Ali Gürsoy 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Çok güzeldi , çok eğlendim . Arkadaşlarla beraber olmak gibisi zaten yok . Mekan çok güzeldi , yanlız uykuluk eski yediğim zamanlardaki gibi değildi beğenmedim doğrusu Bayramın dördüncü günü buluşmak üzere 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 22 Ekim 2012 Yazar Paylaş 22 Ekim 2012 Uykuluk evet iyi değildi. Etin hep kayış gibi kısımları vardı ama sıkıntı yok ortam güzeldi.. Köfte yiyenlere saygım sonsuz 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Sıkıntı zaten olmaz kardeşim Ama 10 sene önce Sütlüce'de yediğim uskulukla dün yediğim arasında çok fark vardı Uykuluk deyince hep o eski zamanlar gelirdi aklıma :) 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Çok güzeldi , çok eğlendim . Arkadaşlarla beraber olmak gibisi zaten yok . Mekan çok güzeldi , yanlız uykuluk eski yediğim zamanlardaki gibi değildi beğenmedim doğrusu Bayramın dördüncü günü buluşma üzere Ali eski ustası çok iyiydi. Yeni gelen velet işten anlamıyor. Durumun farkında olduğumdan mekan sahibi ile konuştum. Cem böyle olursa bir daha gelmem dedim. Uykuluklar pişmemiş ve bir kısım ekmek bayattı..Hesap almayım dedi. Özür üstüne özür diledi.. Bir kez daha tek gidip, deniyeceğim olmasa mekan değişikliğine gideceğim.. 4 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 22 Ekim 2012 Yazar Paylaş 22 Ekim 2012 Senin arkadaşın olduktan sonra sorun yok abi. Zaten sende memnun kalmadın.. Bu gibi yemekler dikkat istiyor kalitenin stabil kalabilmesi için. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Yanlış biliyorsun Gökselim, haybeye kendini germişsin. Sağ ve solda 2 adet açma mandalı mevcut. Ama ilk bakışta bu ne lan burda ne işe yarar diyorsun. Mındar bir konu daha işte... Hiç de gıskanmadımkine. :p Valla Ahmet Abi o benimde aklıma geldi arka koltuğa geçeyimde bagajı açıp beni göremeyince şok olsunlar istedim bulamadım, çağlar abi'ye sordum oda yok dedi., bu konu tez araştırıla 2 Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Böyle keyifli muhabbetleriniz daim olsun Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Ali eski ustası çok iyiydi. Yeni gelen velet işten anlamıyor. Durumun farkında olduğumdan mekan sahibi ile konuştum. Cem böyle olursa bir daha gelmem dedim. Uykuluklar pişmemiş ve bir kısım ekmek bayattı..Hesap almayım dedi. Özür üstüne özür diledi.. Bir kez daha tek gidip, deniyeceğim olmasa mekan değişikliğine gideceğim.. Yok , kardeşim benim demek istediğim uykuluk daha farklıydı 10 senede değişmiş Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Senin arkadaşın olduktan sonra sorun yok abi. Zaten sende memnun kalmadın.. Bu gibi yemekler dikkat istiyor kalitenin stabil kalabilmesi için. Sami benim önceden tanıdığım bir şahıs değil.. Gide, gele muhabbetimiz oldu.. Mekan birde rahat olduğu ve çay parası almıyor diye birazda tercih sebebimdi.. Ama dediğin üzere gıda bu hiçbirşeye benzemez.. Bugun yarın Çınaraltına gidip deniyeceğim. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Yer olarak güzeldi ama , adamlara helal olsun masaları bizim için yukarıdan indirdiler . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Senin arkadaşın olduktan sonra sorun yok abi. Zaten sende memnun kalmadın.. Bu gibi yemekler dikkat istiyor kalitenin stabil kalabilmesi için. Serde var bir işletmecilik eğitimi, belli Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 22 Ekim 2012 Yazar Paylaş 22 Ekim 2012 Serde var bir işletmecilik eğitimi, belli Biz bu işin ithalatını, ihracatını ve üretimini yapan adamlarız 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Eğlence süpermiş. Bayağı godfather takılıp italyan usülü Göksel'e mesaj vermişsiniz. Cenazem vardı o gün, kısmet olursa pazartesi günü kısa süreliğine Maslak'a katılacağım. 4 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Ali eski ustası çok iyiydi. Yeni gelen velet işten anlamıyor. Durumun farkında olduğumdan mekan sahibi ile konuştum. Cem böyle olursa bir daha gelmem dedim. Uykuluklar pişmemiş ve bir kısım ekmek bayattı..Hesap almayım dedi. Özür üstüne özür diledi.. Bir kez daha tek gidip, deniyeceğim olmasa mekan değişikliğine gideceğim.. Bir kere daha gitmiştik hatırlıyormusun, o zaman kötüydü, keşke köfte yeseydik falan dedik. Olmadı sen üstlen bu işi, forum için feda et kendini ticarete gir. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Eğlence süpermiş. Bayağı godfather takılıp italyan usülü Göksel'e mesaj vermişsiniz. Cenazem vardı o gün, kısmet olursa pazartesi günü kısa süreliğine Maslak'a katılacağım. Başın sağolsun Sani.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Eğlence süpermiş. Bayağı godfather takılıp italyan usülü Göksel'e mesaj vermişsiniz. Cenazem vardı o gün, kısmet olursa pazartesi günü kısa süreliğine Maslak'a katılacağım. Sani pejo aldık, başımıza gelmeyen kalmadı. Bagaj'a bile kapattılar beni. Korkulur bu Fordculardan Bir kere daha gitmiştik hatırlıyormusun, o zaman kötüydü, keşke köfte yeseydik falan dedik. Olmadı sen üstlen bu işi, forum için feda et kendini ticarete gir. Aynen hatırladım senin gibi onlarda bitti gözümde.. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Güzelmiş, gelemedik. İlteber bagaja falan girilir mi? Allah muhafaza Ford'a güven olmaz, lazım adamsın dikkatli ol. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Benim beyazlar iyice çoğalmış .Yaşlandık be 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Biz en baştan köfte yedik, ileri görüşlü olmak şart 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Biz en baştan köfte yedik, ileri görüşlü olmak şart Bende ilk köfte ile başladım . Merakım uykuluk yemeye zorladı beni Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Katılanlara ne kadar teşekkür etsem az. Herşey için çok çok teşekkür ederim. Kesinlikle muhteşemdi. Babamda çok memnun kaldı. Birazdan Maslak'a doğru akacağım. Sonrası Hakan Abi ve Göksel Abiye kalmış. Fotoğraflar az sonra. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Bunlar cumartesi Kuğulu Parktan kareler. 3 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Bugün meteorlojinin oyununa denk geldim bu seferden karışık bir gün yaşadım. 1 günde 2 otopazarın gidip içeri giremedim ama tüm bunları unutturacak bir ortamda idim, her şey her zamanki gibi çok güzeldi. İzmir'li dostumuz Hasan ve değerli babası ile görüştük kusurumuz oldu ise af ola. İzmir'den Sabri abimizi özellikle bekliyoruz Bende hiç resim yoktu malum iphone un şarjı hemen bitiyor Bayram'ın 4. günü görüşmek üzere inşallah İstanbullu Abilerime ve kardeşlerime çok teşekkürler Yeğenimi ziyadesiyle ağırlamışsınız Her zaman olduğu gibi süper bir toplantı olmuş, katılanların ayaklarına sağlık 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts