İçeriğe Yönlendir

2011 Focus Donanım Özellikleri

Mehmet Topal

Recommended Posts

Mehmet Topal

Öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun.

Ben 2007 Tdci Trend 1.6 focusumu sattım ve üzerine biraz daha koyup 2011 focus collection almak istiyorum para durumları titanium'a yetmiyor ama iç dış donanım olarak pek bi bilgiye sahip olamadım titaniumdan ne gibi eksikleri vardır trendlere göre ne gibi artıları vardır ya da var mıdır kullanan ve bilgi sahibi olan abilerimden yardım istiyorum ( Donanım derken = ABS, ESP gibi yol bilgisayarı fonksiyonları gibi mp3 çalar mı falan )

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sony teyp yoktur döşemesi farklıdır, manuel klima vardır, jantlar yine 16 ama deseni farklıdır, esp zaten hepsinde opsiyon

Yorum bağlantısı
Mehmet Topal

sony teyp yoktur döşemesi farklıdır, manuel klima vardır, jantlar yine 16 ama deseni farklıdır, esp zaten hepsinde opsiyon

Teşekkkürler peki park sensörü yağmur sensörü falan var mı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

park zaten yok hiçbirinde, yağmur semsöründen emin değilim titanium da var

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

Öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun.

Ben 2007 Tdci Trend 1.6 focusumu sattım ve üzerine biraz daha koyup 2011 focus collection almak istiyorum para durumları titanium'a yetmiyor ama iç dış donanım olarak pek bi bilgiye sahip olamadım titaniumdan ne gibi eksikleri vardır trendlere göre ne gibi artıları vardır ya da var mıdır kullanan ve bilgi sahibi olan abilerimden yardım istiyorum ( Donanım derken = ABS, ESP gibi yol bilgisayarı fonksiyonları gibi mp3 çalar mı falan )

2010 titanyum alın ?

Fark sadece bu kadar mı bu konuyu bende merak ediyordum. Collection da mp3 çalıyor değilmi ses kalitesi biraz daha kötüdür ama ne kadar kötü?

Yorum bağlantısı
Mehmet Topal

2010 titanium da olur tabi ama kilometre çok önemli bi faktör ama aralarında ne gibi farklar var bilmiyorum işte

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

2010 titanium da olur tabi ama kilometre çok önemli bi faktör ama aralarında ne gibi farklar var bilmiyorum işte

bende çok bilmiyorum ama ses sistemi bile yeter ya. jantları bile ayrı güzel titanyumun. herkes aynı km de kullanmıyor ki ayrıca. 2006 model olup 60 bin km de araç varken 2010 olup 100.000 de bir sürü araç gördüm.

Yorum bağlantısı
Mehmet Topal

Doğru ama 2011 ya da 2010 arabada 100.000 km çok fazla

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

Doğru ama 2011 ya da 2010 arabada 100.000 km çok fazla

Anlatamadım 2010 olupda 2011 modelden daha düşük km li araç çok var

Yorum bağlantısı
Mehmet Topal

Doğru yani illa 2011 diye bi niyetim yok sadece düşük kilometre olsun olmuşken en iyi olsun :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Topal

Ben 2010 2011 Focusun dış görünüşüne hayranım o yüzden ama sağolun :bravo:

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

Abi ben bu ilanı gördüm ve ilan sahibine açıkçası kızmıştım. İlanı titanyum bölümüne açmış ama araç titanyum değil. Kolçak var diye titanyum değil ki baya kafam karışmıştı. Ve bence fiyatı çok. o paraya Titanyum üstelik X paket satılıyor. Ben fikir vermesi açısından söyledim ama piyasa bu şekilde bilginiz olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Topal

Valla ben 2009 dan 2011 e kadar 2009 ve 2010 Titanium 2011 Collection olacak kilometre 50.000 i Geçmeyecek Rengi beyaz olacak ve en önemlisi Tdci olacak ama donanım hakkında bilgim olmadığı için çok kararsızım yani donanımlar hakkında bilgi istiyorum sizden içinde neler var neler yok diye çünkü önceki arabam tdci trenddi ve ben kendim jantını sis farını teyibini aldım böyle bi durumda kalmak istemiyorum o yüzden yardım bekliyorum arabanız çok güzel alacak kişiye hayırlı olsun

Yorum bağlantısı
Misafir

Hadi ya ben ilan verdiğim de titanyumlar çok daha fazlaydı. Ben ilan vereli çok oldu. O kadar düştümü ya. Hemen bakıyorum.

