İçeriğe Yönlendir

21.10.12 Istanbul Bulusmasi Fotograflari

Sami Demirpaz

Recommended Posts

Ali Gürsoy

Çok güzeldi , çok eğlendim . Arkadaşlarla beraber olmak gibisi zaten yok . Mekan çok güzeldi , yanlız uykuluk eski yediğim zamanlardaki gibi değildi beğenmedim doğrusu :i-ih: Bayramın dördüncü günü buluşmak üzere :biggrin:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Uykuluk evet iyi değildi. Etin hep kayış gibi kısımları vardı ama sıkıntı yok ortam güzeldi.. Köfte yiyenlere saygım sonsuz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Sıkıntı zaten olmaz kardeşim :) Ama 10 sene önce Sütlüce'de yediğim uskulukla dün yediğim arasında çok fark vardı :) Uykuluk deyince hep o eski zamanlar gelirdi aklıma :) :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Çok güzeldi , çok eğlendim . Arkadaşlarla beraber olmak gibisi zaten yok . Mekan çok güzeldi , yanlız uykuluk eski yediğim zamanlardaki gibi değildi beğenmedim doğrusu :i-ih: Bayramın dördüncü günü buluşma üzere :biggrin:

Ali eski ustası çok iyiydi. Yeni gelen velet işten anlamıyor. Durumun farkında olduğumdan mekan sahibi ile konuştum. Cem böyle olursa bir daha gelmem dedim. Uykuluklar pişmemiş ve bir kısım ekmek bayattı..Hesap almayım dedi. Özür üstüne özür diledi.. Bir kez daha tek gidip, deniyeceğim olmasa mekan değişikliğine gideceğim..

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Senin arkadaşın olduktan sonra sorun yok abi. Zaten sende memnun kalmadın.. Bu gibi yemekler dikkat istiyor kalitenin stabil kalabilmesi için.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Yanlış biliyorsun Gökselim, haybeye kendini germişsin. Sağ ve solda 2 adet açma mandalı mevcut. Ama ilk bakışta bu ne lan burda ne işe yarar diyorsun. :D

Mındar bir konu daha işte... Hiç de gıskanmadımkine. :p :p :p

Valla Ahmet Abi o benimde aklıma geldi arka koltuğa geçeyimde bagajı açıp beni göremeyince şok olsunlar istedim :) bulamadım, çağlar abi'ye sordum oda yok dedi., bu konu tez araştırıla :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Ali eski ustası çok iyiydi. Yeni gelen velet işten anlamıyor. Durumun farkında olduğumdan mekan sahibi ile konuştum. Cem böyle olursa bir daha gelmem dedim. Uykuluklar pişmemiş ve bir kısım ekmek bayattı..Hesap almayım dedi. Özür üstüne özür diledi.. Bir kez daha tek gidip, deniyeceğim olmasa mekan değişikliğine gideceğim..

Yok , kardeşim benim demek istediğim uykuluk daha farklıydı 10 senede değişmiş :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Senin arkadaşın olduktan sonra sorun yok abi. Zaten sende memnun kalmadın.. Bu gibi yemekler dikkat istiyor kalitenin stabil kalabilmesi için.

Sami benim önceden tanıdığım bir şahıs değil.. Gide, gele muhabbetimiz oldu.. Mekan birde rahat olduğu ve çay parası almıyor diye birazda tercih sebebimdi.. Ama dediğin üzere gıda bu hiçbirşeye benzemez.. Bugun yarın Çınaraltına gidip deniyeceğim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Yer olarak güzeldi ama , adamlara helal olsun masaları bizim için yukarıdan indirdiler .

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Serde var bir işletmecilik eğitimi, belli :friends:

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Serde var bir işletmecilik eğitimi, belli :friends:

Biz bu işin ithalatını, ihracatını ve üretimini yapan adamlarız :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Eğlence süpermiş. Bayağı godfather takılıp italyan usülü Göksel'e mesaj vermişsiniz.

Cenazem vardı o gün, kısmet olursa pazartesi günü kısa süreliğine Maslak'a katılacağım.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Bir kere daha gitmiştik hatırlıyormusun, o zaman kötüydü, keşke köfte yeseydik falan dedik. Olmadı sen üstlen bu işi, forum için feda et kendini ticarete gir. :)

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Eğlence süpermiş. Bayağı godfather takılıp italyan usülü Göksel'e mesaj vermişsiniz.

Cenazem vardı o gün, kısmet olursa pazartesi günü kısa süreliğine Maslak'a katılacağım.

Başın sağolsun Sani..

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Sani pejo aldık, başımıza gelmeyen kalmadı. Bagaj'a bile kapattılar beni. Korkulur bu Fordculardan :)

Bir kere daha gitmiştik hatırlıyormusun, o zaman kötüydü, keşke köfte yeseydik falan dedik. Olmadı sen üstlen bu işi, forum için feda et kendini ticarete gir. :)

Aynen hatırladım ;) senin gibi onlarda bitti gözümde..

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Güzelmiş, gelemedik. İlteber bagaja falan girilir mi? Allah muhafaza Ford'a güven olmaz, lazım adamsın dikkatli ol. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Biz en baştan köfte yedik, ileri görüşlü olmak şart

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Biz en baştan köfte yedik, ileri görüşlü olmak şart

Bende ilk köfte ile başladım . Merakım uykuluk yemeye zorladı beni :)

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Katılanlara ne kadar teşekkür etsem az. Herşey için çok çok teşekkür ederim. Kesinlikle muhteşemdi. Babamda çok memnun kaldı. Birazdan Maslak'a doğru akacağım. Sonrası Hakan Abi ve Göksel Abiye kalmış. :p

Fotoğraflar az sonra. :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Bunlar cumartesi Kuğulu Parktan kareler. :)

img9011kopyala.jpg

img9012kopyala.jpg

img9013kopyala.jpg

img9014kopyala.jpg

img9015kopyala.jpg

img9016kopyala.jpg

img9017kopyala.jpg

img9018kopyala.jpg

img9019kopyala.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Bugün meteorlojinin oyununa denk geldim bu seferden karışık bir gün yaşadım. 1 günde 2 otopazarın gidip içeri giremedim :D ama tüm bunları unutturacak bir ortamda idim, her şey her zamanki gibi çok güzeldi. İzmir'li dostumuz Hasan ve değerli babası ile görüştük kusurumuz oldu ise af ola. İzmir'den Sabri abimizi özellikle bekliyoruz :D

Bende hiç resim yoktu malum iphone un şarjı hemen bitiyor :D:p

Bayram'ın 4. günü görüşmek üzere inşallah :nazar:

İstanbullu Abilerime ve kardeşlerime çok teşekkürler Yeğenimi ziyadesiyle ağırlamışsınız :bravo: Her zaman olduğu gibi süper bir toplantı olmuş, katılanların ayaklarına sağlık :flowers:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...