Engin Karadayan 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Şuan evdeyim Zaten sadece vidayla olmaz siyah silikonla desteklemekte lazım Ama demir olmazsa olmaz.Gel göstereyim diyeceğim ama yol çok O konsolu yıldız vidayı söktükten sonra sağa doğru biraz esnet göreceksin.Yanlış hatırlamıyorsam vida ama kfası somun şeklindeydi. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Şuan evdeyim Zaten sadece vidayla olmaz siyah silikonla desteklemekte lazım Ama demir olmazsa olmaz.Gel göstereyim diyeceğim ama yol çok O konsolu yıldız vidayı söktükten sonra sağa doğru biraz esnet göreceksin.Yanlış hatırlamıyorsam vida ama kfası somun şeklindeydi. Abi demir var, olmaz mı şuan bagajda hatta Gel abi bi el atalım ya çay istiyor mu canın çay ? Yalan rüzgarına döndü merakla sonucu bekliyorum. Bence el freni plastik aksamını sökün, resimlerle paylaşım yapın ve montaj yapılana kadar da takmayın bir sorun oluşturmaz. Valla hocam bende merakla bekliyorum El freni aksamını söktüm ama onun altında göremeyince tekrar kapattık. Montajı yapan ekip yaptı. Ama bulursam onu takarsam varya o montaj ekibinin elimden çekeceği var. Çok pis Şarlayacam çoook Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Biraz sonra montaja girişiyoruz umarım yalancı çıkmayız Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Veee Engin Abim sayesinde olay bitmiştir. O T demir takıldı. 50 km gittim gece gece ama inanın gözümde bile değil. Abi sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Hakkını helal et gece gece benimle uğraştın. Ve şimdi anlatım, O nalet olası Usta diye geçinen insanların bulamadığı somun yukarıda ok ile gösterdiğimiz somunmuş arkadaşlar. Engin abim bi el attı hemen buldu. Öncelikle vakit kaybetmeden somunu çıkartma işine giriştik, Yani somun varmış ve çıkardık Sonra o "Olmaz abi buraya demir yapan varsa elini öpecem diyen (Şeref Fakiri usta geçinen çırakların!) + Buna 1-1.5 saat uğraştırıyor, 80+KDV olur" diyen Tan Oto'daki işi bilmez ustanın inadına Engin Abim sayesinde o demiri oraya monte ettik. Toplam 10 DK :D Pazartesi de oradan çıkarıp o usta kılıklı çıraklara armağan! edeceğim. Arkadaşlar, taktıracak olan dostlar, kardeşlerim, demire iyi bakın nasıl montaj edildiğine. Benim durumuma düşmeyin. N'olur. İş demirin takılmasında, demir takıldı ve montajını gerçekleştirdik. hiç bir sıkıntı olmadan. Kolçakta oynama bitti, taş gibi oldu ve şimdi inanın uykum kaçmaz ve içime sindi. Tabi ENGİN Abim sayesinde. Bu da mutluluk resmimiz Abi tanıştığımıza çok ama çok memnun oldum. Hakkını Helal et. Taktık ya o demiri, Engin abiye sarıldım direk. Forumu seviyorum, buradaki arkadaşlığın ve dostluğun çok sağlam temeller üzerine olduğunu bir daha gördüm. Kimse Gece'nin bi vakti benim gibi bi deliyle uğraşmak istemez ve kimse gecenin bi vakti evinden rahatını bozup kalkmaz ama bu form öyle değil. Bugün yeterince rahatsızlık verdiğim ve henüz hiç bir araya gelip konuşmadığımız ama yardımcı olmak için elinden gelen herşeyi yapan Moderatör Ersen abi'ye, 1 kez aynı ortamda görüştüğümüz ama birbirimizi sanki uzun zamandır tanıyormuşcasına konuştuğumuz Sami Kardeşim'e yardımları,yorumları için Ve gecenin bi vakti kolçağın demirini takamamış bir adamla uğraşan deliye yardımcı olan Engin Abimize çok teşekkür ediyorum. N'olur hakkınızı helal edin. Artık rahat uyuyacağım Sevgilerimle, Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Ne demek Tolgahan! elimizden geldikten sonra Güle güle kullan Bir hakkımız yok valla.Sen daha çok uğraştın Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Ne demek Tolgahan! elimizden geldikten sonra Güle güle kullan