İçeriğe Yönlendir

Ford Focus Sustalı Anahtar Pil Değişimi

Erdem Dengel

Recommended Posts

Armağan Pekatik
(düzenlendi)

Biraz karanlık ve bulanık olmuş hatta yarım saat baktım o elinizdeki nedir diye. Masaya koyunca anladım tornavidaymış. Ben bisturi sanmıştım. :)

Teşekkürler Elinize sağlık

tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erdem Dengel

480p seçeneği ile izlemeyi denediniz mi?

Bir daha çekeyim o zaman :)

Yorum bağlantısı
Soner Varol

Erdem bey bilgilendirici bir çalışma olmuş elinize sağlık

Arkadaşlar 2008 model Focus anahtarını yeni tip sustalı anahtara çevirebilirmiyiz,deneyen yada yaptıran arkadaşlar varsa bilgi verirseniz sevinirim

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ELinize sağlık, 360p de bende gayet net. Bilgi kutusuna taşırız, bilginize.

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

Çok teşekkürler ne zamandır, nasıl sökerim diye düşünüyordum. Tırnakları varsa kırılır diye cesaret edemiyordum. Görüntü gayet net ve anlaşılır. denemek için hemen söküp baktım. en kısa sürede bir tane de yedek pil alıp arabada bulunduracağım. Pil alacaklar için pilin kodu 2032

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik

Bana ne yahu pilin markası gözükmüyor bulanık işte :D

Yorum bağlantısı
Erdem Dengel
(düzenlendi)

Pil olarak mutlaka Energizer alın.

Yapılan testler sonucu anlık akım ölçümlerinde Duracell den bile daha başarılı olduğu kanıtlanmıştır.

Ömür olarak demiyorum ancak anlık akım olarak kesinlikle Energizer.

Pilin modeli

Cr2032

Herhangi bir bilgisayarda kullanılan BIOS pili ile aynı

Düzenleme : ek bilgi

tarihinde Erdem Dengel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Ada
Çok teşekkürler ne zamandır, nasıl sökerim diye düşünüyordum. Tırnakları varsa kırılır diye cesaret edemiyordum. Görüntü gayet net ve anlaşılır. denemek için hemen söküp baktım. en kısa sürede bir tane de yedek pil alıp arabada bulunduracağım. Pil alacaklar için pilin kodu 2032

pillerin kullanım ve raf ömrü olduğundan ihtiyacınız olduğunda üretim ve son kullanma tarihine bakarak almanız daha faydalı olacaktır.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

aklıma takılan bir soruydu konu açmadan öğrenmiş olduk teşekkürler

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
O zaman sizden pilin markası görünen bir video bekliyoruz. :D

Öyle kolay kurtuluş yok. ;):D

Ben kumandayı kullanmıyorum o zaman pili bitmiyor. Takıp çeviriyorum. Hem spor oluyor. Dolayısıyla klavuza da gerek yok. :D Ama istiyenlere sinkovla sinek nasıl öldürülür videosu çekebilirim. :D Bir atraksiyon beklerken eleman sinkov şişeyle sineğin üstüne vuruyordu. Çok gülmüştüm.

Pil olarak mutlaka Energizer alın.

Yapılan testler sonucu anlık akım ölçümlerinde Duracell den bile daha başarılı olduğu kanıtlanmıştır.

Ömür olarak demiyorum ancak anlık akım olarak kesinlikle Energizer.

Pilin modeli

Cr2032

Herhangi bir bilgisayarda kullanılan BIOS pili ile aynı

Düzenleme : ek bilgi

Herhangi bir bilgisayarda kullanılan BIOS pili ile aynı demişiniz ya ben Acer bi notebookta bios pili gördüm. O ne bios piliydi kasayla bağlantısını yan keskiyle bile kesemedim. Çok acayipti.

Yorum bağlantısı
Osman Kurt

Bende merak sardım, sustalı bir anahtarım olsun yaptırayım dedim. Anahtarcı bana sustalı anahtar içn 250 TL isteyince sustalı olmasada olur diye düşünmeye başladım :D yedek anahtarı kullanırsa 180 tl. Fiyat biraz abartı geldi bende vazgeçtim.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Dönmez

elinize sağlık güzel bir paylaşımolmuş.anlaşılır bi anlatım.teşekürler

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen
pillerin kullanım ve raf ömrü olduğundan ihtiyacınız olduğunda üretim ve son kullanma tarihine bakarak almanız daha faydalı olacaktır.

Bilgi için teşekkür ederim Ben markette bile alışveriş yaparken rafların en altından son kullanma tarihi en geç olanı seçip almaya gayret ederim:) Kumandanın çekim mesafesinin kısaldığını hissettiğim için yakın zaman da değişir düşüncesiyle yedek almayı planlıyordum:)

Yorum bağlantısı
Serkan Armahan

Paylaşım için teşekkürler, işyerinde oldugum için ses duyamadım ama birde sözlü anlatım varsa çok faydalı olmuştur.

Yorum bağlantısı
Osman Kurt
Bilgi için teşekkür ederim Ben markette bile alışveriş yaparken rafların en altından son kullanma tarihi en geç olanı seçip almaya gayret ederim:) Kumandanın çekim mesafesinin kısaldığını hissettiğim için yakın zaman da değişir düşüncesiyle yedek almayı planlıyordum:)

Böyle bir şey için kumanda değiştirmek, yazık olurdu. Eski arabamda ben de pili değiştirmiştim. Aman sakın...

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen
Böyle bir şey için kumanda değiştirmek, yazık olurdu. Eski arabamda ben de pili değiştirmiştim. Aman sakın...

Anahtarın yedeğini değil pilin yedeğini almayı düşünmüştüm :)

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Engin Demirel

Bilgi verici güzel bir video emeğinize sağlık....

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...