Turkay Enez 23 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2013 Güzel olmuş.Elinize sağlık Nedir ilk bakım fiyatları yetinin? elinize sağlık gerçekten çok güzel toparlamışsınız belli bile olmuyor Hocam kazasız belasız, konuyu yeni gördüm. güle güle kullanın. Maşallah iyi iş çıkarmıssınız.ben size cimri davranmayıp 10 verdim:) Teşekkürler arkadaşlar. Yakından bakınca belli oluyor. Bu yüzden kendimden 2 puan kırdım. Ama alet edevatsız da bu kadar yapabildim. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Temmuz 2013 Paylaş 23 Temmuz 2013 Ve ilk hasarımız oluştu. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Büyük ihtimalle, evin önünde dönmeye çalışan bir araç dokundu. Pastayla diğer aracın bıraktığı izleri çıkardım. Aynı yerden aynı hasar benim Yeti'de de olmuştu, CTE otobüsü vurmuştu. Sanırım Yeti'lerin kaderi o noktası Geçmiş olsun diyecem ama geçmiş bile, maşallah ben cesaret edemezdim 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 23 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2013 Aynı yerden aynı hasar benim Yeti'de de olmuştu, CTE otobüsü vurmuştu. Sanırım Yeti'lerin kaderi o noktası Geçmiş olsun diyecem ama geçmiş bile, maşallah ben cesaret edemezdim Teşekür ederim. CTE otobüsü nedir? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Temmuz 2013 Paylaş 23 Temmuz 2013 Teşekür ederim. CTE otobüsü nedir? Ceza ve Tevkif Evleri. Adliye'de çalıştığım için araçlarımızı park ettiğimiz yer mahkum taşıma araçlarının da park ettiği yer. Park ederken gelip vurmuş, resmi araç olduğu için de prosedürü farklı ve uzun diye bir de boyanmasını istemediğim için elletmemiştim 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 10 Aralık 2013 Yazar Paylaş 10 Aralık 2013 İlk bakım fiyatına 410 TL çektiler. Ben polen filtresini değiştirtmedim. + pazarlıkla 344 TL ödedim... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Hocam öncelikle geçmiş olsun ( biraz geç oldu ama ) sonrasında da güle güle kullanın gerçekten çok harika olmuş görüntüde bir problem yok gibi ama yakından bakınca var diyorsunuz o da nazarlığı olsun önemi yok Yorum bağlantısı
Turkay Enez 7 Mart 2014 Yazar Paylaş 7 Mart 2014 Küçük dokunuşlara devam... Far kaşı: Jant Lastik: Yorum bağlantısı
Mert Ender 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Maşallah. Güle güle kullanın. Yeti, eski-yeni tüm kasaları ile beğendiğim bir model oldu. Aile için de baktık ama onları ikna edemedim bir türlü Zorla da sevdirilmiyor. Kendim için kesinlikle alırdım. Yukarıda yazıldı mı bilmiyorum, boya-koruma mı yaptırdınız? Öyleyse kaça ve nerede? Yorum bağlantısı
Turkay Enez 7 Mart 2014 Yazar Paylaş 7 Mart 2014 Maşallah. Güle güle kullanın. Yeti, eski-yeni tüm kasaları ile beğendiğim bir model oldu. Aile için de baktık ama onları ikna edemedim bir türlü Zorla da sevdirilmiyor. Kendim için kesinlikle alırdım. Yukarıda yazıldı mı bilmiyorum, boya-koruma mı yaptırdınız? Öyleyse kaça ve nerede? Teşekkür ederim. Boya koruma falan yok. Yeni yıkattım sadece... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Küçük dokunuşlara devam... Far kaşı: Jant Lastik: İlk defa sanıyorum yaptığınız değişiklikleri sevmedim 2 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 7 Mart 2014 Yazar Paylaş 7 Mart 2014 İlk defa sanıyorum yaptığınız değişiklikleri sevmedim Tam Yetiyle uyumlu gidiyoruz. Bazısı çok beğeniyor. Bazısı hiç beğenmiyor. Çıplak gözle gören arkadaşlardan 1 tanesi de beğenmedi. Seninle 2 oldu. Kışlıkları takıncaya kadar idare edeceğiz artık... Ben de jantı sevmedim Oldu 3... 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Malesef bencede son uygulamalar olmamış. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Abi, yakıt ortlaması ne alemde? Kaç kilometre oldu? Bir sıkıntı var mı? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Jantlar aracı olduğundan yüksek göstermiş. FAr kaşı için nötr kaldım. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 İlk defa sanıyorum yaptığınız değişiklikleri sevmedim Bence de olmamışlar Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Jant olmamış!Far kaşı için ben de nötr kaldım. Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Far kaşı olsa da olur, olmasa da türünden. Ama jantlar üzülerek söylüyorum olmamış hocam. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 7 Mart 2014 Yazar Paylaş 7 Mart 2014 Malesef bencede son uygulamalar olmamış. Abi, yakıt ortlaması ne alemde? Kaç kilometre oldu? Bir sıkıntı var mı? Jantlardan sonrasını mı soruyorsun, genel olarak mı anlayamadım. Genel olarak soruyorsan, 17 bin km oldu. Yakıt konusunda net olarak şunu söyleyebilirim ki; uzun yolda hız sınırlarını aşmayacak şekilde kullandığımda 5 ile 5,2 lt yakıyorum. Şehir içinde trafik durumuna göre en düşük 5,3 ile en yüksek 8 lt leri görebiliyorum. Genellikle günlük sabah akşam kullanım şeklinde 6,5 ile 7 lt arasında oluyor... Çok şükür şu ana kadar anormal bir durum ya da memnuniyetsizliğim yok. Abi orjinal jantlar çok iyidi, bunlar hiç olmamış focusdan bu yana beğenmedim tek olay diğer tüm işlemler süper maşallah... Jantlar aracı olduğundan yüksek göstermiş. FAr kaşı için nötr kaldım. Saygılarımla. Bence de olmamışlar Jant olmamış!Far kaşı için ben de nötr kaldım. Arkadaşlar düşünceleriniz için teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Hayırlı olsun jantların..Göre göre sevilecek gibi duruyorlar, güle güle kullan Yorum bağlantısı
Turkay Enez 8 Mart 2014 Yazar Paylaş 8 Mart 2014 Hayırlı olsun jantların..Göre göre sevilecek gibi duruyorlar, güle güle kullan Teşekkürler. "Göre göre sevilebilecek gibi" derken, aslında hiç beğenmedim der gibisin. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Teşekkürler. "Göre göre sevilebilecek gibi" derken, aslında hiç beğenmedim der gibisin. Bazı model araçlar vardır radikal değişikle çıkar sonradan göz alışır ve sevilir onun gibi demek istediğim..jant işlerinden pek anlamam aslında tek bildiğim 5 kollu janttır.Yani bu iş kişiye göre değişir..keyfini sürmeye bakmak lazım şunun gibi bişey mesela 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 8 Mart 2014 Yazar Paylaş 8 Mart 2014 Buradaki arkadaşların tamamı "uyumsuz, yakışmamış, beğenmedim" deyince eyvah arabayı rezil ettim gibi düşünmedim değil. Jantların farklı ve kolay beğenilmeyecek bir model olduğunun farkındayım. 13-14-15 inçlik jantlarda 5 kollu güzel görünüyor ama jant büyüdükçe (17-18 inç) 5 kollu jantlarda boşluklar sırıtıyor gibi geliyor bana. Bu yüzden özellikle çok kollu dilimli jant tercih ettim. Genç arkadaşlar daha sportif görünüm bekliyorlar doğal olarak, benim açımdan sorun yok. Açıkçası halâ daha çok uyumsuz olduğunu düşünmüyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts