Mehmet Kazancıoğlu 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 avrupa yakasında abi size uzak la yürü git. uzak yakın ne fakar eder sankim karşıya hiç gelmedik. bu gün işim çoktu yoksam bu günde gelecektim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 lpg power, artık tdci dan değerli ve daha da değerlenecek 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 (düzenlendi) Çağlar video yüklenmedi daha, HD olduğundan baya uzun sürüyor. az daha bekle. 21 Ekim 2012 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Hd olduğuna da dem vurulmuş, havan batsın 5 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 la yürü git. uzak yakın ne fakar eder sankim karşıya hiç gelmedik. bu gün işim çoktu yoksam bu günde gelecektim. neyse bayramın 4. günü görücez Bu arada otoshow da beylikdüzünde imiş oraya gelince bir buluşmada ayarlarız abi Çağlar video yüklenmedi daha, HD olduğundan baya uzun sürüyor. az daha bekle. Şeklin kralını yapmışsın abi yakışır 2 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Üyeliğimden bugüne kadar ilk defa bir toplantıya katılmama rağmen sevgili abilerimin ve kardeşlerimin güler yüzü, tatlı dili ve o doyumsuz sohbetleri sayesinde hiç yabancılık çekmedim.Herkezle yüz yüze tanışıp sohbet etmek gerçekten çok keyifliydi bu vesileyle katılımcıların ve bu güzel toplantıyı organize eden herkese çok teşekkür ederim...iyi ki varsınız 7 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Sühacım olsun okadar abim. Osman bizde seni tanıdığımıza memnun olduk. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Çağlar video yüklenmedi daha, HD olduğundan baya uzun sürüyor. az daha bekle. 1. Samsung farkına, operatör farkı da eklenmiş 2. arka tamponu da , arkasından amma saaalam desteklemişiz iyi test olmuş 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 (düzenlendi) Sühacım olsun okadar abim. Osman bizde seni tanıdığımıza bende memnun oldum. Lokman abim, yorgunsun galiba. 22 Ekim 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Düzeltildi ;) 1 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Sağol Lokman abi gercekten samimi ve güzel bir gündü 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Böyle organizasyonlara katılmak vardı. Katılan herkesin emeğine sağlık.Güzel bir buluşma olmuş.... 2 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Bu tür toplantılar afişe edilip, resim ve video paylaşılmamalı ,katılabilen var katılamayan var ...Katılamayıp psikolojik sıkıntılara düşüp kendini dağa bayıra vuranlar olursa nasıl kalkılır bu mebalin altından 3 Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Güzel bir toplantı olmuş.Gözlükler de ayrı bir hava katmış .Bende özledim toplantı yapmayı, Semihi ve Ali hocayı 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 O değilde Göksel abiyi nasıl soktunuz o bagaja,ne vaad ettiniz Yada o kadar kişi üstünemi çullandınız Valla kimse birşey vaad etmedi.. Küçük bagajlara alışkın olduğumuz için Hangar gibi bagajı görünce dayanamadım ulen ben buraya kesin sıgarım deyip, daldım içeri, girmemle bagajın kapanması bir oldu zaten. video çektiklerinden bile haberim yok Yav Ford'un düşünmesi lazım, bir adam buraya girip diğer arkadaşı şaka olsun diye bagajı kapatıp, birde üstüne bagaj açılmasa bu adam nasıl yaşar diye Havalandırma deliği bile yok içerideki var olan Oksijen'de 30sn. sonra bitti... Allahtan Kurtlar Vadisini izliyoruzda Hayati İdame eğitimim var nefesimi dengede tutup hayatta kalabildim güldüğüme bakmayın şaka değil hee 11 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Süha abi, bagaj mevzusu süper olmuş. İteber abi bagaj'da havalandırma yok mu ? Şöyle bir gözlüğümüz olmadı arkadaş. Arkadaşlar hepinizin yüreğine sağlık. Çok şamata dolu bir org. olduğu her resimden belli. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Şamatası ile güzel bir gün olmuş. Zonguldak buluşmasına da mesaj olmuş. Valla kimse birşey vaad etmedi.. Küçük bagajlara alışkın olduğumuz için Hangar gibi bagajı görünce dayanamadım ulen ben buraya kesin sıgarım deyip, daldım içeri, girmemle bagajın kapanması bir oldu zaten. video çektiklerinden bile haberim yok Yav Ford'un düşünmesi lazım, bir adam buraya girip diğer arkadaşı şaka olsun diye bagajı kapatıp, birde üstüne bagaj açılmasa bu adam nasıl yaşar diye Havalandırma deliği bile yok içerideki var olan Oksijen'de 30sn. sonra bitti... Allahtan Kurtlar Vadisini izliyoruzda Hayati İdame eğitimim var nefesimi dengede tutup hayatta kalabildim güldüğüme bakmayın şaka değil hee Aslında arka koltuk kilit mandalını çekerek öne geçmekte bir yöntem. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Aslında arka koltuk kilit mandalını çekerek öne geçmekte bir yöntem. Bagajdan mekanizması yok. İçeriden açılıyor diye biliyorum ben. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Bagajdan mekanizması yok. İçeriden açılıyor diye biliyorum ben. MK3'ler için farklılıklar yoksa, benim aracımda var. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 HTS vesilesi ile espiri muhabbet dolu çok güzel bir pazar geçirdik. Onu, Babasını ve değerli arkadaşları gördük mutlu olduk.. katılan arkadaşların ayaklarına, yüreklerine sağlık. güzel bir gündü, Hasanın babasıylada tanışma fırsatı bulduk. yedik içdik güldük, sohbet ettik. bendede resim var birazdan eklerim. dönüşte Cavit ağa ve Fatih ile beraber güzel yolculuk yaptık. Beraber derken abi ? Her zaman olduğu gibi çok güzeldi.HTŞ iyiki geldin. Dönüşte Cavit ağa yolları sildi süpürdü.Lokman abi ensesinden hiç düşmedi.Ben de arkalarından yetişmek için uğraştım durdum. Bi ara öyleydi canım, ama bi ara sadece.. Cavit ağamı iyi gördüm mutlu oldum Maaşallah hepinize... Sağolasın Zafercim, İyiyim çok şükür. Teşekkür ederim.. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Harika bir katılım oldu,her zamanki gibi.elimde bir kaç parça resimler mevcut....az sonra burada.... Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 (düzenlendi) Lokman abinin beni ve E5 ahalisini çok pis tokatladığı anlardan kısa bir görüntü.. Lokman abiyi bu görüntüden sonra beylikdüzü sapağında dönmek için yavaşladığında görebildim sadece.. 22 Ekim 2012 tarihinde Cavit Doğan tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Lokman abi uykuluk dönüşüde hepimizi ipe dizdi biranda ne oldu nasıl yaptı anlamadık,sağdan tokatı çaktı hepimize Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 HTŞ, seninle ve babanla tanıştığım için çok memnun oldum. Ayağına sağlık... Lokman Abim eski özel harekatçılardan olduğu için bu kadar sağlam araba kullanmanın eğitmini almıştır illaki 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Bagajdan mekanizması yok. İçeriden açılıyor diye biliyorum ben. Yanlış biliyorsun Gökselim, haybeye kendini germişsin. Sağ ve solda 2 adet açma mandalı mevcut. Ama ilk bakışta bu ne lan burda ne işe yarar diyorsun. Mındar bir konu daha işte... Hiç de gıskanmadımkine. :p 4 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Sana katılmamak elde değil. Mıındar bir konu. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts