Sefer AKIN 12 Kasım 2012 Paylaş 12 Kasım 2012 2006 model C max araç aldım yağmur yağdığında trafiğe çıkmadığım halde aracın bagajında arka tarafta köşelerde su birikintisi oluyor arka stopların altından diye duydum ama ustaya baktırdım oradan olmadığını söyledi,nereden olabilir. Böyle bir problemle karşılaşan var mı? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2012 Paylaş 12 Kasım 2012 Forumda benzer konular var, aramayla bulabilirsiniz. Sunroof'un tahliye hortumları var, bagaj yan kaplamalarının altında görebilirsiniz. Bunlar tıkandığında olabiliyor. Bir de bagaj fitillerini çok iyi kontrol edin. Yorum bağlantısı
Uğur Gül 12 Kasım 2012 Paylaş 12 Kasım 2012 Bu sorun bende oldu.Sıkıntı olan yer bizde araç sedan focus arka tamponu söktüğünde sağ ve solda 2 tane havalandırma deliği var oralardan su alıyo.İçerden keçeleri söküncede görebilirsin.Biz tamponu söküp siyah bi madde sıktık silikon gibi düzeldi istersen yenilerini alıp takdır. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Kasım 2012 Paylaş 12 Kasım 2012 Forumda benzer konular var, aramayla bulabilirsiniz. Sunroof'un tahliye hortumları var, bagaj yan kaplamalarının altında görebilirsiniz. Bunlar tıkandığında olabiliyor. Bir de bagaj fitillerini çok iyi kontrol edin. +1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 Merhabalar, Arabanin stepnesini geçenlerde sokunce göl gibi ıslak olduğunu görmüştüm. 1 gün oyle kaldı kış bitiminde normaldir diye dikkatte almadık,kuruttuk. Bugün aracı bıcı bıcıda yikattiktan sonra dikkatimizi çekti. Meğer buradan aliyormus. Bunu nasil cozebiliriz? Daha baska resimler varda tapatalk sınırı dolmuş. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 sunroof varmı araçta?eğer sunroof varsa ,tahliye hortumları direklerden aşağıya iniyor.yerinden çıkmış,kırılmış,yırtılmış olabilir. Sunroof yoksa büyük ihtimalle üstte portbagaj takılan yerlerden alıyor olabilir. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 (düzenlendi) Evet sunroof var. 20 Mayıs 2013 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Mert camın kenarlarından alıyor olabilir. Yorum bağlantısı
Erol Akkurt 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 ayni sorun bendede var bende bulamadim 2006 c-max var sürekli su birikiyor yedek lastik cukurunda bulamadim nerden geldigini stop lambasinin kablolarin girdigi yerden aliyor diye düsünüyorum bagaj i actigimda sag sol plastikleri söktügümde oralarinda sirilsiklam oldugunu farkettim yarin servise gidecegim eger bulabilirlerse sizede yazarim Yorum bağlantısı
Erol Akkurt 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 bizim aractada var ayni sikinti problemi bulur bulmaz mutlaka ekleyecegim siteye.. Yorum bağlantısı
Erol Akkurt 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 en sonunda sorunu bulduk aracimi ford servisine götürdügümde tavandaki port bagaj baglanan plastiklerin altinda catlak oldugunu farkettiler tavan dösemesi ve plastiklerin altindan kaynak yapip boyadilar simdi sorun bitti buda bize 150 euro`´ya maloldu en sizde baktirirsaniz iyi olur bence kazasiz belasiz günler diliyorum... Yorum bağlantısı
Erol Akkurt 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 en sonunda sorunu bulduk aracimi ford servisine götürdügümde tavandaki port bagaj baglanan plastiklerin altinda catlak oldugunu farkettiler tavan dösemesi ve plastiklerin altindan kaynak yapip boyadilar simdi sorun bitti buda bize 150 euro`´ya maloldu en sizde baktirirsaniz iyi olur bence kazasiz belasiz günler diliyorum... <p class="ipsLikeBar right clearfix" id="rep_post_1982202" style="margin: 10px 0px; padding: 0px; float: right; font-size: 11px; color: rgb(90, 90, 90); font-family: helvetica, arial, sans-serif; line-height: 15px;"> Yorum bağlantısı
Sefer AKIN 30 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2013 resim varmı birde hangi serviste yaptırdın? Yorum bağlantısı
Erol Akkurt 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 resim yok ben almanyada yasiyorum ilk basta bizde stoplardan süphelendik servise durumu anlattigimizda sorunun tavandan oldugunu söylediler ilk duydugumda bende sasirdim nereden kacak oldugunu bulabilmek icin boyali su döküp ona göre islem yapiyorlarmis ama sorun halloldu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 resim yok ben almanyada yasiyorum ilk basta bizde stoplardan süphelendik servise durumu anlattigimizda sorunun tavandan oldugunu söylediler ilk duydugumda bende sasirdim nereden kacak oldugunu bulabilmek icin boyali su döküp ona göre islem yapiyorlarmis ama sorun halloldu Erol bey şehir Eskişehir diyor galiba bir yanlışlık olmuş.İmla kurallarına ve noktalama işaretlerine de dikkat edelim. Bilginize. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Erol Akkurt 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Sayin Mehmet bey profil ayarlarinda Almanya'nin sehirleri olmadigindan dolayi memleketim olan Eskisehir'i yazdim.Bilginize sunarim... Tesekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts