Emre Dalkıran 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 hayırlı olsun hocam kazasız belasız inşallah:) sedan derken SUV tarzı bi araç almışsınız. yanlış anlamazsanız DH deki forumlarda yeti için yazılan bi yorumu belirtmek isterim. "cirkin, iyi huylu kadinla evlenmek gibi bu arabayi almak. Allah mesut etsin" 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 28 Kasım 2012 Yazar Paylaş 28 Kasım 2012 Teşekkür ederim. O yorumu ben de okumuştum. Güzel benzetme... Zaten benim başlık da buna yakın... hayırlı olsun hocam kazasız belasız inşallah:) sedan derken SUV tarzı bi araç almışsınız. yanlış anlamazsanız DH deki forumlarda yeti için yazılan bi yorumu belirtmek isterim. "cirkin, iyi huylu kadinla evlenmek gibi bu arabayi almak. Allah mesut etsin" Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 Hayırlı olsun turkay bey. 2 aydır 1.5 dizel tekna juke kullanıyorum focusun ruhu yok ama yakıt olarak hızlanma olarak tatminkar.Gönlüm focus diyor yinede. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 Çok güzel araç almışsınız, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 Teşekkür ederim. Hemen teslim etmiyorlar. Öğretmen indiriminde Yüce Oto gümrükten çekme şartı koymuş. Yani elindeki araca öğretmen indirimi uygulayamıyorlar. Bu yüzden aracın işlemleri biraz daha uzun sürecek. Yine de (vazgeçerim tehdidiyle) cumaya almayı ümit ediyorum. Cumaya yetişmezse araç teslimine kadar Citigo sözü de aldım. Citigoooo Yorum bağlantısı
Turkay Enez 28 Kasım 2012 Yazar Paylaş 28 Kasım 2012 Ne demek istediğini anlamadım. Yanlış mı yazdım? Skodanın yeni küçük aracı Citigo değil mi? Citigoooo Teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah... Çok güzel araç almışsınız, güle güle kullanın. Teşekkür ederim. Ben aracımı satmadan 2 hafta önce okulda bir arkadaşa 2011 Titanyum Hb otomatik aldık. Canım çektikçe anahtarını alırım artık... Hayırlı olsun turkay bey. 2 aydır 1.5 dizel tekna juke kullanıyorum focusun ruhu yok ama yakıt olarak hızlanma olarak tatminkar.Gönlüm focus diyor yinede. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 Ne demek istediğini anlamadım. Yanlış mı yazdım? Skodanın yeni küçük aracı Citigo değil mi? Evet, evet o. Sadece o araca olan hayranlığımı dile getirmiştim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 hayırlı olsun abi, allah kaza bela vermesin agız tadıyla kullan. Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 Kazasız belasız, iyi günlerde kullanın. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 Hayırlı olsun Turkay Abi kazasız ,belasız,keyifli sürüşler dilerim.İlerleyen günlerde yorumlarını bekliyoruz. Bellimi olur abi, Yeti kafamızın bir kenarına yer etti,yakından görmek lazım... 1 Yorum bağlantısı
Enis Sever 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Turkay abi bence cruise kontrol u kesinlikle yaptır yakıt tasarrufu artı motor sessiz olduğu için ceza yeme riskinin artması. Eğer suni döşeme düşünürsen bence Beşiktaşta Artcar'la görüş. Suni Alman derisi 1.100 TL civarındaydı yanılmıyorsam arabanın havası değişir. 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 29 Kasım 2012 Yazar Paylaş 29 Kasım 2012 Teşekkür edrim. hayırlı olsun abi, allah kaza bela vermesin agız tadıyla kullan. Teşekkür ederim. Kazasız belasız, iyi günlerde kullanın. Hayırlı olsun. Teşekkür ederim. Hayırlı olsun hocam. Teşekkür ederim. Yorumlarda objektif ve acımasız olacağıma söz veriyorum Hayırlı olsun Turkay Abi kazasız ,belasız,keyifli sürüşler dilerim.İlerleyen günlerde yorumlarını bekliyoruz. Bellimi olur abi, Yeti kafamızın bir kenarına yer etti,yakından görmek lazım... Suni deri olayını belki sonra düşünebilirim. Aklımda olsun. Ancak cc ye sıcak bakmıyorum. Çünkü ben aracı tamamen İstanbul trafiğinde kullanacağım. Ağırlıklı olarak okula gidiş geliş şeklinde. CC yi kullanacak rahatlıkta bir trafiğim hiç yok diyebilirim. Senede 1 veya 2 defa uzun yolum olur zaten dikkatli kullanırsam fab. verilerine yaklaşırım ama çok da kasmadan, en son yediğim cezadan sonra hız limitlerini aşmamaya çalışarak kullanmayı düşünüyorum. Otobanda cc nin sağlayacağı ekonomi de olmayıversin. Çoğunlukla uzun yol kullanıcıları için gerekli bir zımbırtı ama, bana gereksiz... Turkay abi bence cruise kontrol u kesinlikle yaptır yakıt tasarrufu artı motor sessiz olduğu için ceza yeme riskinin artması. Eğer suni döşeme düşünürsen bence Beşiktaşta Artcar'la görüş. Suni Alman derisi 1.100 TL civarındaydı yanılmıyorsam arabanın havası değişir. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Juke'u bir tek ben mi beğeniyorum ya Bir gün herkes Juke'u beğenecek Yorum bağlantısı
Tahir İlter 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Bir gün herkes Juke'u beğenecek Valla ben çok beğeniyorum.Param olsa almak isterim Yorum bağlantısı
Misafir 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Valla ben çok beğeniyorum.Param olsa almak isterim Bende çok seviyorum. Apartmanda var, benim araba ile gerilip gerilip vurmak istiyorum Nazar değmesin simsiyah... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Bende çok seviyorum. Apartmanda var, benim araba ile gerilip gerilip vurmak istiyorum Nazar değmesin simsiyah... Siyah ile bordosu çok hoşuma gidiyor benim. Sabah sabah gördüm daha süzüle süzüle gidiyordu. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Ben bir tane kırmızı bulmuştum, bakayım hala varsa ilanı (ya da benzeri atarım). Sonra Ata'ya gösterdim, verdiği tepkiyi buraya yazarsam süresiz ban gelir. Bu arabanın ne arabası olabileceği ile ilgili bir cümle idi Buldum, buldum Şuna benziyordu http://www.sahibinde...106573742/detay Çok ayıp Ata beye selamlar Bu arabalar hiç bir zaman opel tigra veya megane coupe olmayacaktır ve olamaz da 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 29 Kasım 2012 Yazar Paylaş 29 Kasım 2012 Bir an önce almak için sabırsızlanıyorum. Gelsin bakalım taş gibi mi, odun gibi mi? Teşekkür ederim. Yeti dediğin taş gibi araba... Güle güle kullan Turkay. Gidip o kadar para verip Fiesta alacağıma Yeti alırım... Erkeklerin kafası birbirine yakın çalışıyormuş. Ben de o araç için aynı anlama gelecek kelimeleri kullanmıştım. Bu arabanın ne arabası olabileceği ile ilgili bir cümle idi Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 (düzenlendi) Juke'u bir tek ben mi beğeniyorum ya Bende beğeniyorum. Bu arada yeni aracınız hayırlı olsun Turkay Bey. 29 Kasım 2012 tarihinde Bahadır Akdemir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Turkay Hocam golfde Bluemotion tek donanım Yetide ise greenline farklı donanımlar var sanırım? 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 29 Kasım 2012 Yazar Paylaş 29 Kasım 2012 Evet 3 farklı donanım var, motor tek... Aktiv, Ambition, Elegance... Aralarında çok büyük farklılık yok. Fiyat olarak yaklaşık 4'er bin lira var aralarında... Aktiv yerine Ambition alarak 4 bin lira nelere vermişim merak ettim. İlk aklıma gelenler: Alaşım jant, elektrikli katlanır ayna, köşe aydınlatmalı sisler, dot bilgi ekranı, 2din teyp, 8 hoparlör, torpido üstü kapaklı göz, gözlük kabı, otomatik arka camlar. Turkay Hocam golfde Bluemotion tek donanım Yetide ise greenline farklı donanımlar var sanırım? Teşekkür ederim. Bu arada yeni aracınız hayırlı olsun Turkay Bey. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız,ağız tadı ile binmek nasip olsun. 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 Evet 3 farklı donanım var, motor tek... Aktiv, Ambition, Elegance... Aralarında çok büyük farklılık yok. Fiyat olarak yaklaşık 4'er bin lira var aralarında... Aktiv yerine Ambition alarak 4 bin lira nelere vermişim merak ettim. İlk aklıma gelenler: Alaşım jant, elektrikli katlanır ayna, köşe aydınlatmalı sisler, dot bilgi ekranı, 2din teyp, 8 hoparlör, torpido üstü kapaklı göz, gözlük kabı, otomatik arka camlar. Bende tam Ambition almışsınızdır inşallah diyecektim .Ben yokuş kalkış desteği diye devam edeyim .Aktiv kötü çünkü gayet iyi yapmışsınız, tekrar hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Enis Sever 30 Kasım 2012 Paylaş 30 Kasım 2012 Turkay abi bence en mantıklı donanımı almışsın elegance'a nazaran çok büyük kayıp yok. Bence elegance'a nazaran tek eksik kendiliğinden kararan iç ayna ve şöför tarafı kendiliğinden kararan dış dikiz aynası. İlk test notlarını ne zaman alacağız? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts