Sinan Balcı 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Değerli arkadaşlar merhabalar, şimdiye kadar hep opel kullanmış birisi olarak yarın nasip olursa ilk kez ford araç sahibi olacağım. Ford Grand CMAX Titanium + Oto Park.. Yeni alınan bir arabada yapılması gerekenler ile ilgili neler tavsiye edersiniz mesala boya koruma, navigasyon ekletme vb gibi. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Sinan Bey hoşgeldiniz, öncelikle forumun "tanışma" bölümüne girerek kendinizi ve aracınızı tanıtmanızı ve üyelerimizden aracınızla ilgili önerilerini almanızı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Neler yapılır bilmem ama ,hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın denir .. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Cmax alınıyor ise Lokman abinin arabası incelenir ne yapıldı ise uygulanır Hayırlı olsun.. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 önce bir nazar boncuğu takılır boya koruma tuzaklarına düşmeden hemen bir güzel kaliteli bir cilayla cilalanır araba ... camlarada kaliteli bir su kaydırıcı uygulanır... boya olarak en baştan kış öncesi bir güzel korumaya alınmış olur araç ... Bir yetkili ford servisinde boya koruma işlemi sonrası aracın fırçayla yıkandığını gördüğümde çok duygulanmıştım ... Yorum bağlantısı
Fatih Ada 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 önce bir nazar boncuğu takılır boya koruma tuzaklarına düşmeden hemen bir güzel kaliteli bir cilayla cilalanır araba ... camlarada kaliteli bir su kaydırıcı uygulanır... boya olarak en baştan kış öncesi bir güzel korumaya alınmış olur araç ... Bir yetkili ford servisinde boya koruma işlemi sonrası aracın fırçayla yıkandığını gördüğümde çok duygulanmıştım ... Hangi servis o Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Cmax alınıyor ise Lokman abinin arabası incelenir ne yapıldı ise uygulanır Hayırlı olsun.. Fatih, araç sıfır galiba Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Hoş geldiniz, hayırlı olsun güle güle kullanın.. Gerçekten işe yaradığını düşünenlerdenseniz, boya koruma yaptırabilirsiniz.. Kışlık lastiği yoksa Lastiklerini alın ve taktırın... Kaskoyu ihmal etmeyin ve geciktirmeyin.. Lastik havaları muhtemelen yüksektir, kışlık lastikleri takana kadar onu da kontrol edin.. Far ayarlarına baktırın... Daha önce dizel kullanmadıysanız, benzinli gibi çok basmanıza gerek yok.. 1500-2500 devir aralığında kalmaya özen gösterin.. Başka dikkat edecek yapacak bir şey yok heralde.. Fotoğraflarını istiyoruz 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Lastik havalarına baktırın, genelde fazla basarlar sevkiyat sırasında, kontrolde de unuturlar düşürmeyi servislerde Yorum bağlantısı
Sinan Balcı 21 Kasım 2012 Yazar Paylaş 21 Kasım 2012 Herkes kurban diyor ya, tavuk horoz sülalesi falan kurtarmaz mı zaten o kadar borca girdik ..Şaka bir yana keseriz kurbanımızı da bu arabaya helali hoş olsun.. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Fatih, araç sıfır galiba Lokman abinin arabasıda 0 gibi maşallah Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Merhaba Sinan Bey, öncelikle hayırlı olsun. Tanışma konusunda gördüğüm kadarıyla Tam ailenize uygun bir araba almışsınız. Ben de sıfır araba almadım ama aracımı ikinci el bayiden aldım. 1. Bahşiş konusunu bilmiyorum ama siz durumunuza göre 10 ya da 20 lirayı cebinizde hazır tutun 2. Fordda boya sorunları oluyor. Teslim almadan önce servisten rica ederek boya kalınlıklarına baktırabilirsiniz Her parçada aynı olması gerekiyor. 3. Aracınızı bence detaylı kontrol edin. Ufak çizikler ya da ezikler olabilir. 4. Çıkmadan kontrol ediyorlar ama Bazen lastik hava basınçlarını kontrol etmiyorlar, unutuyorlar. Onu hatırlatabilirsiniz. Boya koruma cila vs. Bunlar da yapılabilir. Aracın keyfine varın... Focuslara yol vermeyi unutmayın Yorum bağlantısı
İlker Yalçın 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Sinan Bey hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın inşallah. Ben de sırada bekliyorum. Kasım 14 de sipariş verdik Cmax + O.P. bakalım ne zaman gelecek. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Hayırlı olsun, kışlık ekipmanlarınızı tamamlamayı unutmayın, kar lastiği, yoksa zincir, buz çözücü, yangın söndürme tüpü vs. ben genelde bu ekipmanları hep arabamı satarken alıcıya verdim. o nedenle yazdım belki sizde vermişsinizdir. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Herkes kurban diyor ya, tavuk horoz sülalesi falan kurtarmaz mı zaten o kadar borca girdik ..Şaka bir yana keseriz kurbanımızı da bu arabaya helali hoş olsun.. Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun.. Tavuk familyası da kurtarabilir ancak güzel bir Ankara etkinliği ile birlikte Karda da güzel mangal yanar haa 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Alper Gül 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Hocam bence güzel bir yemek yiyebilirsiniz üstüne aracınız hayırlı ugurlu olsun bende heyecanlandım; teslime topluca mı gitsek Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Mükemmel ses sistemine coşkuyu verip aldığınıza bir daha sevinin, c-max bağımlılıktır. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Hoş geldiniz, hayırlı olsun güle güle kullanın.. Gerçekten işe yaradığını düşünenlerdenseniz, boya koruma yaptırabilirsiniz.. Kışlık lastiği yoksa Lastiklerini alın ve taktırın... Kaskoyu ihmal etmeyin ve geciktirmeyin.. Lastik havaları muhtemelen yüksektir, kışlık lastikleri takana kadar onu da kontrol edin.. Far ayarlarına baktırın... Daha önce dizel kullanmadıysanız, benzinli gibi çok basmanıza gerek yok.. 1500-2500 devir aralığında kalmaya özen gösterin.. Başka dikkat edecek yapacak bir şey yok heralde.. Fotoğraflarını istiyoruz Hayırdır hemşerim? dizele olan ilgil alaka? Hadi bakalım hayırlısı. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Valla yalan değil satarsak ne alacağız diye düşünüyoruz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Hayırlı olsun, araba zaten dolu sanırım, birtek Kaliteli bir wax alınıp sürülür (colli 915 gibi) boya koruma yaptıracağım diye uğraşmayın siz, bu arabayla uğraşacak zamanı olmayanlar bir için kaçış yolu o kadar Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Hangi servis o Antalya'da diyim ihtimal %50 olsun Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 22 Kasım 2012 Paylaş 22 Kasım 2012 Hayırlı uğurlu olsun. Uzun yola ne sıklıkta çıkarsınız bilmiyorum ama kaliteli bir kaput filmi güzel olabilir. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Kasım 2012 Paylaş 22 Kasım 2012 hayırlı uğurlu olsun,güle güle binin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts