İçeriğe Yönlendir

2011 Focus Donanım Özellikleri

Mehmet Topal

Recommended Posts

Mehmet Topal

Bu arada yeni golfü de beklemekte fayda var.Düşük motor seçeneği ile uygun fiyata satılabilir.Forumda vw hayranlığı vede kayış yaygın.Hepsi de mutlu sanırım.Servisi biraz tuzlu olsada, Forddan kaliteli olduğu aşikar... :)

Golfleri hiç takip etmedim ama şuanda vw sitesinde 1.2 Tsi 105 ps 42.900 var gücüm anca buna yeter ama golf hakkında hiç bilgim yok ve 1.2 si Focusun 1.6 sı nın sağladığı gücü sağlaya bilir mi

Sizden gelen yorumlara göre biraz daha araştırma yaptım ama dizel araba istiyo olmam beni focusa itekliyo

Yorum bağlantısı
Mehmet Topal

ne memnunum, ne de değilim. kısaca beklentilerimin altında, hatta vasat. Ancak;

-tasarım olarak kasa gözüme hoş görünüyor,

-Jantları görsel olarak çok şık,

-yol tutuş olarak gayet iyi, belki de esp sayesinde,

-uzun yolda hiç yormuyor, alternatif direksiyon modları ile zevkime ve yol durumuna göre direksiyonu kullanıyorum.

-CC benim için olmaz sa olmazlardan, gayet memnunum.

-yakıt olarak uzun yolda hız limitleri dahilinde Yük ve yol durumu baz alıncak olursa oldukça ekonomik.

-İlk kalkışta yavaş kalmasına ve emsal dahi teşkil etmeyecek marka/model araçlara geçilmesine rağmen, 210k yı rahatlıkla görebiliyor ve en önemlisi yokuşlarda düz yolda gidiyormuş hissi uyandıracak kadar güçlü torku var.

-frenaj gayet başarılı. (tecrübeyle sabit olup test edilmiştir) ;)

Ancaaak;

-donanım olarak yıl ve modeller arasında belirgin çok bariz farklar var. özellikle de titaniuma göre gözle görünen ve eksikliği hissedilen bir çok eksik yönleri var.

-klimanın manuel ve ya digital olması benim için problem teşkil etmiyor. hatta sony teyp olmaması da çok önemli değil. ancak track çalar hangi devirden kalma bilmiyorum ama, en azından mp3 çalar ve arkada oturanlar için bir tavan lambası daha olmalıydı...

-vites geçişleri forum ve halk tabiriyle "kemikli" ve ben halen bu kemikli teriminden bir şey anlamış değilim. :)

-daha 1,5 yaşında olmasına rağmen farklı sorunlar nedeniyle bir kaç kez servisi ziyaret etmek hiçte hoş değil. :(

Doğru Söylüyorsunuz mp3 çalmaması büyük bir eksiklik lamba yaptırıla bilir belki ama yeni bi cd çalar çok pahalı ve bende 2007 Tdci trend vardı bakım haricinde servise gitmedi 2011 hiç gitmez diye düşünüyordum ve bir sorum daha var kapı donma olayı yaşıyor musunuz

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

anahtarsız çalıştırma, sony teyp kalitesi bunlar 2 resim arasında gördüklerim. Diğer adam jantı kendi almış. Hava yastıkları az, Klima analog, otomatik kararan aynalar, döşemeler, jant

aurisleri araştırdınız mı? araştırdıysanız ne diyorlar? Dizelde kesinlikle focus deniliyor onu biliyorum peki benzinlide?

bu soruya cevap vercek kimse yok mu?

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

soru ne?

abi en altta yazan... dizel auris ile focus arasında açık ara focus diyorlar. Bugünde eşim aurislere bir bak dedi. Dizelleri hakkında bilgi edindim. Ama benzinli olarak ( lpg ) auris focus kıyası ne olur ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Topal

kapı donmadan neyi kast ettiğinizi anlayamadım. nasıl bir sorun?

Kışın kapı kilit kısmının donması kapının açılmaması ya da açılınca kapanmaması yani mandalın donması ve kilit yapmaması bırakması

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

abi en altta yazan... dizel auris ile focus arasında açık ara focus diyorlar. Bugünde eşim aurislere bir bak dedi. Dizelleri hakkında bilgi edindim. Ama benzinli olarak ( lpg ) auris focus kıyası ne olur ?

Emekli olunca Auris alınabilir yakışır da ama henüz gençsin aktifsin dinamiksin...

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

Emekli olunca Auris alınabilir yakışır da ama henüz gençsin aktifsin dinamiksin...

dış tarafı değil de iç kısmı hoşuma gidiyor zaten araba bulamıyorum bunalıma girdim :)

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

kapı donma sorunu don varsa olur normaldir :) her araçta olur kanımca. Yani arka cam buz çözücü var ön cam var ama kapı buz çözücü daha çıkmadı sanırım. Gerekde yok biraz sert çek çatırtttt der gelir kapı :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Topal

Mehmet, burası Mersin. daha bu akşam üstü tatilciler denize giriyordu. senin bahsettiğin kadar soğuk hava ile tanışmadığımız için doğal olarak bahsettiğin sorunla da karşılaşamadım. :)

Ankarada kış bir başka :)

kapı donma sorunu don varsa olur normaldir :) her araçta olur kanımca. Yani arka cam buz çözücü var ön cam var ama kapı buz çözücü daha çıkmadı sanırım. Gerekde yok biraz sert çek çatırtttt der gelir kapı :)

Abi öyle yapınca geri kapanmıyor kapıyı itekliyorum bana geri geliyo :)

Yorum bağlantısı
Samet Yarın

dizel titanyum bütcenizi zorlarsa bisey diyemem ama titanyum alacaksanız x paketle döşeme ve sunroof keyfini yasayın özellikle döşeme zenginlik katmakta;)

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

dizel titanyum bütcenizi zorlarsa bisey diyemem ama titanyum alacaksanız x paketle döşeme ve sunroof keyfini yasayın özellikle döşeme zenginlik katmakta;)

Valla bana Ghia nın döşemesi daha güzel geliyor ve çok da güzel yakışıyor. X paketin döşemesini sevmiyorum ben

Yorum bağlantısı
Mehmet Topal

2010 Dizel Titanium kesemee göre ama 2011 e güç yetiremiyorum

Yorum bağlantısı
Samet Yarın

kısacası focus alıyorsanız 2 ise ghia

2.5 ise x paket sart :)

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

2010 focus dizel trend lerin teypi mp3 çalıyormu.Bende 2008 var çalmıyorda.

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Bende 2011 Collection var mp3 çalmıyor, 2010 Trend'in de çalacağını hiç sanmam.

2009 model albea mp3 çaıyor ya..Teşekkürer Ford..

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Allah'ım esirgesin; bizim Serhan'ın oğlu Toprak aklıma geldi. :D bir kaç hafta önce Tekir toplantısına gidip gelirken kendilerinin ghia'sıyla bizim collectionu mukayese edip, bizimkisini yerden yere çaldı. eğer ki yol az daha uzun olaydı neredeyse araçtan soğuyup bir an önce satacaktım :D :D :D

Eyvallah abi, bakma sen o çok bilmişin laflarına ;) Maşallah :nazar: araban harika, en azından bizde ESP yok çakma ESP düğmemiz var onuda Toprak bilmiyor. :D :D :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Topal

Biraz araştırma yaptım ve 42.000 civarında bir parayı 2010 model titanium focus yerinde üzerine biraz daha koyup sıfır 2012 wolswagen 1.4 Tsi Comforline Jetta almaya karar verdim bir tercihimde yine 2012 tabi sıfır Honda Civic 1.6 dream almak bu araçlar orta düzey ama yani doluluk olarak ama civic'in en boşunda önde arkada kolçak mp3 çalar 8 airbag mevcut jetta da öyle hem 0 bir araba sahibi hemde donanım olarak focustan iyi bir araba olarak düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum

Yorum bağlantısı
Mehmet Topal

Yeni astralar nasıl? onlarda baya güzel duruyor.

Ona baktım opan da tabi en dolusunu koymuşlar içeri çok beğendim içine bindim baya sıcak bi araba insanı çekiyor sonra elimde olan parayı söyledim bana en boşunun 47.000 tl olduğunu 46.750 ye mi ne ineceklerini söyledi :biggrin: jant konusunu açtım dedim tamam jant yok kolçak yok mp3 de yoktu sanırım dedim bunları ekleme şansımız var mı bir çöp dahi ekleyemezsiniz bu arabanın boşunu alırsanız biz üzerine ekleme yapmıyoruz dendi döndüm ve çıktım :biggrin:

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

Ona baktım opan da tabi en dolusunu koymuşlar içeri çok beğendim içine bindim baya sıcak bi araba insanı çekiyor sonra elimde olan parayı söyledim bana en boşunun 47.000 tl olduğunu 46.750 ye mi ne ineceklerini söyledi :biggrin: jant konusunu açtım dedim tamam jant yok kolçak yok mp3 de yoktu sanırım dedim bunları ekleme şansımız var mı bir çöp dahi ekleyemezsiniz bu arabanın boşunu alırsanız biz üzerine ekleme yapmıyoruz dendi döndüm ve çıktım :biggrin:

çok pahalıymış gerçekten. mp3 çalarda mı koymuyor yahu 40 milyar paraya ayıp be

Yorum bağlantısı
Mehmet Topal

Abi yalan olmasın mp3 ü tam hatırlamıyorum ama olmasada şaşırmam yani şuan en güzeli jetta gibi geliyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...