Turkay Enez 23 Aralık 2012 Yazar Paylaş 23 Aralık 2012 Nb lerin aydınlatmasını zaten biliyordum. Kısalarda çok az beyazlık var ama ışık şiddeti iyi. Uzunlarda da aynı durum var. Işık şiddeti fazla... Güzel gözüküyor hocam. 1 Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 Nb lerin aydınlatmasını zaten biliyordum. Kısalarda çok az beyazlık var ama ışık şiddeti iyi. Uzunlarda da aynı durum var. Işık şiddeti fazla... Epey farketmiş 2 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 Oldukca iyi farketmiş.İyi günlerde uzunca kullan. :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Turkay Enez 1 Ocak 2013 Yazar Paylaş 1 Ocak 2013 Küçük dokunuşlara devam... Sadece arka camlara en açık ton film yaptım... Ön camlara da (yan) çeksem mi acep? 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Hocam arkaları orta ton önleri en açık yaptırsaydın keşke. 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 1 Ocak 2013 Yazar Paylaş 1 Ocak 2013 Fimi kendim çektim. Söküp, komple bir ton daha koyuya çevirebilirim... Hocam arkaları orta ton önleri en açık yaptırsaydın keşke. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Fimi kendim çektim. Söküp, komple bir ton daha koyuya çevirebilirim... Hangi filmi kullandın, nasıl çektin anlatımlı bir konu olsa ne gözel olurdu hocam Eline sağlık ben beğendim. Bence önlere de çekmelisiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Züpper, bence ön yan camlarada en açık ton film çek, bu arada ampülle falan olmaz bu iş, geçen muayeneye girmek için normal farlarımı geri taktım, Bosch plus90 ampüllerle bir an ne oluyor dedim, herhalde birisi yanmıyor bunların diye kontrol bile ettim, meğerse xenondan sonra feriştahıda gelse halojen el feneri oluyormuş, bunu net anladım, hocam sana bundan lazım, bırak halojeni falan 2 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 1 Ocak 2013 Yazar Paylaş 1 Ocak 2013 Filmi çekerken yalnız olduğum için ve ilk kez yaptığım için biraz zorlandım. Bir de foto çekemezdim... Tamamen internetteki uygulamaları inceleyerek yaptım. Aslında kolay ama, en azından bir yardımcı lazım. Bir de arka cam bombeli olduğu için onu yapamadım. Saç kurutma makinesiyle potluğu almaya çalıştım ama olmadı. Saç kurutma makinesinin sıcaklığı filme hiç etki etmedi. Sıcak hava tabancası şart. Şöyle ucuzundan bi tane alıp arka camı da halledeceğim. Filmi indirdik.com dan aldım. 19,90 TL. Önlere de aynı ton mu çekeyim. Yoksa komple bir ton daha koyu mu karar veremiyorum... Hangi filmi kullandın, nasıl çektin anlatımlı bir konu olsa ne gözel olurdu hocam Eline sağlık ben beğendim. Bence önlere de çekmelisiniz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Aydınlatma bayağı düzelmiş. Ancak h4 teknolojisi gereği çok aydınlatamıyordu diye hatırlıyorum. Selçuk çok güzel yazmıştı hangi modelin ne kadar aydınlattığını ama bulamadım şimdi. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 1 Ocak 2013 Yazar Paylaş 1 Ocak 2013 Zaten film var. O zaman aynı tondan devam edeyim. Aslında mercekli xenon çok güzel de, fiyatı kaç kuruştur ki? Bir de otomatik yükseklik ayarı falan çok masraflı olmaz mı? Züpper, bence ön yan camlarada en açık ton film çek, bu arada ampülle falan olmaz bu iş, geçen muayeneye girmek için normal farlarımı geri taktım, Bosch plus90 ampüllerle bir an ne oluyor dedim, herhalde birisi yanmıyor bunların diye kontrol bile ettim, meğerse xenondan sonra feriştahıda gelse halojen el feneri oluyormuş, bunu net anladım, hocam sana bundan lazım, bırak halojeni falan Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 O bi-xenonun arıza ışığı yakmaması için... 2500 liraya eom bi-xenon far seti alınacak,+750 liraya BCM(elektrik kontrol ünitesi değişecek) + orjinal ballastlar kullanılacak derken en iyi 3000TL'den sesi gelir Benim bildiğim sonradan xenon takınca arıza ışığını söndüren tek adam Bektaş Talay Ha birde sağsol yapsın,birde otomatik yükseklik ayarı olsun derseniz 1000tl ekleyin Far yıkamalarda şirkette olsun Rapid'i de tam sevmeye başlamıştım Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 (düzenlendi) Zaten film var. O zaman aynı tondan devam edeyim. Aslında mercekli xenon çok güzel de, fiyatı kaç kuruştur ki? Bir de otomatik yükseklik ayarı falan çok masraflı olmaz mı? Şu anki şartlarda bu koyuluktaki filme ceza yazabilirler. Bence ön yan camlara kullanmayınız... 