Turkay Enez 27 Kasım 2012 Yazar Paylaş 27 Kasım 2012 Bence çirkin değil. 2 gündür internette bakmadığım, okumadığım forum kalmadı. Olumsuz olarak tipinin beğenilmemesi dışında bir yorum yok... Özellikle bizzat kullananlar çok memnun... Çirkin kısmı nerde? hasarlı mı? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 (düzenlendi) 2.0 tdi 170 hp Ayrıca ilk ben bildim, ilk turu ben atarım 27 Kasım 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 4 doğru tahminden sonra ipucu vereyim dedim artık. .Bir otomobil dergisi aldım bugün. içinde Yeti 100.000 km yol testi var..Çok olumlu şeyler yazılmış,test aracı 1.8 turbo olduğu için 11,7 lt ortalama tüketimi varmış..Bu olumsuzlukta dizel ile çözülmüş zaten..Güzel tercih 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 27 Kasım 2012 Yazar Paylaş 27 Kasım 2012 2.0 beni aşar. Daha doğrusu aşmaz da, 6 ayda bir canım sıkılır... cruze saplar Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 (düzenlendi) Yeti saydıklarımızın yanında dünya güzeli:) Çağlar Bey'in dediği gibi çirkin olması için hasar, ezik, kırık, çıkık olması lazım. Hayırlı olsun. Saygılarımla. 27 Kasım 2012 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Hocam hayırlısıyla kaça mal olacak? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 cruze saplar En ufak yol bozukluğunda cruze saplar doğru, ama çamura saplar 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 İkisi de önden çekiş, hem de yarı fiyatına saplar veya beraber saplanır kalırlar çamura Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Yeti süper bence, range rover dan daha yumuşak ama aynı kapasitede arazi sürüşü olan bir makina, değişik bir tipi var ve compakt, tam bana göre, tabii 2.0 tdi 170 hp 4x4 olacak, benzinliyle uğraşamam, 2. viteste tam yüklü, rolantide kalkıp gitmeli benim arabam İkisi de önden çekiş, hem de yarı fiyatına saplar veya beraber saplanır kalırlar çamura 2.0 170 hp sadece 4x4 tür ama istersen dsg (tırt ama olsun) de var. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 (düzenlendi) Dacia Duster Bende öyle tahmin ediyorum.... Şimdiden hayırlı olsun Turkay hocam.Güle güle binin.... 27 Kasım 2012 tarihinde Mustafa_Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 27 Kasım 2012 Yazar Paylaş 27 Kasım 2012 Bu gecenin en güzel cevabı. Teşekkür ediyorum. Hocam öncelikle satışınız hayırlı olsun, zevkle binecek olduktan sonra ne alırsanız öncelikle sizce sonrasında bizce makbuldür . Rabbim utandırmasın. Sıfır. Teşekkür ederim. Renk dediğinize göre sanırım sıfır alacaksınız. Öncelikle hayırlı olsun, allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Sankim duster dizel gibi İlk sen bildin. İlk turu sen atamazsın. sen yanımda oturursun turlarız.. Bugün focusu görmeye gelenlerle servise gittik. Usta deneme sürüşü yapayım dedi yaptırmadım. Dönüşte notere gittik. İmzalar atılıncaya kadar direksiyona benden başkasını oturtmadım... 2.0 tdi 170 hp Ayrıca ilk ben bildim, ilk turu ben atarım Teşekkürler. Yeti saydıklarımızın yanında dünya güzeli:) Çağlar Bey'in dediği gibi çirkin olması için hasar, ezik, kırık, çıkık olması lazım. Hayırlı olsun. Saygılarımla. Bir aksilik olmazsa 49 bin... Hocam hayırlısıyla kaça mal olacak? Teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun şimdiden 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 (düzenlendi) İlk sen bildin. İlk turu sen atamazsın. sen yanımda oturursun turlarız.. Bugün focusu görmeye gelenlerle servise gittik. Usta deneme sürüşü yapayım dedi yaptırmadım. Dönüşte notere gittik. İmzalar atılıncaya kadar direksiyona benden başkasını oturtmadım... Ben gelene dek sen işlemleri bitirirsin, arabayı alırsın eve gidersin, senden sonra ilk turu ben atarım, araba senin, imzayıda sen at, ben atacak değilim ya Bu arada şimdiden hayırlı olsun, bence iyi seçim oldu. Top gear testi meşhurdur, benim çin helikopter ve arazide giderken adamın koluna döğme yapma testini geçmesi kafi gelmişti 27 Kasım 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Semih İzgi 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Çok güzel seçim Turkay abicim. Yeti'yi ilk olarak top gear programında tanıdım.. Güzel tanıtmışlardı ve hep övmüşlerdi. O yüzden sempati duyduğum ve kalitesine güvendiğim bir araç yeti. Ailem bugün araç alacak olsa 2 araç öneririm 1. Cruze 2lt 163hp 2. Skoda Yeti . Tabi para çok olsa 1. sıraya Jaguar XF 2.2 TD 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 27 Kasım 2012 Yazar Paylaş 27 Kasım 2012 (düzenlendi) Teşekkür ederim. Ben gelene dek sen işlemleri bitirirsin, arabayı alırsın eve gidersin, senden sonra ilk turu ben atarım, araba senin, imzayıda sen at, ben atacak değilim ya Bu arada şimdiden hayırlı olsun, bence iyi seçim oldu. Top gear testi meşhurdur, benim çin helikopter ve arazide giderken adamın koluna döğme yapma testini geçmesi kafi gelmişti 27 Kasım 2012 tarihinde Turkay Enez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Turkay Enez 27 Kasım 2012 Yazar Paylaş 27 Kasım 2012 Teşekkür ederim. Hem 1.6 Tdi imis hemdw skoda da indirim vardi.Mis gibi olmus gule gule binim hocam Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Juke olsa çok üzülecektim. hayırlı olsun şimdiden Yetiniz. Not: Trafikte juke'ları görünce gidip çarpasım geliyor, tasarlayan mühendisine mi saysam, onun yaptığı hataya onay verene mi ne hayal kurmuşta bu çıkmış diye düşünmeden edemiyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 juke, kaşkay, üniversitelere ders olacak modeller, başarı ise başarılı 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 27 Kasım 2012 Yazar Paylaş 27 Kasım 2012 Teşekkür ediyorum. Çirkin araç yoktur. Bakımsız araç vardır. Juke yi ben de beğenmiyorum... Juke olsa çok üzülecektim. hayırlı olsun şimdiden Yetiniz. Not: Trafikte juke'ları görünce gidip çarpasım geliyor, tasarlayan mühendisine mi saysam, onun yaptığı hataya onay verene mi ne hayal kurmuşta bu çıkmış diye düşünmeden edemiyorum Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 juke, kaşkay, üniversitelere ders olacak modeller, başarı ise başarılı Abi motordan veya başka bir şeyden bahsetmiyorum, sadece tipi. Kaşkaya lafım yok bu arada. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 27 Kasım 2012 Yazar Paylaş 27 Kasım 2012 Aslında daha önce de yazmıştım. Aklımda beyaz qashqai vardı. Bugün artık bence bir araçta olmazsa olmazlardan biri ESP. Ama kardeşim qq de ESPli model Tekna ve 60 bin lira. Aracın tipi süper ona lafım yok ama gereksiz pahalı. 60 lira verirsem elim titrer... juke, kaşkay, üniversitelere ders olacak modeller, başarı ise başarılı Yorum bağlantısı
Recommended Posts