Ali Yanaş 26 Kasım 2012 Paylaş 26 Kasım 2012 motor arıza ışığı yanmıştı fakir karışımdan olduğunu söylediler. çözümün kalibrasyon yaptırmamın olduğunu tavsiye ettiler. bu kalibrasyon nedir nasıl ve nerede yapılır bilgi verirmisiniz lütfen. teşekkürler Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 26 Kasım 2012 Paylaş 26 Kasım 2012 http://www.kalibrasyon.us/tag/kalibrasyon-nedir/ Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 26 Kasım 2012 Paylaş 26 Kasım 2012 en basit anlatımla örneğin yanlış ölçen bir termometrenin doğru ölçmesi için gereken ayarların yapılması. ortam 22 derece iken termometre 18 derece ölçüyorsa ve kalibre edilebilme özelliği varsa kalibrasyon yapılarak 22 derece göstermesi sağlanır. ama sizin durumda bir bakılması lazım neden fakir karışım hazırlanıyor. neden çeşitli olabilir. hata maf sensöründe de olabilir. kalibrasyon ise yapılacaksa serviste olur. Yorum bağlantısı
Gökhun Batur 26 Kasım 2012 Paylaş 26 Kasım 2012 Öncelikle merhaba. Ben de aracımı almadan önce ekspertiz raporuna götürdüğümde görünen tek sıkıntı bilgisayar ekranında yazan 'Yakıt Fakir' ibaresiydi. Bunu lpg'li araçların hemen hemen hepsinde görüyorlarmış. Benzinde çalışmak üzere dizayn edilen motorun likit petrol gazı ile kuru ( ve %100 yağlamayı sağlayamadan ) çalışmasından kaynaklanan bir durum. Sanırım lpg ayarı yaptırmanız yeterli olacaktır.Ben lpg kafasına güncel yazılım attırdım sorun kalmadı. Olmazsa ateşleme sistemi bakımıyla çözülür zannediyorum. Üstadlarımız bu konuda sizi daha detaylı aydınlatacaklardır. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Aracınız da muhtemelen LPG var.LPG servisine gidip lpg ayarlarınızı tekrar yaptıracaksınız.Buna kalibre etmek yani kalibrasyon deniliyor. Yorum bağlantısı
Özer Işıkyıldız 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 Bende de aynı sorun var. Sistem fakir hatası vardı idsde. Kalibrasyona girdi , bujiler , gaz filtresi değişti. Lamba söndürülüyor , 100km falan sonra tekrar yanıyor , tekleme yapıyordu araç. Bobin sorunlu dendi. Orjinal Bosch bobin aldık . Tekrar aynı sorun ; sistem fakir - lamba yanması - tekleme titreme ... Son ihtimal lpg enjektörleri dendi. Servis direkt değişimi reddetti , ankaraya onarıma gidecekmiş , bekleyecekmişiz. LPGnin internet sitesinden mail attım. Ankara merkezinden telefon geldi.Enjektör gönderiyorlar 2-3 güne kadar servis montajını yapacak bakalım... Umarım sizde de aynı sorun yoktur. Sadece kalibrasyon gerekiyordur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 lpg ayarını yapan , beceremeiyordur, lpg enjektörleriniz motora uyumsuzdur? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 Kalibrasyon hatasında yanan lambaya örnek vereyim. Benim araca prins takıldıktan hemen sonra yola koyuldum ve araçta sık sık arıza lambası yandı ve hata kodlarına baktığımda fakir karışım olduğunu anladık.Zaten tahmin ediyordum. Çünkü yol bilgisayarında 10 tl gösterirken araç 10.8 lt lpg yakıyordu. Yani %8 bir oran vardı. Sonra Mehmet Özyürek Abimin yanına uğradığımda ustası bir ayar yaptı. Yol bilgisayarı 10 lt gösterirken 12 tl yakın LPG yaktı. Yani %20 gibi bir oran oluştu ve araç bir daha arıza lambası yakmadı. Benim anladığım kalibrasyon bu. Yani aracın LPG ye doyuracak bir ayar yapılması demek. Yorum bağlantısı
Özer Işıkyıldız 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 lpg ayarını yapan , beceremeiyordur, lpg enjektörleriniz motora uyumsuzdur? lpg ayarını 3 farklı yerde yaptırdım;sorun düzelmedi. zaten araç önceki sahibinde enjektör değişimi görmüş. lpg garanti kitapçığında öyle yazıyor,işlemişler oraya. muhtemelen aynı sıkıntı. Zavoli merkezinden arayan arkadaş anlattıklarımdan sonra kesin enjektör dedi hemen kargoya veriyorum dedi. pzrtsi salı değişecek garanti kapsamında... sonucu buraya yazarım. Kalibrasyon hatasında yanan lambaya örnek vereyim. Benim araca prins takıldıktan hemen sonra yola koyuldum ve araçta sık sık arıza lambası yandı ve hata kodlarına baktığımda fakir karışım olduğunu anladık.Zaten tahmin ediyordum. Çünkü yol bilgisayarında 10 tl gösterirken araç 10.8 lt lpg yakıyordu. Yani %8 bir oran vardı. Sonra Mehmet Özyürek Abimin yanına uğradığımda ustası bir ayar yaptı. Yol bilgisayarı 10 lt gösterirken 12 tl yakın LPG yaktı. Yani %20 gibi bir oran oluştu ve araç bir daha arıza lambası yakmadı. Benim anladığım kalibrasyon bu. Yani aracın LPG ye doyuracak bir ayar yapılması demek. dediğinize katılıyorum ama durumlar farklı , lpg montajından sonra araç 3000-5000km yol gidiyor ondan sonra lambayı yakıyor. karışım miktarı değişmeden lamba yanıyor yani. bu arada konuyu açan arkadaştan özür dilerim , konu biraz dağıldı , olay bana döndü... 1 Yorum bağlantısı
Özer Işıkyıldız 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 son güncelleme : pazartesi itibariyle bozuk enjektör-ler garantiden gelen sıfır olmayan ! (onarılmış , içleri sıfırlanmış denilen) enjektörler ile değiştirildi. şaştım kaldım , lpg garantisinin bitmesine 1 ay kalmışken yapacak birşeyim olmadığı için sadece zavoli merkeze tel. açıp böyle bir şeyin olup-olmayacağını teyit ettirdim ve işleme razı oldum. Ne yazıkki bu rutinmiş. sonuç olarak şuan bir tekleme vs. yok , tabi arabayı soğukken görmek lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 son güncelleme : pazartesi itibariyle bozuk enjektör-ler garantiden gelen sıfır olmayan ! (onarılmış , içleri sıfırlanmış denilen) enjektörler ile değiştirildi. şaştım kaldım , lpg garantisinin bitmesine 1 ay kalmışken yapacak birşeyim olmadığı için sadece zavoli merkeze tel. açıp böyle bir şeyin olup-olmayacağını teyit ettirdim ve işleme razı oldum. Ne yazıkki bu rutinmiş. sonuç olarak şuan bir tekleme vs. yok , tabi arabayı soğukken görmek lazım. Geçmiş olsun inşallah sorun tamamen çözülmüş olur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts