İçeriğe Yönlendir

Diego Marka Lpg Sistemi


Faik İleri

Recommended Posts

Faik İleri

selam arkadaşlar,

benim aracımdaki lpg sistemi diego marka imiş şimdiye kadar arabayı alalı 2 yıl oldu hiç merak edip bakmamıştım. Lpg ile ilgili bir sorunum oldu da o zaman ne marka olduğunu öğrendim. Aranızda bu markayı daha önceden duyan bilen varmıdır, iyimidir, kötümüdür? yorumlarınızı bekliyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Kitin ismi Diego değil. KME. Diego model numarası. Diego G3 vs. Babama geçenlerde aldığımız 2004 Accent'te de bu kitten var. Aldığımız eleman sorun yaşamadığını söylemişti. 1,5 aydır da bizde. Şikayetimiz yok henüz.

Hatta rivayete göre bu kit Hyundai tarafından takılan orijinal fabrika çıkışı lpg kitiymiş. Araştırmadım sadece söylenti olarak duydum.

http://oldwww.kme.eu/EN_index.html

Yorum bağlantısı

Abi hiç mi bakmadın ya iki senedir. Aldığı aracındaki LPG nin ne olduğunu bilmeyen :unsure2: birinin arabasını çok merak ediyorum valla. Yayınladınız mı aracın resimlerini forumda. Bahse girerim araca eziyet etmişsinizdir :biggrin:.

Yorum bağlantısı
Faik İleri

araca iyi bakmakla veya eziyet etmekle lpg kitinin ne alakası var arkadaşım sen illa gülmek istiyorsan komedi filmi seyret. Sorumun cevabını bilmiyorsan bilmiyorum duymadım de dalga geçmeye gerek yok ciddi bir soru sordum ciddi insanlar cevaplasın lütfen.

Bu arada tüm ciddiyetiyle cevap veren arkadaşlara da teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...