Bir hakkımız yok valla.Sen daha çok uğraştın İşi öğrettin abi fena mı Bundan sonra forum dışındakilere 20 TL den yaparım montajını, Hemde KDV siz 80+KDV alanlara inat Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Ohhh ben de rahatladım Şimdi o T demiri alıp ustalara gösterip buyrun demek lazım Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 (düzenlendi) Ramazan Bey'in işini halledemeden sattı arabayı Kusura bakmasın.Tolgahan Bey aşağı yahyalara yakınsanız gelin bir bakayım Yok hocam satamadık arabayı tam parayı yatıracaklardı direkten döndü vekaletle almak istedi alıcı bende kabul etmeyince kaldı.Alsatcı çıktı adamlar nedense direk satışını almak istemediler yav dedim tamam noter parasınıda ben vereyim ama olmadı. Engin hocam,şu benim demir parçasını da takalım nezaman müsait olursan ben gelirim saat mekan faretmez ) Tolgahan kardeş iyi olmuş uzun uğraşlar sonucu tamamlanmış sevindim. 21 Ekim 2012 tarihinde Ramazan Akkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Abi tam benim dediğim yerdeymiş bak Ulen o ustaları varya ipe dizmek lazım.. Hayırlı olsunnn. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Yok hocam satamadık arabayı tam parayı yatıracaklardı direkten döndü vekaletle almak istedi alıcı bende kabul etmeyince kaldı.Alsatcı çıktı adamlar nedense direk satışını almak istemediler yav dedim tamam noter parasınıda ben vereyim ama olmadı. Engin hocam,şu benim demir parçasını da takalım nezaman müsait olursan ben gelirim saat mekan faretmez ) Tolgahan kardeş iyi olmuş uzun uğraşlar sonucu tamamlanmış sevindim. Bayramdan önce halledelim Yarın gece ya da salı gecesi Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Ohhh ben de rahatladım Şimdi o T demiri alıp ustalara gösterip buyrun demek lazım Hiç süphen olmasın hocam Yok hocam satamadık arabayı tam parayı yatıracaklardı direkten döndü vekaletle almak istedi alıcı bende kabul etmeyince kaldı.Alsatcı çıktı adamlar nedense direk satışını almak istemediler yav dedim tamam noter parasınıda ben vereyim ama olmadı. Engin hocam,şu benim demir parçasını da takalım nezaman müsait olursan ben gelirim saat mekan faretmez ) Tolgahan kardeş iyi olmuş uzun uğraşlar sonucu tamamlanmış sevindim. Abi Teşekkür ederim. Engin abi sayesinde taktım vallave gayetde sağlam olduğu düşüncesindeyim. Abi tam benim dediğim yerdeymiş bak Ulen o ustaları varya ipe dizmek lazım.. Hayırlı olsunnn. Çok teşekkür ederim kardeşim, senin de biraz başını ağrıttım. K. bakma Kardeş o usta geçinen çıraklar kör ya resmen kör. Buraya olmaz buraya takılmaz takan varsa elini öpecem deyip durdular. TAKTIK OLDU :D Bayramdan önce halledelim Yarın gece ya da salı gecesi 10 dk 10 dk Yorum bağlantısı
Mehmet Demirbay 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 bende 2 sene önce balıkesir fordda taktırmıştım.ama kolçak sağa sola salladığın zaman oynuyor:( hani şu yukarıdaki resimde el freninin ordaki plastik parçayı sökmüşünüz ya,işte benim makyajlı kasa fiesatada görülen el freninin arkasına,kolçak yerleştirilip,4-5 vida ile monte edilmiş. oynamayı önlemek için bişey yapamadılar,hocam bu oynar çünkü en önde küllüğün olduğu yere kadar gidiyor,onlarda onuyor,yani sebep o aradaki konsoldan demişlerdi. bende yemiştim:) yani kolçakta hiç oynama yokmu şimdi? Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 bende 2 sene önce balıkesir fordda taktırmıştım.ama kolçak sağa sola salladığın zaman oynuyor:( hani şu yukarıdaki resimde el freninin ordaki plastik parçayı sökmüşünüz ya,işte benim makyajlı kasa fiesatada görülen el freninin arkasına,kolçak yerleştirilip,4-5 vida ile monte edilmiş. oynamayı önlemek için bişey yapamadılar,hocam bu oynar çünkü en önde küllüğün olduğu yere kadar gidiyor,onlarda onuyor,yani sebep o aradaki konsoldan demişlerdi. bende yemiştim:) yani kolçakta hiç oynama yokmu şimdi? Eğer armster kolçak taktırmışsanız o demir parça sayesinde sağa sola oynamaz,sadece plastiğin esneme payı olur Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Eh hele şükür, hani vida yaktu? Ne oldu :D Elinize sağlık, hayırlı olsun, dirseğinin altında paralansın, kolun ağrımasın Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Bayramdan önce halledelim Yarın gece ya da salı gecesi Teşekkürler Engin hocam salı gecesi için randevulaşalım ben seni ararım,telefonunu ömden mesaj yazarsan.O T demiri ve vidaları var başka birşeye gerek yok değil mi?Takım çantamı vs.getiririm. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Hayırlı olsun. Artık beni bile taşır. Yorum bağlantısı
Mehmet Demirbay 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Eğer armster kolçak taktırmışsanız o demir parça sayesinde sağa sola oynamaz,sadece plastiğin esneme payı olur plastiğin esnemesi var, sanırsam okadarda olacak,eywallah.. uzun yolda gayet rahatlatıyor kolu, hayırlı olsun taktıran arkadaşa.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ekim 2012 Paylaş 23 Ekim 2012 bende 2 sene önce balıkesir fordda taktırmıştım.ama kolçak sağa sola salladığın zaman oynuyor:( hani şu yukarıdaki resimde el freninin ordaki plastik parçayı sökmüşünüz ya,işte benim makyajlı kasa fiesatada görülen el freninin arkasına,kolçak yerleştirilip,4-5 vida ile monte edilmiş. oynamayı önlemek için bişey yapamadılar,hocam bu oynar çünkü en önde küllüğün olduğu yere kadar gidiyor,onlarda onuyor,yani sebep o aradaki konsoldan demişlerdi. bende yemiştim:) yani kolçakta hiç oynama yokmu şimdi? Hocam Kervana hoşgeldin. Bana da aynısını söylediler ve sizin şuanki montajınız gibi montaj yaptılar. Neymiş efendim, o plastik parça taa ön konsola kadar gidiyormuş, o buraya olmazmış diye Ama yaptık oldu. Eğer o T demir elinizdeyse bu konuda yeterince uzmanlaştık. yardımcı olabiliriz Eh hele şükür, hani vida yaktu? Ne oldu :D Elinize sağlık, hayırlı olsun, dirseğinin altında paralansın, kolun ağrımasın mor oldu abi Mosmor Çok teşekkür ederim abi. Tolgahan gözün aydın Abi çok teşekkür ederim. Vallaha oldu Hayırlı olsun. Artık beni bile taşır. Hocam gel sen koltuğa bin gene de Gözün aydın Teşekkür ederim kardeşim Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 23 Ekim 2012 Paylaş 23 Ekim 2012 Hocam gel sen koltuğa bin gene de Merak etme tüy siklet şampiyonalığı var bende. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ekim 2012 Paylaş 23 Ekim 2012 Merak etme tüy siklet şampiyonalığı var bende. Yorum bağlantısı
Mehmet Demirbay 23 Ekim 2012 Paylaş 23 Ekim 2012 Hocam Kervana hoşgeldin. Bana da aynısını söylediler ve sizin şuanki montajınız gibi montaj yaptılar. Neymiş efendim, o plastik parça taa ön konsola kadar gidiyormuş, o buraya olmazmış diye Ama yaptık oldu. Eğer o T demir elinizdeyse bu konuda yeterince uzmanlaştık. yardımcı olabiliriz mor oldu abi Mosmor Çok teşekkür ederim abi. Abi çok teşekkür ederim. Vallaha oldu Hocam gel sen koltuğa bin gene de Teşekkür ederim kardeşim aslında öyle bir parçanın arttığının gördüm,ama takıldı diye fazla önemsemedim,şimdi hatırladım,ama malesef o parça orda kaldı,...yinede teşekkürler...ama öncam için tekrar gidecem forda,kaskodan değişim yaptırcam çatlaktan dolayı .kolçakla ilgili bu çalışmalarınızı gördüğümde iyi oldu, ozaman bunun hesabını soracam inşallah.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts