lastiklerin eskiyse değişin görün selamlar Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Durum aracın güce binmesiyle alakalı olduğu söylendiğine göre, muhtemel neden ön takımda meydana gelmiş gevşeme ve boşluklardır..(salıncak burcu,viraj demiri bağlantiları,rot mili) 1 Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 13 Ekim 2012 Yazar Paylaş 13 Ekim 2012 Bugün aracı teslim ettim, direksiyon sorunu nedeniyle her 2 salıncak bozulmuş. Direksiyon tornaya verilecek, daha sonra 2 salıncak değişecekmiş, tabi bunlar haricinde bir çok sorun var... Tamamının yapılması Salı gününü bulması nedeniyle aracı bırakıp geldim. Buradan Ustaeller'in ayrıca ilgi ve alakasına da teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 16 Ekim 2012 Yazar Paylaş 16 Ekim 2012 Aracı Servisten teslim aldım. Salıncakların değişimi ve direksiyon revizyonu ile artık sıkıntı kalmadı. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 Aracı Servisten teslim aldım. Salıncakların değişimi ve direksiyon revizyonu ile artık sıkıntı kalmadı. Geçmiş olsun ..keyfini sürün Yorum bağlantısı
Mert Nazmi Serin 23 Ekim 2012 Paylaş 23 Ekim 2012 Aracı Servisten teslim aldım. Salıncakların değişimi ve direksiyon revizyonu ile artık sıkıntı kalmadı. Geçmiş olsun ve sorunun giderilmesine sevindim, Yalnız bu değişimler ne kadara maal oldu acaba? Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 23 Ekim 2012 Yazar Paylaş 23 Ekim 2012 Teşekkür ederim. Geçmiş olsun ve sorunun giderilmesine sevindim, Yalnız bu değişimler ne kadara maal oldu acaba? Mert Bey, ben aracın bakımı ile yaptırmıştım, ancak bu iki sorunun detayını faturaya bakar bakmaz size bildiririm. Bakım detayları aşağıdaki gibiydi... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/236176-178000-km-mondeo-bakimi/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts