İçeriğe Yönlendir

21.10.12 Istanbul Bulusmasi Fotograflari

Sami Demirpaz

Recommended Posts

Servet Aydın

Sani, başın sağ olsun. Kimdir vefat eden ?

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Yüreğinize sağlık,maalesef çalışıyordum,katılamadım aranıza.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Eyvallah abi, Birde önümde giderken bir anlık uzayışın vardı da çok titrek çekmişim yüklemedim onu, tabi birde itibar elden gitmesin iyice diye.. :biggrin:

ağam birtanesin. sağolasın. gazlamak bizim işimiz. yalnızken ve yol müsaitse. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

ağam birtanesin. sağolasın. gazlamak bizim işimiz. yalnızken ve yol müsaitse. ;)

Videodaki yol müsaitse her yol müsait yani Lokman abi, makas makas üstüne gidiyosun valla :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)

Valla kimse birşey vaad etmedi.. Küçük bagajlara alışkın olduğumuz için Hangar gibi bagajı görünce dayanamadım ulen ben buraya kesin sıgarım deyip, daldım içeri, girmemle bagajın kapanması bir oldu zaten. video çektiklerinden bile haberim yok :)

Yav Ford'un düşünmesi lazım, bir adam buraya girip diğer arkadaşı şaka olsun diye bagajı kapatıp, birde üstüne bagaj açılmasa bu adam nasıl yaşar diye :) Havalandırma deliği bile yok içerideki var olan Oksijen'de 30sn. sonra bitti... Allahtan Kurtlar Vadisini izliyoruzda Hayati İdame eğitimim var nefesimi dengede tutup hayatta kalabildim :D güldüğüme bakmayın şaka değil hee

Kardeşim ford düşünmüş :D fakat sen bilmediğin için açamamışsın :D

Bagajda iki tane buton var onları çektiğinde arka koltuklar yatar ve bagajdan girip bir anda aracın içinde oturuyor olabilirdin. Aslında bunu biliyorsun olsaydın hepsine muhteşem süpriz yapmış olurdun :D

Ayaklarınıza yüreklerinize sağlık :)

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Valla Ahmet Abi o benimde aklıma geldi arka koltuğa geçeyimde bagajı açıp beni göremeyince şok olsunlar istedim :) bulamadım, çağlar abi'ye sordum oda yok dedi., bu konu tez araştırıla :)

Yanlış biliyorsun Gökselim, haybeye kendini germişsin. Sağ ve solda 2 adet açma mandalı mevcut. Ama ilk bakışta bu ne lan burda ne işe yarar diyorsun. :D

Mındar bir konu daha işte... Hiç de gıskanmadımkine. :p :p :p

Bu mesajları görmeden yazmışım :)

Eğlence süpermiş. Bayağı godfather takılıp italyan usülü Göksel'e mesaj vermişsiniz.

Cenazem vardı o gün, kısmet olursa pazartesi günü kısa süreliğine Maslak'a katılacağım.

Sani başınız sağolsun.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani başınız sağolsun.

Teşekkür ederim hocam.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ali eski ustası çok iyiydi. Yeni gelen velet işten anlamıyor. Durumun farkında olduğumdan mekan sahibi ile konuştum. Cem böyle olursa bir daha gelmem dedim. Uykuluklar pişmemiş ve bir kısım ekmek bayattı..Hesap almayım dedi. Özür üstüne özür diledi.. Bir kez daha tek gidip, deniyeceğim olmasa mekan değişikliğine gideceğim..

beraber gidelim belki eşantiyon uykuluk verir. Mertcan da gelsin ama :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

beraber gidelim belki eşantiyon uykuluk verir. Mertcan da gelsin ama :D

3 liralık uykuluk verirlerse gelirim :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

yaa bu fotograflar bu kadar değildi gerisi nerede emeği geçen herkese teşekkürler güzel bi gündü hasan ve babasıyla da tanışmık olduk :bravo: :bravo: :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Aşcı

Oncelikle gruptaki herkese selamlarımı sunuyorum.4 ay once 98 model Mondeo Otomatik Ghia aldım.Allah nazardan saklasın aracımdan cok memnunum.Haliyle aracla alakalı acemiligim var ama onuda sizin gibi ustaların arasında giderecegimi dusunuyorum.Umarım bir dahaki bulusmanıza bende katılabilirim.Herkese simdiden hayırlı bayramlar...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Gözlük güzelmiş, markası ne acaba, pahalı birşeye de benziyor

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bu kadarmıydıya :D hasan çok sa bi dosya yap yükle :D :D :D uğraşmamk için

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

img9067kopyala.jpg

img9069kopyala.jpg

img9070kopyala.jpg

img9071kopyala.jpg

img9072kopyala.jpg

img9073kopyala.jpg

img9074kopyala.jpg

img9075kopyala.jpg

img9076kopyala.jpg

img9077kopyala.jpg

img9078kopyala.jpg

img9081kopyala.jpg

img9082kopyala.jpg

img9083kopyala.jpg

img9084kopyala.jpg

img9085kopyala.jpg

img9086kopyala.jpg

img9087kopyala.jpg

img9088kopyala.jpg

img9089kopyala.jpg

bu kadarmıydıya :D hasan çok sa bi dosya yap yükle :D :D :D uğraşmamk için

Geliyorrr. :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Süha'nın gözlüklü halini görünce, Rıfat'ın yorumu geliyor aklıma :D :D

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
(düzenlendi)

Mevzuat doğrudur , ama uygulama yapılmaz . Sonuçta umuma açık bir iş kolu yapmıyorum . Mesela ps cafe zamanı hafta tatili ruhsatım da vardı , cafe ve bunun gibi iş yerleri için geçerli dediğiniz kural arkadaşlar .

Bu yazının asıl yeri , bayramlaşma konusu ve hala windows 7 yi çözemedim :D

tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Resimlerden de anlaşılacağı gibi , bir araya geldikmi vakit nasıl geçiyor anlamıyoruz . Öğlen buluştuk ama akşam nasıl oldu anlamadım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Herkeste aynı gözlükten olması büyük tesadüf :biggrin: HTŞ ellerine sağlık kardeşim.

Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya

Amma çok sigara kullanan varmış. Neyseki 10 ay önce ben kurtuldum bu illetten darısı başınıza diyeyim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...