İçeriğe Yönlendir

Aklımı Çelen Çirkin/Güzel...

Turkay Enez

Recommended Posts

Turkay Enez

Juke alacağım deseydim eşim beni eve sokmazdı...

Teşekkür ediyorum.

Hayırlı olsun abi.

Herkes Juke falan derken yok ya dedim, Turkay Hocam yapmaz öyle birşey. :D

Neyse ki Yeti almışsınız. :D

Çok beğendiğim bir model. Allah kaza bela vermesin.

Yorum bağlantısı
Metin Çilo
(düzenlendi)

Turkay Hocam Skoda konusunda biraz araştırma yapsan derim. Tanıdık arkadaş Çinli Chery aldı araba donanım full her şey var 2 ay sonra yan çıtaların kendi kendine boyası attı.

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Çilo

Turkay hocam Skoda kötü demek değilde piyasa arabalrının bir çogu kaza yapar ama bu şekilde sonuçlanan yani iki parçaya bölünen azdır. Suv tarzı araç fikrinizde bence QQ derim o da Renault motoru kullanıyor nasıldır bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Nasıl bir araştırma yapayım? Benim bilmediğim gözümden kaçan bişey mi var? Bildiklerini paylaşır mısın.

Turkay Hocam Skoda konusunda biraz arsaştırma yapsan derim. Tanıdık arkadaş Çinli Chery aldı araba donanım fuul hrşey var 2 aya sonra yan çıtaların kendi kendine boyası attı.

Yorum bağlantısı
Metin Çilo

Skoda ile Cherry aynı kalitede mi?

Aynı kalite olarak değerlendirmedim zaten . Anlatmamdaki maksat araç ne kadar gösteriş veya teknik özellik sahibi vaya donanımı fuul olsun aldanmamak lazım demekteyim.

Hocam aracı kullananlardan fikir almak lazım. Test sürüşüne bakmak kullanılan malzemeyei incelemke forum sitelerinden yorumları okumak lazım.

Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar

hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.çok güzel bi araç

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Ağaç motoru masrafından kurtaran makinelerde varmış :)

Kaza riskini düşünerek araç alınmaz ,vade dolmuşsa en sağlamı bile hayatta kalmamızı sağlayamaz.Evet, daha sağlamı daha güvenlisi vardır fakat azrailin görev yapmasına engel olabileni yoktur..Her şey imkanlar dahilinde.Keşke hepimiz en güveli araçlara sahip olabilsek

http://www.youtube.com/watch?v=nxsBmZhUmEU&feature=related

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Juke'u bir tek ben mi beğeniyorum ya :D

Sadece bu modelini bende beğeniyorum, ama sadece bunu :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Engin Murat Ünal

Linkte verilen kaza resmi Skoda Fabia'ya ait. Yandan çarpma ve yandan direğe çarpma testinde aracın sağlamlığı beni tatmin etmişti. Yeti'yi bende düşünüyordum fakat gösterişi olmadığı için istesem de alamıyorum ;).

Ambiente donanımı bana uymuştu hem bagajdaki yedek lastiği de kaldırmışlar 416lt bagaj hacmine çıkmış. Arka süspansiyon bağımsız. Üretildiği platform PQ35 yani tiguan ile aynı platformdan çıkıyor. Ekonomik ve sorunsuz bir araç izlenimi verdi bana.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Hayırlısı olsun hocam, süper tercih bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

bir an bende duster zannetmiştim. çünkü duster 1,5 dci 110 benimde kafamı karıştırıyor uzun zamandır. yeti de güzel bir tercih olacaktır. şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Yeti iyidir, merak etmeyin, eğer durum iyi olursa yetiden sonra listemde olan, tabiki yetiden önce olan araçsa şudur, olmadı bunu alırız artık :)

subaru-forester_286897.jpg

2009-subaru-forester-interior1.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

hayırlı olsun hocam, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Teşekkür ederim.

Yeti son zamanlarda çok dikkat çekti.benimde hoşuma gidiyor...hayırlı olsun hocam..

Teşekkür ederim.

Yeti bence de güzel..Yapılanlarda yakışıyor.

Amin, teşekkür ederim.

hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.çok güzel bi araç

Nokta.

Kaza riskini düşünerek araç alınmaz ,vade dolmuşsa en sağlamı bile hayatta kalmamızı sağlayamaz.Evet, daha sağlamı daha güvenlisi vardır fakat azrailin görev yapmasına engel olabileni yoktur..Her şey imkanlar dahilinde.Keşke hepimiz en güveli araçlara sahip olabilsek

Teşekkür ederim.

Hayırlısı olsun hocam, süper tercih bence.

Teşekkür ederim.

bir an bende duster zannetmiştim. çünkü duster 1,5 dci 110 benimde kafamı karıştırıyor uzun zamandır. yeti de güzel bir tercih olacaktır. şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.

juke diye oturmuş hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.

Hayırlı olsun, keyifli sürüşler...

Qashqai almayışımın en büyük sebebisin haberin olsun. Teşekkür ederim.

turkay hocam hayırlısı olsun, kazasız inşallah...

Amin. Teşekkür ederim.

hayırlı olsun hocam, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...