İçeriğe Yönlendir

Harici Hdd Usb 3.0 Işe Yarar Mı

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Murat Dere

Tamamen duygusal. :D

O duygu bende yok kardeşim. Ben o yönden kütüğümdür. Yontulamadım dahaaaahhahahaaaaa!... :crazy:

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
Evdeki pc'mde sata3 SSD kullanıyorum. PC'nin açılış süresi 20sn falan. Hapşursam, burnumu çekmeye kalmadan açılmış oluyor :D Kapanışı hiç söylemeyeyim, 4-5sn falan :) Bununla ilgili foruma yazı hazırlamıştım gerçi, nerdedir ki...

raid 0 kullanıyorum bende :) hız güzeldir :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Evdeki pc'mde sata3 SSD kullanıyorum. PC'nin açılış süresi 20sn falan. Hapşursam, burnumu çekmeye kalmadan açılmış oluyor :D

Kapanışı hiç söylemeyeyim, 4-5sn falan :)

Bununla ilgili foruma yazı hazırlamıştım gerçi, nerdedir ki...

bendekinde 1 tuş var, 5 saniyede açılıyor hiçbir eplorer 90 bilmem kaç gibi güncellme istemeden internete giriyor, tüm sitelerdekki flash lar çalışıyor, linuxlu rom üstüne yazılı bir program bunu ne yapsak?

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

2.5" taşınabilir disklerden performans ve dayanıklılık beklemek sadece bir fantezi. Fiyatlarını da hakketmiyorlar.

Amaç yedekleme ise, ethernetli disk sistemleri tercih edilebilir.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

2.5" taşınabilir disklerden performans ve dayanıklılık beklemek sadece bir fantezi. Fiyatlarını da hakketmiyorlar.

Amaç yedekleme ise, ethernetli disk sistemleri tercih edilebilir.

Komple gigabit sistemde test ettik. 30-35mb yazma hızını geçemedi. Teoride usb 2.0 ile aynılar :(

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Sani söylediğin gibi testte çokda verimli olduğu söylenemez, performans isteniyorsa içerisinde kendi yazılımı bulunan raid ile çalışan server hdd'lerden kullanmak daha mantıklı. Nas400 almıştım sadece bu iş amaçlı eski firmam da, gerçekten çok faydasını gördüğüm bir üründü.

http://www.seagate.com/external-hard-drives/network-storage/business/blackarmor-nas-400/

tarihinde Burak Erdin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Evdeki pc'mde sata3 SSD kullanıyorum. PC'nin açılış süresi 20sn falan. Hapşursam, burnumu çekmeye kalmadan açılmış oluyor :D

Kapanışı hiç söylemeyeyim, 4-5sn falan :)

SATA + Winzort 8

Açılış: Ölçmedim ama en fazla 20 saniye

Kapanış: Harici diskin durmasını saymazsak en fazla 6-7 saniye. :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

SATA + Winzort 8

Açılış: Ölçmedim ama en fazla 20 saniye

Kapanış: Harici diskin durmasını saymazsak en fazla 6-7 saniye. :D

SSD ye geçsen açılıs 3-5sn diyorsun :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...