İçeriğe Yönlendir

Aracıma LPG Taktırmalı mıyım?


Selçuk Karaca

Recommended Posts

Selçuk Karaca
(düzenlendi)

Bende 2012 Focus Trend benzinli var. Araç şehir içi çok yakıyor. Lpg taktırsam problem olur mu? Hangi marka LPG taktırmamı önerirsiniz? Araç 1800 km.de LPG taktırmam için kaç km. olmasını bekleyeyim?

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
Tamamı büyük harfle yazmayınız.
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bildiğim kadarıyla LPG taktırdığınız zaman yakıt sistemi garanti dışı kalıyor.Ancak bazı servisler kendileri LPG takıp garanti verebiliyor.Aylık 1000 km yapıyorsanız LPG düşünebilirsiniz.Marka olarak orta halli fiyatıyla işinizi rahatlıkla görecek BRC yi tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu
(düzenlendi)

taktırdığınız kite göre 10bin veya 15bin kmde kendini amorti edecek bir sistem.

ancak arcınızın garantisi devam eder mi etmezse riske girmeye değmeyebilir.

Marka kısmı için ise iyi bir usta markadan önce gelir. Karar verirseniz forumdan bol miktarda tavsiye alırsınız.

tarihinde Emrullah Aydoğdu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Karaca
(düzenlendi)

Küçük harf lütfen

Kaç ayda 1800km yaptınız

3 ay oldu 1800 KM. Fazla binemiyorum işim evin yanında olduğu için haftada 1 veya 2 kez biniyorum. Yazın tatilde 2000-2500 km yapabilirim o kadar.

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
Tamamı büyük harfle yazmayınız.
Yorum bağlantısı
Ergin Keçeci

İki şekilde problem olabilir.Birincisi,lpg taktırdığınızda aracınız garanti dışında kalabilir ford servisleriyle görüşerek gerekirse ford servislerinde taktırmayı deneyin,ikincisi ise lpg markalarından çok montajı yapacak usta önemli işinde çok iyi olmayan bir ustaya denk gelirseniz sıkıntılar yaşayabilirsiniz marka tavsiyesi isterseniz de kendi aracıma Brc taktırdım 15 bin kilometre oldu hiçbir sıkıntı yaşamadım arıza lambası hiç yanmadı.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bence yaptığınız km düşük..Ancak daha çok kullanırım LPG li olunca derseniz düşünebilirsiniz.Bu durumda taktırdığınız Kit en az 2 yılda kendini amorti edecektir.2 yıl sonrada kitin garantisi bitecek..Masraflar çıkabilecektir..Aylık en az bin km yapmanız lazım diyorum ben..

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

1. Forum kuralları gereği küçük harf kullanıyoruz.

2. Sadece hafta sonları ve tatilden taile senede 1 ya da 2 defa uzun yola giden araca LPG taktırmak mantıklı değil bence.

Yorum bağlantısı
Ali Eren Alper

Bence de sadece haftada bir iki kullanıyorsanız aracınıza lpg'nin gereği yok. Motorunuzu yıpratır, aracı garanti dışı bırakır. Bir arıza olduğunda yetkili servis aracın lpg'sini söküp getirin der. Zaten bu km ile çok da bir tasarruf sağlamaz. Vereceğiniz kit parası sizin kaç aylık benzin-lpg farkınızı peşin peşin alır zaten.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...