Mehmet Topal 1 Kasım 2012 Yazar Paylaş 1 Kasım 2012 Yeni jettayı çok beğendim abi passata yaklaşmış arkadan audi a4 gibi falan golfde aynı para aslında ama bagaj bizim için önemli biraz Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 1 Kasım 2012 Paylaş 1 Kasım 2012 hee yeni jetta diyorsan o başka o gerçekten çok güzel. Yorum bağlantısı
Mehmet Topal 1 Kasım 2012 Yazar Paylaş 1 Kasım 2012 hee yeni jetta diyorsan o başka o gerçekten çok güzel. Ama Vw için aracı geç teslim ediyolar 3 ay bekletiyolar falan dendi tabi bunu söyleyen Vw değil benim duyduklarım daha detaylı bilgiyi onlar verir tabi Yorum bağlantısı
Hüseyin Dilsiz 3 Kasım 2012 Paylaş 3 Kasım 2012 Ama Vw için aracı geç teslim ediyolar 3 ay bekletiyolar falan dendi tabi bunu söyleyen Vw değil benim duyduklarım daha detaylı bilgiyi onlar verir tabi eğer ileride lpg düşünürseniz kesinlikle jetta yani sedan bir araba alın derim.ama tabiki bu zevk ve tarz meselesi.karar nihayetinde size kalmış. Yorum bağlantısı
İsmet Aydın 4 Kasım 2012 Paylaş 4 Kasım 2012 Abi sen aracını titanyumların arasına vermişsin. İlan arayan adamlar kriterleri belirleyip arıyor. Sizin araca bakan az olur satışıda zor olur sizin için diyorum ben. Ben size şöyle örnek vereyim bakın ; http://www.sahibinde...101671565/detay 28500 bu araç. http://www.sahibinde...103383220/detay pazarlıkla 31 bin tl. http://www.sahibinde...101834057/detay 30.500 http://www.sahibinde...103306448/detay 31. bin tl. 2008 2009 modeller 29 bine çok rahat bulunur. Diğer fiyatı uçuk olanlar satıcı değil oltasını atmış bekliyor. Millet onları görüp arttıyor fiyatları sonra bakıyorlar arayan soran yok arayınca 2 milyar birden fiyat kırıyorlar. Kusura bakma ama nerde ıskarta darbeli araç var onlara bakmışın temiz 2011 colection 36-37 den aşağı zor alırsın.titantumda daha fazlası tabi...araçta boya var dendimi kafadan 2-3 binlira gidiyor zaten... eğer ileride lpg düşünürseniz kesinlikle jetta yani sedan bir araba alın derim.ama tabiki bu zevk ve tarz meselesi.karar nihayetinde size kalmış. jettalar tsi motor lpg uymaz malesef... trend den yada comfort dan collectiona geçmenin hiç bi mantığı yok bir jant bir direksiyonla aynı oluyorlar ama collectionla titanium arasında dağ kadar fark var yağmur sensörü far sensörü bazılarında 6 bazılarında 8 air bag ön farlardaki siyah ton ön tamponda krom çıta dijital klima sony mp3 çalar hb lerde arkadki spoiler farklı iç döşemeler farklı sustalı anahtar alarm daha da var bence 3 ay sonra alın titanium alın collectionlar yeni motor 115 beygir...tren ve comfortlar 100 beygir.titantum ve colectionun farkı zaten yeni motor olması volvo motoru yanılmıyorsam alırkende 2000 tl kadar fark vardı motor farklı... Yorum bağlantısı
Hüseyin İlik 4 Kasım 2012 Paylaş 4 Kasım 2012 jetta ve diğer vw tsi tfsi motorlar için vialle'nin sıvı lpg sistemi piyasaya sürüldü ve kullanılmaya başlandı. sistem benzin enjektörlerini kullanıyor ve lpg buhar değil sıvı fazda püskürtüldüğünden benzinle çalışma ihtiyacı olmuyor. yani tasarruf daha fazla. çekişte de azalış yerine artış olduğu söyleniyor. donanımhaber forumlarından taktıran kullanıcıların yorumlarını izleyebilirsiniz. ancak fiyatı normal lpg kitlerinden pahalı (4-5 bin civarı sanırım). Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 4 Kasım 2012 Paylaş 4 Kasım 2012 Kusura bakma ama nerde ıskarta darbeli araç var onlara bakmışın temiz 2011 colection 36-37 den aşağı zor alırsın.titantumda daha fazlası tabi...araçta boya var dendimi kafadan 2-3 binlira gidiyor zaten... jettalar tsi motor lpg uymaz malesef... collectionlar yeni motor 115 beygir...tren ve comfortlar 100 beygir.titantum ve colectionun farkı zaten yeni motor olması volvo motoru yanılmıyorsam alırkende 2000 tl kadar fark vardı motor farklı... 2011 titanyum demedim ki zaten 2008 2009 alsın titanyum alsın. Araçta boya varsa kafadan 2 3 bin tl yi düşüren zihniyetler galericilerdir oda aracı karalayıp kar etmek amacıyla. Araçta boya olupda biyasasının 2 3 bin altında olan ben hiç görmedim. Tavan kaput boyalı değilse Yorum bağlantısı
Samet Yarın 4 Kasım 2012 Paylaş 4 Kasım 2012 2011 titanyum demedim ki zaten 2008 2009 alsın titanyum alsın. Araçta boya varsa kafadan 2 3 bin tl yi düşüren zihniyetler galericilerdir oda aracı karalayıp kar etmek amacıyla. Araçta boya olupda biyasasının 2 3 bin altında olan ben hiç görmedim. Tavan kaput boyalı değilse insanların tercihine kalmış kimi boya olsada olur kazası olmasın değişeni olmasın yeter der kimi çizik dahi istemez al sat yapan bir kaç kişi ya titanyumlar 28.000-29.000 tl falan diye konusmalarda bulundular bu eee alalım dedikmi beklemek lazım denk gelir diyorlar aylarca beklesekte denk gelmez satmak isterlerse ucuk rakam söylerler işleri bu zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Topal 5 Kasım 2012 Yazar Paylaş 5 Kasım 2012 Yeni Jetta 2012 1.4 Tsi Collection almaya karar verdik. Aracı zaten yılda 10000 km veya 15000 km arası kullanırız en fazla oda onun içinde tüpe ihtiyaç olmadığını söyleyenler oldu. Aracın kaporasını verdik ellerinde beyaz rengi yokmuş onu bekliyoruz bakalım satış danışmanı ben sizinle en yakın sürede elinize geçmesi için irtibata geçecem dedi. Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 5 Kasım 2012 Paylaş 5 Kasım 2012 1.6 tdci titanyum 110 beygirin önce tadına bakmanı tavsiye ederdim ama hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Topal 5 Kasım 2012 Yazar Paylaş 5 Kasım 2012 1.6 tdci titanyum 110 beygirin önce tadına bakmanı tavsiye ederdim ama hayırlısı olsun. Sattığım araç 2007 1.6 Tdci 110 du (dyno testde gördüm bende 110 olduğunu ) jetta 122 beygir ve sağolun Yorum bağlantısı
Recommended Posts