Abdurrahman Balaban 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Polisi deli eder bu sistem... -Gördüm diyorum sana az önce içi görünmüyordu -Memur bey yanlışın var -Allah Allah ! yarın göz doktorundan randevu alayım bari 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Şundan verelim Hacı nedir bu? Nasıl yapılır? 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 2 Ocak 2013 Yazar Paylaş 2 Ocak 2013 Turkay Bey, Alıntı yaptığınız zaman cevaplarınızı alıntının altına yazsanız. Bir tek siz böyle yaptığınız için okurken zorlanıyorum. Valla, şimdiye kadar hiç dikkat etmedim buna. Uyarın için teşekkürler... Yorum bağlantısı
Turkay Enez 11 Ocak 2013 Yazar Paylaş 11 Ocak 2013 Dün akşam okuldan çıkışta arabanın yanına geldim. Ön sağ lastiğim tamamen inmişti. Yakından bakınca vidayı gördüm. İlk aklıma yedek lastiğin olmadığı geldi. Üstelik kriko ve bijon anahtarı da yoktu... Ee napcaz şimdi diye bir an düşündüm... Sonra işe koyuldum. Önce vidayı yıldız tornavidayla tam lastiğe sıktım. Hava kaçırmasın diye... Sonra bagajdan pompayı çıkardım. Lastiğe hava basmaya başladım. 3-4 dakikada 40 psi hava ile şişirdim. O şekilde lastikçiye gittim. Tekrar kontrol etmedim ama lastikçi lastiği sökerken havasının inmemiş olduğu görünüyordu. Sonra tamir etti yerine taktı... Demek ki bu tarz vida patlaklarında vidayı hemen çıkarmıyoruz. Hava kaçmaması için daha da sıkıyoruz. Bu sayede lastik onarım spreyine gerek kalmıyor. Vida düşmüş olabilirdi. Bunun için de fitil şeklindeki tamir kitlerinden yedekte bulundurmak işe yarardı diye düşünüyorum. 3 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 11 Ocak 2013 Yazar Paylaş 11 Ocak 2013 Mutlaka birazcık kaçırma olacağı için, lastikçiye kadar inmeden idare etsin diye şeyettiydim.... + olarak uygulama doğru ama 40psi gibi iyice şişirmemeliydin abi bence.Lastik hafif inik olcak seni lastikçiye götürecek kadar gitsin yeter.Sen iyice şişirdikçe vida dahada fazla zarar verecektir Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Abi, dün akşam arkama greenline elegance takıldı bi-xenon'lu. İmkanın varsa 3,5-4 liraya bitiyor control ünitesi dahil. 10 numara gözüküyordu 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 13 Ocak 2013 Yazar Paylaş 13 Ocak 2013 (düzenlendi) 5 lira daha versem, elegance alıyordum. Şimdi keşke elegance alsaydım diyorum. Sadece bixenon için 3,5-4 lira çoook fazla... Abi, dün akşam arkama greenline elegance takıldı bi-xenon'lu. İmkanın varsa 3,5-4 liraya bitiyor control ünitesi dahil. 10 numara gözüküyordu Teşekkür ederim. abi aracın hayırlı olsun iyi günlerde kullan 13 Ocak 2013 tarihinde Turkay Enez tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Araba alındımı biraz daha sıkıp en dolu olanını almak çok daha ucuza geliyor zevki yanına + kar kalıyor... 2 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 13 Ocak 2013 Yazar Paylaş 13 Ocak 2013 Araba alındımı biraz daha sıkıp en dolu olanını almak çok daha ucuza geliyor zevki yanına + kar kalıyor... Kesinlikle haklısınız. Aslında çok fazla donanım takıntım yoktur ama yine de keşke diyorum. Artık yapacak bişey yok. Uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum. Allah utandırmaz inşallah... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Hocam arabadan nasıl memnumusunuz focustan sonra konfor yol tutuş yakıt tüketimi vs ? Kullandığım için kendi görüşümü ekleyeyim. Focus'a göre süspansiyon konforu 2 gömlek, sessizlik 3 gömlek üstte. Yakıtını bilmiyorum 5 lira daha versem, elegance alıyordum. Şimdi keşke elegance alsaydım diyorum. Sadece bixenon için 3,5-4 lira çoook fazla... Kısmet hocam o zaman İlerde düşünürsün artık, çok farklı bir hava katıyor. 