1 Ocak 2013 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Bektaş bir halt yapıp söndürüyor ama 1000tlyi geçmez bektaştaki olay onda eski kontrol modulu var kontrolu en başta yapıyor sendeki ve bendeki modulde o iş işe yaramaz, yaramıyor heveslenme 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Zaten film var. O zaman aynı tondan devam edeyim. Aslında mercekli xenon çok güzel de, fiyatı kaç kuruştur ki? Bir de otomatik yükseklik ayarı falan çok masraflı olmaz mı? Film varsa hiç dokunma, fara gelince, yeni zenonlu farı alıp kullanacak, muayene zamanı eski farı takacaksın, iş tamam 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 1 Ocak 2013 Yazar Paylaş 1 Ocak 2013 Evet kaldırımda, evin önü... Benim sokak çıkmaz sokak, araç trafiği olmadığı için, yayalar yoldan yürürler... Abi araba kaldırımda mı bana mı öyle geldi ? M.Fatih beyin tavsiye ettiği Phlipslerden bulamadım, daha önce nb kullandığım ve aydınlatmasını bildiğim için Osram nb plus aldım. Şimdilik bununla idare edeceğim. Bugün bauhausta gördüm tekli nbp h4 18 Tl ye düşmüş. Kesilince tekrar aynısından alıp devam ederim... Aydınlatma bayağı düzelmiş. Ancak h4 teknolojisi gereği çok aydınlatamıyordu diye hatırlıyorum. Selçuk çok güzel yazmıştı hangi modelin ne kadar aydınlattığını ama bulamadım şimdi. Bunu düşünmemiştim. Artık filme ceza yazılmayacak diye duymuştum ama... Yollarda filmli araçlar filmsizlerden daha çok... Şu anki şartlarda bu koyuluktaki filme ceza yazabilirler. Bence ön yan camlara kullanmayınız... Film var derken ben yanlış ifade ettim. Ön camda film yok, elimde yedekte var demek istedim... Film varsa hiç dokunma, fara gelince, yeni zenonlu farı alıp kullanacak, muayene zamanı eski farı takacaksın, iş tamam Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 ön-arka kapı arası direkleri piano black yapılsa daha güzel olur bence. skodanın öyle bi kötülüğü var. octavia da felanda 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 1 Ocak 2013 Yazar Paylaş 1 Ocak 2013 Aklımda, yapılacaklar arasında... ön-arka kapı arası direkleri piano black yapılsa daha güzel olur bence. skodanın öyle bi kötülüğü var. octavia da felanda Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Geçen gün bizim barbaros bulvarında sizin arkalar koyuluğundaki film ile camları kaplı A4'e ceza yazıyorlardı. Ön camda olmayınca yada bendeki gibi en açığından olunca kimse dokunmuyor. Aslında ne zaman neye göre kesiliyor oda belli değil ya. Ama çok fazla koyu renkli filmler var aracın içi görünmüyor. Keşke esas onlara okkalı bir ceza yazıp söktürseler... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 ön camlara film ben tavsiye etmem aynalar gece sıkınıt yapıyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Evet kaldırımda, evin önü... Benim sokak çıkmaz sokak, araç trafiği olmadığı için, yayalar yoldan yürürler... M.Fatih beyin tavsiye ettiği Phlipslerden bulamadım, daha önce nb kullandığım ve aydınlatmasını bildiğim için Osram nb plus aldım. Şimdilik bununla idare edeceğim. Bugün bauhausta gördüm tekli nbp h4 18 Tl ye düşmüş. Kesilince tekrar aynısından alıp devam ederim... Bunu düşünmemiştim. Artık filme ceza yazılmayacak diye duymuştum ama... Yollarda filmli araçlar filmsizlerden daha çok... Film var derken ben yanlış ifade ettim. Ön camda film yok, elimde yedekte var demek istedim... Anladım, ön cama zaten hiç dokunulmaz, aman diyim. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Bunu düşünmemiştim. Artık filme ceza yazılmayacak diye duymuştum ama... Yollarda filmli araçlar filmsizlerden daha çok... bunu anlamıyorum benim arabamın arka camları fabrika çıkışı koyu renk... madem yasak bu şekilde de satılmamalı araçlar ... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 (düzenlendi) Araba camı colormatic olmalı, bulmak dert, her marka cam yok ve pahalı 1 Ocak 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts