Guest Suha Danışman 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 merhaba arkadaşlar, hepimiz aile arabası kullanıyoruz. aramızda çocukları olanlar için yatma sorununu çözmek için bir önerim olacak. resimlerde görüldüğü gibi bagajın iç kısmına kapaklı kasa yerleştirip yatağın arka kısmını oluşturdum. çocukların birbirinden bağımsız yatabilmeleri yada oturabilmeleri için arka koltukların üst kısmına yerleşecek iki tahta plaka hazırladım. kaymalarını engellemek için L şeklinde köşebentler kullandım (isteğe bağlı cırt cırt bant olabilir). kullanılmadığında bu tahtalar, arka koltukların (dikey pozisyondayken) arkasına yerleşebiliyor. ayrıca yatak açıldığında çocuk koltuklarını saklayabilmek için siyah kumaşla kaplanmış ince sunta kestim. ani fren durumunda koltukların çocukların üzerine düşmesini engelleyecek file kullanıyorum. isteğe bağlı farklı lastik/ gergi uygulamaları olabileceğini düşünüyorum. kazasız yolculuklar dileklerimle… site başında önerildiği gibi resimleri zxro sitesine yükledim, umarım bağlantılar çalışır 5 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 Aramıza hoşgeldiniz. Ufaklıklar mutluysa söylenecek birşey yok, uzun seyahatlerde faydalı olacaktır. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 Çok başarılı olmuş,normal insan bile rahatlıkla yatar bence. Yorum bağlantısı
Murat Dere 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 Çok başarılı olmuş,normal insan bile rahatlıkla yatar bence. Çocuklar anormal mi Hakan, yoksa insan mı değiller? Aaaahahhahahaaa... Cevabını bekliyorum janim, bakalım nasıl kıvıracaksın. Ay çok güldüm, sesli sesli... 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 Epeyce uğraş vermişsiniz fakat seyahat esnasında kullanmak emniyet açısından tehlikeli değil mi? Allah korusun çok sert fren yapmak zorunda kalabilirsiniz..Bence o ahşap karkası ayakkabı dolabına çevirin 2 Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 Uygulamanız gayet güzel ama aracın hareket etmediği zamanlarda. Çocukların güvenliği söz konusu ise, sizdeki gibi çocuk koltuklarında gerekirse huzursuz seyahat etmelerini yeğlerim. Kendim emniyet kemerini bağlamış sıkı sıkı giderken, çocuğumun bu şekilde gitmesine kesinlikle izin vermezdim. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 Bu yatak hareket halindemi kullanılacak yoksa molada vs mi? Hareket halinde kullanılacaksa Allah göstermesin bir kazada tehlikeli olabilir.. Emeğinize sağlık.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 Çocuklar anormal mi Hakan, yoksa insan mı değiller? Aaaahahhahahaaa... Cevabını bekliyorum janim, bakalım nasıl kıvıracaksın. Ay çok güldüm, sesli sesli... Şimdi hocam ne yazayım hımmmmm Şimdi süha bey çocuklarıma demiş,bende ona istinaden öyle yazdım.yetişkinde bacakları karına çeker ve rahatlıkla yatar diye düşününce cevabım böyle oldu işte. Yorum bağlantısı
Yusuf Alper Gül 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 Çok güzel olmuş, çocuk olup boyle gidesim geldi çocuklarınız cok sevdiginiz belli abi, Allah bir ömür sağlık sıhat versin. Bu koşullarda seyahat ederken normalin üstünde dikkatli gitmeniz gerekebilir. Keskin bir dönüş bile sıkıntılı abi. Ama durunca uygulanacaksa 10 ustunden 10 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 kıvırmadan eğilip bükmeden bir cevap yazayım:güzel ama kullanışsız. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 Valla fikir güzel, becerinizi de tebrikederim ama hareket halinde güvenli değil malesef.. Ellerinize sağlık... İyi günlerde kullanın... Yorum bağlantısı
Doğukan İlkar 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 düşünce güzel ama güvenlik açısından iyi değil , abi o kadar iş yapmısşın bari o yatağın alt tarafından bi emniyet kemeri gibi birşey yapta yatarken üzerlerine bağlasınlar , herhangi bir frende sarsılma yana öne atma olmasın 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 (düzenlendi) düşünce güzel ama güvenlik açısından iyi değil , abi o kadar iş yapmısşın bari o yatağın alt tarafından bi emniyet kemeri gibi birşey yapta yatarken üzerlerine bağlasınlar , herhangi bir frende sarsılma yana öne atma olmasın yatarken kemer 18 Ekim 2012 tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 2001 de Fethiye girişinde babam arabayı kullanırken ben arka koltukta uyuyordum. Mıcırda kaydık ve spin atarken dağa çarptık. Sol bacağımda kalıcı bir hatırası vardır.. Bence seyehat esnasında kullanılmaması kemerlerin daima takılı olması lazım ... 1 Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 Bence güvenli değil kesinlikle kullanılmamalı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 kemer de fayda etmez bence. Ancak molada felan işe yarar. yayılarak oturdukları yerden uyusun keratalar. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 Fikir güzel.Elinize sağlık.Aklıma gelen çocuklara uyku tulumu alınır ve bu tuluma iyi bir emniyet kemeri tertibatı yapılarak her yönden kullanışlı hale gelebilir. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 Güvenliğe bakışımız son yıllarda çok değişti, 10 yıl evvel arkada kimse kemer falan takmazdı. İyi gelişme. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 Maşallah, Allah'ım esirgesin, çok tatlılar ya.. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Ekim 2012 Paylaş 18 Ekim 2012 Kazık kadar olmuşlar, hala yan gelip yatacaklarmı arkada Uygulama güzel, güvenlik olarak çok çok zayıf. Merak ettim, C-max'ın arka koltukları yatmıyormuydu ? @ : Lokman abi hatırlayamadım onca da yol yaptık ama 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts