Turkay Enez 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Uzun yıllardır ilk kez bu akşam, sokaktan bir alarm sesi geldiğinde hiç umursamıyorum... Çünkü artık bir arabam yok... Yaklaşık 3,5 yıldır kullandığım focusumu yarım günde (akşam ilan,sabah satış) sattıran, aslında bazılarına göre "o ne öyle tipsizmiş", bazılarına göre de "valla hastayım ona" dedirten, otomobil desem otomobil değil, jip desem jip değil, az yakıp az kaçacağını düşündüğüm bir araç almaya karar verdim... Kısmetse yarın sabah ilk iş, sağlam bir test sürüşünden sonra (focustan hayal kırıklığına uğramazsam) bir de rengine karar verebilirsem yeni arabamı alacağım... Gecenin bu saatinde maksat muhabbet olsun. Tahminleri alayım. (Abdurrahman Balaban hariç).. 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Qashqai veya juke olabilir mi ? 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Hocam öncelikle satışınız hayırlı olsun, zevkle binecek olduktan sonra ne alırsanız öncelikle sizce sonrasında bizce makbuldür . Rabbim utandırmasın. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 İşin içine tipsiz sıfatı girince Juke varken, Duster demek biraz haksızlık olacak gibi:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Tahmin etme yetisi bende yok mu hocam 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 (düzenlendi) Focustan sonra juke e biner mi? Binebilir tabi. QQ olsa daha iyi. 27 Kasım 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Renk dediğinize göre sanırım sıfır alacaksınız. Öncelikle hayırlı olsun, allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Sankim duster dizel gibi Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Tahmin etme yetisi bende yok mu hocam Yetiymis Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Bazılarına göre "o ne öyle tipsizmiş", bazılarına göre de "valla hastayım ona" dedirten, Otomobil desem otomobil değil, jip desem jip değil. Abi bu yazdıkların taamamen juke ile örtüşüyor. Etrafımdaki insanlar bu arabayı ya çok seviyor ya da çok çirkin buluyor,ben çirkin bulanlardanım Juke olmazsa Yeti diyorum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 İşin içine tipsiz sıfatı girince Juke varken, Duster demek biraz haksızlık olacak gibi:) Saygılarımla. Hem yol tutuş açısından dusterın olması imkansız, hani focusu aratmaz inşallah demiş ya 2 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 27 Kasım 2012 Yazar Paylaş 27 Kasım 2012 2 dakika ayrılmaya gelmiyor. Çok çabuk doğru tahminler gelmiş. Zaten Abdurrahman da ipucunu vermiş... Yeti, doğru cevap. Bilenlere 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts