İçeriğe Yönlendir

Mondeo Kararsızlığı

Misafir

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Şems-i Tebrizi ne demiş, "Sövmek ruhun yelpazesidir" :)

Ya hocam nasıl anladın :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Ya hocam nasıl anladın :D

Ruhun rahatlamış hocam yok başka izahı :D

Laf aramızda ben de başka türlü rahatlayamıyorum da :seytan::fiuw:

tarihinde Yunus Emre Çırak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ruhun rahatlamış hocam yok başka izahı :D

Benim değil Hakan'ın ruhunu rahatladım. Onun LPG ustasını andık :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Satılık kit var :D

brc :p

Çok şükür :D

Adam sabah sabah kulağına ne olduğunu kestirememiştir :)

SAbah değildi ya öğlen saat 1 de :D

Yorum bağlantısı

Çok şükür :D

SAbah değildi ya öğlen saat 1 de :D

Demiştim sana Öğleden sonra artar iyice diye.

56 araç saat 15:00 :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Demiştim sana Öğleden sonra artar iyice diye.

56 araç saat 15:00 :)

Sizde artık İMF ye borç verirsiniz artık :D

Yorum bağlantısı
Serkan Danış

:) 210 bin km, 2 muayene ve defalarca kontrol noktasında sorun yaşamadığım için aklıma bile gelmedi. :)

Hasan Bey muayeneden geçiyor mu cam filmi? Benim de filmli camlar da haziranda muayenesi geliyor aracımın, düşünüp duruyordum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hasan Bey muayeneden geçiyor mu cam filmi? Benim de filmli camlar da haziranda muayenesi geliyor aracımın, düşünüp duruyordum.

Birşey olmaz. Çok olsa hafiff kusur verirler. Dün muayne vardı. Aracı pırıl pırıl yıkattım herşey yerli yerinde tüp ilkyardım çantam takoz halat falan. Kimsenin almadığı (hafif kusur sayılıyor) sızdırmazlık raporumda tamam. Egsoz emisyon pulumda tamam. Adam bindi arabaya farlara falan baktı altına baktı. temiz geçti :)

Camlarda film var. Far yükseklik ayarı çalışmıyor benim bildiğim onunla uğraşıyorum zaten. Aynı yerde far yükseklikten kalan arkadaş oldu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu

hayırlı olsun abi geçtiysen muayeneden rahat rahat artık yaparsın arabanın eksiklerini bir bir...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

hayırlı olsun abi geçtiysen muayeneden rahat rahat artık yaparsın arabanın eksiklerini bir bir...

Yok birşey yapmayacağım. Sizin ne demek istediğinizi anladım :) Ama ona niyetlendiğim an o kadar masraf ediyorum gerek yok :)

Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu

ben far yükseklik ayarlayıcısını kast etmiştim :tongue:

Yorum bağlantısı

Yok birşey yapmayacağım. Sizin ne demek istediğinizi anladım :) Ama ona niyetlendiğim an o kadar masraf ediyorum gerek yok :)

Sen ve arabaya bir şey yapmamak :) ,aynı cümlede ne kadar inanılmaz duruyor hocam :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sen ve arabaya bir şey yapmamak :) ,aynı cümlede ne kadar inanılmaz duruyor hocam :)

Yok hocam İrfan hocamın bahsettiği başka birşey var. Bi-Xenon fardan bahsediyor. Daha önce böyle bir niyetim vardı. Ancak buna ne zaman niyetlensem araç sanayiden çıkmıyorum. :D

Bu bixenonda bir sorun var ama hayırlısı bakalım. :)

Yorum bağlantısı

Yok hocam İrfan hocamın bahsettiği başka birşey var. Bi-Xenon fardan bahsediyor. Daha önce böyle bir niyetim vardı. Ancak buna ne zaman niyetlensem araç sanayiden çıkmıyorum. :D

Bu bixenonda bir sorun var ama hayırlısı bakalım. :)

Onu demesen iyiydi :) Ben de çok niyeti bozuyorum şu bi-xenon olayına hocam. Hatta özelden seçenekler hakkında çok yardımcı oldu Oktay ustam sağolsun. Ancak biraz bekleyecek galiba :(:kafa: Şimdilik Osram Nightbrekaer plus ile yetiniyorum :clever: En azından normal halojenlere göre çevreyi daha iyi görüyorum.

Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu
(düzenlendi)

Onu demesen iyiydi :) Ben de çok niyeti bozuyorum şu bi-xenon olayına hocam. Hatta özelden seçenekler hakkında çok yardımcı oldu Oktay ustam sağolsun. Ancak biraz bekleyecek galiba :(:kafa: Şimdilik Osram Nightbrekaer plus ile yetiniyorum :clever: En azından normal halojenlere göre çevreyi daha iyi görüyorum.

sağolsun banada yardımcı oldu bende bozdum niyeti bu aralar...

ilker kemal beyle de görüştüm ondanda fiyat aldım...

tarihinde İrfan Aşcıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

sağolsun banada yardımcı oldu bende bozdum niyeti bu aralar...

ilker kemal beyle de görüştüm ondanda fiyat aldım...

İlker Kemal Ustanın bir artısı anladığım kadarıyla yedek far göndermesi. Oktay Usta buna başlayabileceğini söylemişti bir yerlerde yakın bir zamanda. Ben zaten yaza doğru ancak yaptırırım herhalde. Oktay Usta inşallah o zamana kadar yedek far olayına girer.

Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu

İlker Kemal Ustanın bir artısı anladığım kadarıyla yedek far göndermesi. Oktay Usta buna başlayabileceğini söylemişti bir yerlerde yakın bir zamanda. Ben zaten yaza doğru ancak yaptırırım herhalde. Oktay Usta inşallah o zamana kadar yedek far olayına girer.

evet far gönderebilirim diyor.. kargoyu siz karşılıyorsunuz... Genelde yakın olursa istanbula gönderiyorum dedi. ben tunceli deyince uzakmış bayaa dedi ama istersen gönderebilirim dedi...

Yorum bağlantısı
Serkan Danış

Birşey olmaz. Çok olsa hafiff kusur verirler. Dün muayne vardı. Aracı pırıl pırıl yıkattım herşey yerli yerinde tüp ilkyardım çantam takoz halat falan. Kimsenin almadığı (hafif kusur sayılıyor) sızdırmazlık raporumda tamam. Egsoz emisyon pulumda tamam. Adam bindi arabaya farlara falan baktı altına baktı. temiz geçti :)

Camlarda film var. Far yükseklik ayarı çalışmıyor benim bildiğim onunla uğraşıyorum zaten. Aynı yerde far yükseklikten kalan arkadaş oldu.

Mehmet hocam beni çok rahatlattın çok sağol:)Ben de kayırıp duruyordum şimdiden yok söktür tekrar taktır vs.

Bir sorum daha olacak, benim sis farlarını ben xenonla değiştirmiştim, bu sıkıntı olur mu muayenede yoksa gitmeden önce halojen taktırıp mı gitmeliyim geçmesi için?

Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt

Hafif kusur sayılıyordu sanırım. Hiç problem yaşamadım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mehmet hocam beni çok rahatlattın çok sağol:)Ben de kayırıp duruyordum şimdiden yok söktür tekrar taktır vs.

Bir sorum daha olacak, benim sis farlarını ben xenonla değiştirmiştim, bu sıkıntı olur mu muayenede yoksa gitmeden önce halojen taktırıp mı gitmeliyim geçmesi için?

Birşey diyemeyeceğim. Halojen taktırıp gitmek zor değilse taktırıp git daha emin olur.

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Onur İçen

Bende 98 mondeo var yeni kasa alacagim nasipse ya sürekli araba kullanan biri değiliz köy olunca 3 sene önce araba 120 binde idi şu an 147 binde 3 yilda 27 bin km yol yapmisim simdi fokus mu alsam dedim ama bir kere mondeo ya bindik yaylaya giderken benim arabada 5 kişi bagaj da iki torba buğday var ve benim arabadakiler göbekli dayimda 2003 bora var onda 3 kişi var rampada sellektor yaktim kisacasi onu sikistirdim yakit olarak da tekrar depo dolumunda o fazla yakmis 9 TL

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...