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 13 Ocak 2013 Yazar Paylaş 13 Ocak 2013 Hocam arabadan nasıl memnumusunuz focustan sonra konfor yol tutuş yakıt tüketimi vs ? Araç sürücü odaklı değil. Yani, içindekilerin tamamının konforu daha çok düşünülmüş. Aracın içindeki herkes, focusa göre çevreye daha hakim pozisyonda, focusa göre daha ferah iç mekan, daha sessiz motor, konforu artırıyor... Yol tutuş olarak söyleyebilecklerim: Islak veya karlı yollarda, ani direksiyon hareketlerinde Esp devreye girip çıkıyor. Ekranda ışık yanıp sönüyor. Bununla birlikte, çok keskin virajlarda limitleri aşınca arkayı bırakıyor. Focusta da aynıydı. Asr veya Esp yi kapatmadığım halde, (daha önce Esp li araç kullanmadığım için bilemiyorum) arkasını kaydırması normal mi çözemedim. Düz yolda ani direksiyon hareketlerinde focusa göre araç sağa sola daha fazla yatıyor ama tedirginlik hissi vermiyor... Karlı (yokuş) yollarda ilk kalkışlarda patinaj yapabilecek pozisyon varsa Asr yi kapatmak gerekiyor. Çünkü, Asr motorun torkunu düşürdüğü için araç nerdeyse stop edecek hale geliyor. Kalktıktan sonra kesinlikle patinaja düşmüyor araç. Elbette kışlık lastiklerin de etkisi çok fazla... Yokuş kalkış desteğinin (bence) bir handikapı var. İlginç bir olay yaşadım. Hafif yokuş bir yolda dur kalklı şekilde ilerlerken önümdeki araç durdu. Ben de araca (istemeden) biraz fazla yanaştım ve durdum. Ayağım frende dururken, öndeki araç kalkışta aracı biraz fazla geri kaçırmaya başladı. Anlık bir olay. Bunu farkettiğim anda ayağımı frenden çektim araç biraz geri kaysın diye ama yokuş kalkış desteği buna izin vermedi. Freni bıraktığım andan itibaren geçen 2 sn süreyle aracın geri kaçmaması nerdeyse öndeki aracın bana vurmasıyla sonuçlanacaktı. Burdan çıkardığım ders, yokuşlarda öndeki araca fazla yaklaşmayacaksın... Yakıt tüketimiyle ilgili söyleyeceklerim: Depoyu yeni doldurdum. 630 kmde ışık yandı, taşıncaya kadar doldurdum. 47,790 lt mazot aldı. Yani depo ölçümüne göre: 100 kmde 7,58 lt yakmış oldu. Yol bilgisayarı ise 7,2 gösteriyordu. Elbette bu değerlerde düşük hava sıcaklığının ve kışlık lastiklerin ve sabah 7 akşam 7 kmlik kısa mesafe kullanımın etkisi yadsınamaz. Ancak, burda en kritik durum ortalama hızım: 18 km ... Yazlık lastik ve normal sıcaklıklarda aynı güzergahta 6,5 lt yi geçmeyeceğimi düşünüyorum. Araçtan kesinlikle memnunum. Keşke en full donanımı alsaydım diyorum ama, bu saatten sonra yapabileceğim bişey yok... 2 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 14 Ocak 2013 Yazar Paylaş 14 Ocak 2013 Nasıl olur diye merakımdan yaptım... 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 14 Ocak 2013 Yazar Paylaş 14 Ocak 2013 Juke, yenir mi yenmez mi? jukedir kesin Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Hocam gövde rengi bulursan daha da güzel olur 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 1 Şubat 2013 Yazar Paylaş 1 Şubat 2013 Hocam gövde rengi bulursan daha da güzel olur Piano black folyoyu kapı direkleri için aldım. Yarın kapı direklerini kaplayacağım. Farları deneme amaçlı yaptım. Siyah olacaksa ortadaki krom bölümü de piano black yapmam lazım. Ya da en güzeli aracın renginde folyo bulmak ama bu hiç kolay değil. Turkay hocam lastikleri ne ile boyadın acaba yazı işlemi için ? indirdik.com dan aldım markasını bilmiyorum. Aksesuarcılarda 5 liraya rahatlıkla bulunabiliyor. Almayı düşünüyorsan hemen söyleyim, boyamak hiç kolay değil sabır gerekiyor... 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 1 Şubat 2013 Yazar Paylaş 1 Şubat 2013 Hocam tek lastik mi yoksa 4 ünü birden mi yaptınız? Tabi ki 4 ünü de boyadım... Yorum bağlantısı
Turkay Enez 1 Şubat 2013 Yazar Paylaş 1 Şubat 2013 Resim varmı daha net hocam ? Araba kirli ama lastikler daha iyi görünüyor.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Yazlıklara döndük... Turkay hocam kaç kilometre oldu? Uzun yol yaptınız mı? Benim aklım hala Yeti'de Golf'te güzel ama ne bilim Yeti'nin tadı bir başkaydı. 43-45 gibi rakamlara Greenline 1.6Tdi Ambition bulabilirmiyim bakıyorum ara ara Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Güzel olmuş...Niyeyse Skodaya'da bir türlü ısınamadım gitti... Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Lastik yazısı çok iyi olmuş.Yazlıklarada yapmazsan olmaz. :nazar: :nazar: :nazar: Bagaj aydınlanmış. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts