İçeriğe Yönlendir

2008 Ford Focus Collection Otomatik 1.6 Benzin+Lpg

Ahmet Ercan Kalender

Recommended Posts

Ahmet Ercan Kalender

selam arkadaslar geçen hafta 2008 model ford focus collection benzin+lpg otomatik vites arac aldım merak ettigim konular

1- aracı manuEl kullanıma aldıgımda 4. vitese kadar çıkıyor acaba sanzımandamı bir sorun var yoksa bu araclar 4 ileri olarakmı tasarlanmış

2- bu araclar kaç beygirdir ruhsatta 75 kw yazıyor oda 100 beygire denk geliyor ama herkes farklı bir sey söylüyor aldıgım kişide dahil 115 beygir oldugunu söylemişti

3- aracın 70.000 bakımı triger degişimi dahil ne kadar tutar ayrıca şanzıman yagını degiştirmek gerekirmi.

4- son olarak genelde yeni model tüm araclarda olan motorun üstündeki koruma kapagı bunlarda yokmu yoksa benimkindemi yok

bilgisi olan daha önce veya halen kullanan arkadaslarımdan cevaplarını bekliyorum kusura bakmayın cok soru sordum hakkınızı helal edin şimdiden......

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Kavuk

2008 otomatik focuslar 4 vitesli ve 100 beygirdir. Motor kapağı benzinlilerde yok..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

şanzıman 4 ileridir, motor 100 Ps tir, ağır kullanım şartında 45.000 de bir şanzıman yağı + filtresi değişir, bakım periyodu 10.000km dir, trigeri 90.000 km de değişir

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan

linkler çıkmakta?

Önce donanımhaber'e yazıp, oradan buraya kopyala yapıştır yapılmış sanıyorum.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

3 saat ara var, hala orada cevap yok :D bu kadar sürede triger değişirdi :f1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tamer Akkan

şanzıman 4 ileridir, motor 100 Ps tir, ağır kullanım şartında 45.000 de bir şanzıman yağı + filtresi değişir, bakım periyodu 10.000km dir, trigeri 90.000 km de değişir

Çağlar abi, sen olsan bu aracı alır mısın, şanzımanı nasıldır? (4 vites yakıt tüketimi olarak fazla yakmaz mı?) Bana takas teklifi geldi 2008 focus sedan kasa donanım olarak düz.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Devrem , Çağlar abi en güzel açıklamayı yapmış....Diyarbakırdan yeni katılımlarımız var... :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ercan Kalender

tşk ederim abim aydınlatıcı bilgin için 10 gundur forum donanımdan cevap bekledim bir kişide cevap yazmadı dogru adresi buldugumu anladım çok tşkler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Çağlar abi, sen olsan bu aracı alır mısın, şanzımanı nasıldır? (4 vites yakıt tüketimi olarak fazla yakmaz mı?) Bana takas teklifi geldi 2008 focus sedan kasa donanım olarak düz.

alırmısın derken, zamanında tdci mondeo ararken, otomatik benzinli focus almışlığım var, kullanım ihtiyacına bağlı, günde 100km gidip gelinecek ise çok yakar.

tşk ederim abim aydınlatıcı bilgin için 10 gundur forum donanımdan cevap bekledim bir kişide cevap yazmadı dogru adresi buldugumu anladım çok tşkler

ben direkt saate bakmıştım, tarih aklıma bile gelmemiş :D

Yorum bağlantısı
Tamer Akkan

alırmısın derken, zamanında tdci mondeo ararken, otomatik benzinli focus almışlığım var, kullanım ihtiyacına bağlı, günde 100km gidip gelinecek ise çok yakar.

Abi benim günlük seyirim 5km gidiş 5 km geliş toplam 10 km, ayda bir de 600km yaparım , Yazları ekstra 5000 km aile ziyaretim var.

Yorum bağlantısı
Harun Kaynak

Ahmet kardeş bendede 2009 titanıum sedan modeli var ben araçı çok araştırdım bizzat otokoçtan ayrılmış ve çok iyi bir ustamla aldık araçı kesinlikle hiç düşünme focusların içinde en sorunsuz model dedi evet bu araç 100 beygir 4 ileri triptonik şanzımana sahip 115 beygirlerde çok fazla elektronik aksam olduğu için sorun yaşanabiliyormuş şanzımanın komple sıfırı 2000 tl ki Buda bu tarz bir Araç için çok uygun alir almaz uzun yol yaptım çok rahat hakeza şehir içindede öyle Allah kaza bela vermesin için rahat güle güle kullan

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ercan Kalender

Ahmet kardeş bendede 2009 titanıum sedan modeli var ben araçı çok araştırdım bizzat otokoçtan ayrılmış ve çok iyi bir ustamla aldık araçı kesinlikle hiç düşünme focusların içinde en sorunsuz model dedi evet bu araç 100 beygir 4 ileri triptonik şanzımana sahip 115 beygirlerde çok fazla elektronik aksam olduğu için sorun yaşanabiliyormuş şanzımanın komple sıfırı 2000 tl ki Buda bu tarz bir Araç için çok uygun alir almaz uzun yol yaptım çok rahat hakeza şehir içindede öyle Allah kaza bela vermesin için rahat güle güle kullan

sayın harun bey acıklama ve iyi dilekleriniz için çok tşk ederim 1,5 saatlik uzun yol deneyimim oldu aracımla gerçekten konfor ve yol tutuş olarak mükemmel diyebilirm hız sabitleyici ve el gazını ilk kez bu aracta kullandım onun keyfi bambaşkaymış en çok begendigim noktası ise triptonik şanzumanının vites geçişlerini asla hissettirmemesi bundan önce triptonik toyota yarış aracım vardı vites geçişlerinde öne dogru gider gelirdim maasallah bunda ibreye bakmazsanız vitesin geçtigini anlamıyorsunuz dogru bir karar verdigime inanıyorum focus alarak tüm focus dostlarına kazasız belasız hayırlı yolculuklar saygı ve selamlarımla...

Yorum bağlantısı
Ahmet Ercan Kalender

yaris sanırım

çok özür dilerim yaris yazacaktım yarış olmuş :bravo:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...