Zafer Ayvacı 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Bulmamalarına imkan ihtimal yok abi. 128 MB hafıza kartları, 3,2 GB-4,3GB HDD'ler ne ara kayboldu hatırlarsın herhalde? Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 İlk mp3 çıktığı zamanlar gibi olur. Depolama kapasitemiz 20 katına çıkmış gibi olduyduk pek sevindiydik. Şimdilerde yine lazım. 5 tane 500GB hd var, ama yer yok Mikroşoft telefon işine giriyor sanırım bu sıkaypi geçişi filan. Bakalım ardından internet film-tv işine dalar herhalde. İşte o zaman piyasaya dökülür sırlar. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Şu zamanda hala bulunamamış olması ne kadar ilginç di mi abi? Belki de bulunmuştur da sırası gelmemiştir. Bir veri sıkıştırma bir de enerji depolama (pil) konusunda nerdeyiz kim bilir acep 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 benim ki telefon-tivibu-internet paket halinde. internet amaçlı aldım. önce altyapı desteklemiyor dediler, olsun interneti kullanırım dedim ve aldım. sonra geldiler tivibuyu kurdular ama hd yok. evde asıl izlenen d smart. o yüzden çok üstüne düşmüyorum. ama bozuk havalarda tivibu çok işe yarıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2013 Yazar Paylaş 6 Mart 2013 Abi bağlandıkdan sonra aktif olması gerekiyor seni arayıp anket yaptıkdan sonra aktifleştiriyorlar 3 hafta oldu ne arayan var ne soran 2 kez aradım müş.hizmetlerini dönücez diyorlar bende aynı şekilde hd leri izleyemiyorum, Zaten 1 aylık süreç dolmak üzere Arama dedim ya sana... Ne zaman aktif ederlerse deneme süren o zaman başlayacak... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 valla tv izleme konusunda çok çok vaktim oluyor.tamirat tadilatın bazen normal yayınına rastlıyorum.güzel program. Emmi,eski dediği de her biri efsane olmuş ama nispeten kötü durumdaki 20-30 yıllık klasikler.en son izlediğimde fiat dino vardı.toplayıp sattılar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2013 Yazar Paylaş 6 Mart 2013 Benim hızı artışmışlar. Çocuklar Seç izleden çizgi film izlerken notebooktan baktım 8 küsür mbps gördüm.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Zamanı gelmemeiş olabilir. Şu yutub ile feysbuk bu kadar filmi nereye nasıl kaydediyor anlamıyorum. Dizi sitelerinin alayı feys'e yüklüyor dizileri. Var bu işte bir bit yeniği. Sanki buldular da söylemiyorlar gibi. Geçen gün discovery de fecabook un binayı gösterdiler. .her gün bir kamyon hdd geliyor, kapalı alan bir çok fabrikayı içine alır. .. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 valla tv izleme konusunda çok çok vaktim oluyor.tamirat tadilatın bazen normal yayınına rastlıyorum.güzel program. Emmi,eski dediği de her biri efsane olmuş ama nispeten kötü durumdaki 20-30 yıllık klasikler.en son izlediğimde fiat dino vardı.toplayıp sattılar. yahu ben yukarıda oluyor yazmışım ama olmuyor yazacaktım.tam tersi olmuş,kimin tv izlemeye vakti var ki benim olsun Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Geçen gün discovery de fecabook un binayı gösterdiler. .her gün bir kamyon hdd geliyor, kapalı alan bir çok fabrikayı içine alır. .. siaey son anda parayı vermese kapanacaktı feysbuk. Ticari olarak batak bir iş Ben de imrenmiştim ya... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Nisan 2013 Paylaş 2 Nisan 2013 dün cebe gelen mesaj:01,05,2013 ten itibaren tivibu ev maxi paket aylık 12,90 olarak GÜNCELLENECEKTİR (9,90 idi). kampanyalı üyelerimizin ücretleri değiş-meyecektir lan daha 6 ay olmadı ben üye olalı hemen zam! digiturk 4 yıl zam yapmamıştı,yaptığında da deseydim ki kapatıyorum,onu da geri alırlardı. ttnetin tivibu sayfasından şikayet ettim.neden zam yaptınız,digi hergün arıyor,nerdeyse bedava vereck dedim.zam yaparsanız ben de üyeliğimi gözden geçiricem dedim.(çok da umurlarında olur ya ) bence sizlerde koyun tepkinizi,çoğunluk olsun. şuanda cebe mesaj geldi,şikayetiniz alınmıştır diye.bakalım ne olacak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Nisan 2013 Yazar Paylaş 2 Nisan 2013 Çağrı merkezini aradım.. Umrumuzda değilsiniz dediler Kısıtlı yayına 13 lira vermektense 21 lira Dsmart mantıklı mı ne... filmler hariç hepsini açacak D-Smart... https://www.dsmart.com.tr/Paketler/maxi-paket 23 lira... Bir ay ücretsiz... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Nisan 2013 Paylaş 2 Nisan 2013 ahaha,beklenen sonuç.bana da benzer bir cevap verirler. olay ttnet olayı.adamlar genlerinden gelen devlet kurumu alışkanlığıyla böyle davranıyorlar. digiyi kapatalı 3 ay oldu halen arıyorlar geri gelin diye.en son dün aradılar,keza dsmartta öyle. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Nisan 2013 Paylaş 2 Nisan 2013 Çağrı merkezini aradım.. Umrumuzda değilsiniz dediler Kısıtlı yayına 13 lira vermektense 21 lira Dsmart mantıklı mı ne... filmler hariç hepsini açacak D-Smart... https://www.dsmart.c...tler/maxi-paket 23 lira... Bir ay ücretsiz... Ney? Maxi hd pakete 21 lira vermek mi? Şaka bir yana da 15-20 lira arası bir fiyata güzel olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Nisan 2013 Yazar Paylaş 2 Nisan 2013 Valla arayana açıkça teklifini söyle... Bana 23 lira bir ay da ücretsiz önerdiler.. 23 lira 3 ay ücretsiz verirseniz 12 ay taahhütlü alırım dedim... Yetkimiz yok dediler... Bekliyorum... Ney? Maxi hd pakete 21 lira vermek mi? Şaka bir yana da 15-20 lira arası bir fiyata güzel olur. Kayseriye 12 liraya nasıl verdiniz dedim... Telefon numarasını verin kontrol edelim dediler... Vermedim.. bilgin olsun.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Nisan 2013 Paylaş 2 Nisan 2013 Valla arayana açıkça teklifini söyle... Bana 23 lira bir ay da ücretsiz önerdiler.. 23 lira 3 ay ücretsiz verirseniz 12 ay taahhütlü alırım dedim... Yetkimiz yok dediler... Bekliyorum... Kayseriye 12 liraya nasıl verdiniz dedim... Telefon numarasını verin kontrol edelim dediler... Vermedim.. bilgin olsun.. Yapmazsın dimi? Ben de fiyat artışı olursa poliçeye ödeyeceğim tutardan keserim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Nisan 2013 Yazar Paylaş 2 Nisan 2013 Yok yok vermedim Vermem de.. Ama dedim.. Kayserideki arkadaşıma verdiniz dedim.. Bunlar harbi ne yaptığını bilmiyor.. Kayserideki arkadaşımla beraber aldık sayılır cihazı... Benimkini bana bırakıyorlar.. Arkadaşımınkini geri aldılar... Niye kapattıracaksınız dedi eleman... Çok kızıyorum size dedim.. İki yıl sonunda cihaz sizde kalacak dediniz şimdi kıvırıyorsunuz dedim.. Sizin cihazınız sizde kalacak dedi.. Niye dedim.. sözleşmeniz öyleymiş dedi.. İyi cihazımı verin üyeliğimi iptal edin dedim.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Nisan 2013 Paylaş 2 Nisan 2013 Saçmalama konusunda haklısın Emmi. Ben 3 ay epey uğraştım. Sonunda da niye 12 lira oldu bilmiyorum. Bu yüzden susuyorum. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 2 Nisan 2013 Paylaş 2 Nisan 2013 (düzenlendi) Benim hd cihazım var sadece hd yayınları açtırsak ne kadar olur acaba biliyormusun Mehmet abi ? 2 Nisan 2013 tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Nisan 2013 Yazar Paylaş 2 Nisan 2013 Benim hd cihazım var sadece hd yayınları açtırsak ne kadar olur acaba biliyormusun Mehmet abi ? Öyle bir paket yok Üstad... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Emmiiiiiiii yaktın beni, şimdi aradılar, 1 Mayıs'tan itibaren fiyatım artacakmış. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Nisan 2013 Yazar Paylaş 3 Nisan 2013 Yok valla billa ben bişey demedim Kaç lira olacakmış... ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts