Köksal Yılmaz 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Arabanin onu rampada yukarida iken oldu ise havalandirma girisindeki bir yirpanmadan yapabilir. Yorum bağlantısı
Ömer Yıldırım 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 İyi Akşamlar arkadaşlar 2005 focus hb arabamin sol arka yolcu koltuğunuun önünde ki taban halısı resmen göl olmuş. Bu durum neden olabilir. Alttaki tahliye borusunun kapaklarını açtım için de su felan yoktu. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Focuslarda arka bagaj kapağından kronik su alma sorunu var.bununda sebebi çoğu zaman arka lambalarin vida yerlerinden kaynaklanıyor.ayrıca bagaj ve kapı fitillerini kontrol edebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ömer Yıldırım 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 stepneye felan baktım ama su felan göremedim benimde aklima orasi gelmisti farlarin altinda felan olabilir mi Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Aynen orası zaten dediğim yer.vida delik boşluklarından geliyor.bende de vardı silikon siktim kesildi su... Yorum bağlantısı
Ömer Yıldırım 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Iki hafta önce stop lambası patlamıstı oraya yenisi takıldi tam sikamamis galiba vidalari yarin bi su testi yapayim oraya ben Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Vidalarin gevsekligi degil de, vidalarin takilmasi icin govde uzerinde dubel gibi parcalar var, bunlarin gevsekligi aralarindan su kacmasina neden oluyor. Stop lambasini sokun, kasa uzerinde altta ve ustte iki baglanti noktasi goreceksiniz, onlarin cevrelerini izole etmelisiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Yıldırım 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Teşekkür ederim ilgilendiginiz için yarın deneyeyim o zaman iyi geceler Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 İyi Akşamlar arkadaşlar 2005 focus hb arabamin sol arka yolcu koltuğunuun önünde ki taban halısı resmen göl olmuş. Bu durum neden olabilir. Alttaki tahliye borusunun kapaklarını açtım için de su felan yoktu. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler Merhaba Ömer Bey, Konunuz birleştirilmiştir. Bu konuda ve aşağıdaki konularda daha detay bilgi bulabilirsiniz. Saygılarımla, http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262888-%C3%B6n-yolcu-koltugu-altindaki-islaklik/page-2?hl=alma#entry2495267 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/258733-bagaj-kapa%C4%9F%C4%B1-su-ak%C4%B1t%C4%B1yor/ http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/260731-focus2-bagaj-su-al%C4%B1yor/ Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Divarcı 11 Ekim 2015 Paylaş 11 Ekim 2015 Dediğim gibi torpidonun altından ön yolcu paspasına antifiriz damlamış. Motor soğutma suyunu kontrol ettiğimde minimum seviyesine kadar inmişti. Yarım litre kadar su ekleyip max seviyesine kadar getirdim lakin yine kaçıracaktır muhtemelen. eksilen suyun tamamı paspasa akmamış. Muhtemelen dışarıda akmış bir miktar. Sebebi ne olabilir acaba? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim 2015 Paylaş 11 Ekim 2015 kalorifer radyatörü su kaçırıyor torpido arkasındadır 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Ekim 2015 Paylaş 11 Ekim 2015 Sanayi dilinde kalorifer peteği. Muhtemelen değişecek. Bazı araçlarda işçiliği parçadan pahalı tutar. Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Divarcı 11 Ekim 2015 Paylaş 11 Ekim 2015 Sanayi dilinde kalorifer peteği. Muhtemelen değişecek. Bazı araçlarda işçiliği parçadan pahalı tutar. şayet değişmesi gerekiyorsa focus 2 o bazı araçlardan mı? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Dediğim gibi torpidonun altından ön yolcu paspasına antifiriz damlamış. Motor soğutma suyunu kontrol ettiğimde minimum seviyesine kadar inmişti. Yarım litre kadar su ekleyip max seviyesine kadar getirdim lakin yine kaçıracaktır muhtemelen. eksilen suyun tamamı paspasa akmamış. Muhtemelen dışarıda akmış bir miktar. Sebebi ne olabilir acaba? Teşekkürler. Ömer Bey, Konunuz birleştirilmiştir. Daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Recommended Posts