Fazlı Özdemir 6 Aralık 2012 Paylaş 6 Aralık 2012 Aracın liste (kasko bedeli) fiyatı 61759, özel tanıtım fiyatı 56700, takas indirimli fiyatı 53700, öğretmen indirimli fiyatı 49500, benim aldığım fiyat 49000... Rapidi önce görmem lazımdı. Kardeşim fuarda çok beğenmişti. Kısmet değilmiş. Allah kaza bela vermesin. Süper de bir indirim almışsınız. Bu indirimler tüm Skoda modellerinde mi geçerli yoksa Yeti'ye mi özel;? Yorum bağlantısı
Turkay Enez 6 Aralık 2012 Yazar Paylaş 6 Aralık 2012 Teşekkür ederim. Öğretmen indirimi kasım ayına özeldi. Diğer indirimler tüm modellerde var. Allah kaza bela vermesin. Süper de bir indirim almışsınız. Bu indirimler tüm Skoda modellerinde mi geçerli yoksa Yeti'ye mi özel;? Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 Bugün gittim alıcı gözüyle tekrar inceledim. Arabada beni rahatsız eden şey kolçağın çok fazla arka koltuğa yakın olması ve çok yüksek şaft yüksekliği oldu.Arka koltuklarda ortada oturmak bana sorunlu geldi.Turkay Bey kullandıkça bu konuda ki izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 8 Aralık 2012 Yazar Paylaş 8 Aralık 2012 (düzenlendi) Teşekkür ederim... hayırlı olsun... Kullanıcıya göre değişen bir durum. Kolçağın olduğu bölüm arka koltuğa biraz yakın ama, bu görüntü benim hoşuma gidiyor. Özellikle küçük kızım (7 yaşında) orta bölümü hiç kimselere birakmıyor. İlla, ortada oturuyor kolçaktaki çekmeceler onun yeni oyun alanı oldu...Arabaya şu ana kadar 5 büyük kişi aynı anda hiç binmedi. Araç bende olduğu sürece de bineceğini zannetmiyorum. Ancak, araç sürekli ya da çoğunlukla (5 yetişkin kişi) dolu durumda kullanılacaksa bu bir sorun olabilir... Bugün gittim alıcı gözüyle tekrar inceledim. Arabada beni rahatsız eden şey kolçağın çok fazla arka koltuğa yakın olması ve çok yüksek şaft yüksekliği oldu.Arka koltuklarda ortada oturmak bana sorunlu geldi.Turkay Bey kullandıkça bu konuda ki izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim 8 Aralık 2012 tarihinde Turkay Enez tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 Hocam resimler nerede? Uyarı cezası verdireceğim ha 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 8 Aralık 2012 Yazar Paylaş 8 Aralık 2012 (Sırf uyarı cezası almamak için ) yarın bir (ilk) temizlik yapayım sonra foto çekeyim diyecektim ama, meteoroloji yarın İstanbul için sokağa çıkmayın diyor. Hocam resimler nerede? Uyarı cezası verdireceğim ha 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 benim rcd310'dan da farklı. Şimdi sen söyleyince farkettim Yorum bağlantısı
Turkay Enez 10 Aralık 2012 Yazar Paylaş 10 Aralık 2012 Arabayı yıkatamadım. Yağmur fırsat vermedi. İdarelik olsun... 5 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Türkay hocam allah kaza bela vermesin pişmanlık yaratmasın. Güle güle binin Oh Oh submarnede varmış Güle güle kullanın hocam.Mert abi halk arabasınıda görmek isteriz artık senin Önceliklerim var halledeyim 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 10 Aralık 2012 Yazar Paylaş 10 Aralık 2012 (düzenlendi) Teşekkürler. Oh Oh submarnede varmış Güle güle kullanın hocam. Teşekkürler... Benim de küçük dokunuşlarım olacak ama fırsat (zaman) bulamıyorum. İlk aklımda olanlar: Ön cam hariç açık ton cam filmi. Film hazır, havanın yağışsız olmasını bekliyorum. Kendim yapacağım... Kapı altı yan basamaklar: Aksaray da aksesuarcılarda varmış, ilk fırsat bulduğum yağışsız bir günde gideceğim... Bagaj havuzu: Yps plast ın ürünleri çok methediliyor ama, yine Aksaray'da aksesuarcıda varmış. Çıplak gözle görüp öyle karar vereceğim... Sonaxtan Koltuk koruma: Fırsat bulup gidemiyorum... Türkay hocam allah kaza bela vermesin pişmanlık yaratmasın. Güle güle binin 10 Aralık 2012 tarihinde Turkay Enez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Oh oh kaldırımlar park için müsait hale gelmiş bile araç yüksek olunca tabi..Maşaallah 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 10 Aralık 2012 Yazar Paylaş 10 Aralık 2012 Greenline de bagaj farklı biliyorsun. Servise sormadım ama ypsplastta greenline tam uyumlu diye yazmışlar. Benim için önemli olan fiyatı değil, tam oturması... Hocam ben bagaj havuzunu servisten aldım,hemde 83 lira gibi bir fiyatı vardı Cuk diyede oturuyor... Öyle çok pahalı birşey değil.Dışarıdada en ucuz 50 liraya satılıyor benim gördüğüm araştırdığım... Bize her yer park yeri artık. Ama focusu da aynı yere park ediyordum... Oh oh kaldırımlar park için müsait hale gelmiş bile araç yüksek olunca tabi..Maşaallah Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Hocam, kedilere dikkat sabahları, altı müsait çünkü. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Motor sıcakken daha çok dikkat etmek lazım kediciklere... Yorum bağlantısı
Turkay Enez 10 Aralık 2012 Yazar Paylaş 10 Aralık 2012 Farkettim zaten. Dün akşam parkettikten hemen sonra kedi geldi tam motorun altında kendine yer ayarladı. Motorun sıcaklığından faydalanmak için... Altta karter koruma var mı bilmiyorum. Motorun yanına çıkmadıkları sürece sorun olmaz... Hocam, kedilere dikkat sabahları, altı müsait çünkü. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Maşallah mükemmel. Nede olsa das auto. 1 Yorum bağlantısı
Engin Murat Ünal 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok beğendiğim ve almak istediğim bir araç zor frenliyorum kendimi başka planlarım olmasa fren tutmazdı ama ah işte. 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 10 Aralık 2012 Yazar Paylaş 10 Aralık 2012 Der kleine Bruder von dem Auto... Maşallah mükemmel. Nede olsa das auto. Teşekkür ederim. İnşallah alırsın. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok beğendiğim ve almak istediğim bir araç zor frenliyorum kendimi başka planlarım olmasa fren tutmazdı ama ah işte. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Das auto mu? Bence bu daha iyisi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Hocam hayırlı olsun çok iyi bir seçim olmuş. Aklımdaki araçlardan bir tanesi bu araç. 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 12 Aralık 2012 Yazar Paylaş 12 Aralık 2012 Teşekkür ediyorum. Kullandıkça seviyorum aracı. Bugün kışlıkları taktım... Hocam hayırlı olsun çok iyi bir seçim olmuş. Aklımdaki araçlardan bir tanesi bu araç. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts