İçeriğe Yönlendir

Taban Döşemesi Ipıslak !

Gökhan Kalyoncu

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Arabanin onu rampada yukarida iken oldu ise havalandirma girisindeki bir yirpanmadan yapabilir.

Yorum bağlantısı
Ömer Yıldırım

İyi Akşamlar arkadaşlar 2005 focus hb arabamin sol arka yolcu koltuğunuun önünde ki taban halısı resmen göl olmuş. Bu durum neden olabilir. Alttaki tahliye borusunun kapaklarını açtım için de su felan yoktu. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Focuslarda arka bagaj kapağından kronik su alma sorunu var.bununda sebebi çoğu zaman arka lambalarin vida yerlerinden kaynaklanıyor.ayrıca bagaj ve kapı fitillerini kontrol edebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Ömer Yıldırım

stepneye felan baktım ama su felan göremedim benimde aklima orasi gelmisti farlarin altinda felan olabilir mi

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Aynen orası zaten dediğim yer.vida delik boşluklarından geliyor.bende de vardı silikon siktim kesildi su...

Yorum bağlantısı
Ömer Yıldırım

Iki hafta önce stop lambası patlamıstı oraya yenisi takıldi tam sikamamis galiba vidalari yarin bi su testi yapayim oraya ben

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Vidalarin gevsekligi degil de, vidalarin takilmasi icin govde uzerinde dubel gibi parcalar var, bunlarin gevsekligi aralarindan su kacmasina neden oluyor. Stop lambasini sokun, kasa uzerinde altta ve ustte iki baglanti noktasi goreceksiniz, onlarin cevrelerini izole etmelisiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Yıldırım

Teşekkür ederim ilgilendiginiz için yarın deneyeyim o zaman iyi geceler

Yorum bağlantısı
Misafir

İyi Akşamlar arkadaşlar 2005 focus hb arabamin sol arka yolcu koltuğunuun önünde ki taban halısı resmen göl olmuş. Bu durum neden olabilir. Alttaki tahliye borusunun kapaklarını açtım için de su felan yoktu. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Merhaba Ömer Bey,

Konunuz birleştirilmiştir. Bu konuda ve aşağıdaki konularda daha detay bilgi bulabilirsiniz.

Saygılarımla,

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262888-%C3%B6n-yolcu-koltugu-altindaki-islaklik/page-2?hl=alma#entry2495267

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/258733-bagaj-kapa%C4%9F%C4%B1-su-ak%C4%B1t%C4%B1yor/

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/260731-focus2-bagaj-su-al%C4%B1yor/

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Ömer Faruk Divarcı

Dediğim gibi torpidonun altından ön yolcu paspasına antifiriz damlamış. Motor soğutma suyunu kontrol ettiğimde minimum seviyesine kadar inmişti. Yarım litre kadar su ekleyip max seviyesine kadar getirdim lakin yine kaçıracaktır muhtemelen. eksilen suyun tamamı paspasa akmamış. Muhtemelen dışarıda akmış bir miktar. Sebebi ne olabilir acaba? Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Sanayi dilinde kalorifer peteği. Muhtemelen değişecek. Bazı araçlarda işçiliği parçadan pahalı tutar. :)

Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Divarcı

Sanayi dilinde kalorifer peteği. Muhtemelen değişecek. Bazı araçlarda işçiliği parçadan pahalı tutar. :)

şayet değişmesi gerekiyorsa focus 2 o bazı araçlardan mı? :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Dediğim gibi torpidonun altından ön yolcu paspasına antifiriz damlamış. Motor soğutma suyunu kontrol ettiğimde minimum seviyesine kadar inmişti. Yarım litre kadar su ekleyip max seviyesine kadar getirdim lakin yine kaçıracaktır muhtemelen. eksilen suyun tamamı paspasa akmamış. Muhtemelen dışarıda akmış bir miktar. Sebebi ne olabilir acaba? Teşekkürler.

Ömer Bey,

Konunuz birleştirilmiştir. Daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...