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

Aracınız trend X ise oraya açın bence. Yoksa çok fazla ilgilenen olmaz çünkü herkes kriterlerini belirleyip öyle arama yapıyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Abi ben bu ilanı gördüm ve ilan sahibine açıkçası kızmıştım. İlanı titanyum bölümüne açmış ama araç titanyum değil. Kolçak var diye titanyum değil ki baya kafam karışmıştı. Ve bence fiyatı çok. o paraya Titanyum üstelik X paket satılıyor. Ben fikir vermesi açısından söyledim ama piyasa bu şekilde bilginiz olsun

Abicim sen hangi ilanlara bakıyosun, sahibinden com'a bakıyorum titanium x paket yok bu fiyata. Bitane 33 küsür mü ne var km yüksek. Titaniumlara bakıyorum bu fiyatada düşük km yada boyasız yok...

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

Abi sen aracını titanyumların arasına vermişsin. İlan arayan adamlar kriterleri belirleyip arıyor. Sizin araca bakan az olur satışıda zor olur sizin için diyorum ben. Ben size şöyle örnek vereyim bakın ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-yeni-lpg-li-focus-titanium-101671565/detay

28500 bu araç.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-fazla-soze-luzum-yok-103383220/detay pazarlıkla 31 bin tl.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-arac-servis-bakimli-garantisi-devam-edmektedir-101834057/detay 30.500

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acil-cok-temiz-servis-bakimli-firtina-grisi-sedan-focus-103306448/detay 31. bin tl. 2008 2009 modeller 29 bine çok rahat bulunur.

Diğer fiyatı uçuk olanlar satıcı değil oltasını atmış bekliyor. Millet onları görüp arttıyor fiyatları sonra bakıyorlar arayan soran yok arayınca 2 milyar birden fiyat kırıyorlar.

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

anahtarsız çalıştırma, sony teyp kalitesi bunlar 2 resim arasında gördüklerim. Diğer adam jantı kendi almış. Hava yastıkları az, Klima analog, otomatik kararan aynalar, döşemeler, jant

aurisleri araştırdınız mı? araştırdıysanız ne diyorlar? Dizelde kesinlikle focus deniliyor onu biliyorum peki benzinlide?

Yorum bağlantısı
Mehmet Topal
(düzenlendi)

anahtarsız çalıştırma, sony teyp kalitesi bunlar 2 resim arasında gördüklerim. Diğer adam jantı kendi almış. Hava yastıkları az, Klima analog, otomatik kararan aynalar, döşemeler, jant

aurisleri araştırdınız mı? araştırdıysanız ne diyorlar? Dizelde kesinlikle focus deniliyor onu biliyorum peki benzinlide?

Açıkcasi benzine hiç bakmadım ve tüm collectionlarda bu jant var beyaz olanın jantı sanırım standart

tarihinde Mehmet Topal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Topal

Eski arabadan kalma 2011 in üzerinde olan janttan var jant sorun değil :biggrin:

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

Bu arada yeni golfü de beklemekte fayda var.Düşük motor seçeneği ile uygun fiyata satılabilir.Forumda vw hayranlığı vede kayış yaygın.Hepsi de mutlu sanırım.Servisi biraz tuzlu olsada, Forddan kaliteli olduğu aşikar... :)

ben dediğiniz gibi yeni kasa fordlara da baktım o paralara eski kasanın fulunu alabilirken, yeni kasasının trend donanımına güç yetiyor. O yönden sıkıntı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...