İçeriğe Yönlendir

01 Aralık 2012 Gaziantep Toplantı Fotoğrafları

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Ahmet Kiriş

Konuyu ben açayım da resimleri siz yükleyin. Yarın ben de yüklerim fotoları....

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

An itibarıyla Alper abi otobüse bindi.

Hayırlı yolculuklar. Kusura bakma abi yolcu edemedim.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

1. Diyarbakır a yeni geldim....Çooook güzel bir toplantıydı acaba fotoğraf yüklesemmi..... :D

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

katılan arkadaşların ayaklarına yüreklerine sağlık. afiyet şeker olsun.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Kral adamsın Şahin... Tanıştığıma çok sevindim.

bende çok memnun oldum kardeşim....

.(Geliyor resimler )

Gelsin gelsin sıcak sıcak servis edelim mert.Ellerine sağlık kardeşim.... ;):bravo:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
:bravo: bizim burada baklava yapan bir Antepli vardı, ona gideyim bari.. :D
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mehmet 10 mb hızla ben açmakta zorlanıyorum sayfayı...

Boşa resim yüklemekle uğraşma, bir çoğu resimler yüzünden sayfada yazılanları da okuyamayacak :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Hepinize afiyet, bal ve de şeker olsun :p

Herşey harika görünüyor gerçekten. Emeği geçenlerin emeğine, uzak-yakın demeden katılanların ayaklarına sağlık.

NOT: Resimleri büyük boyutları nedeniyle link haline çevirdim. Mehmet Mert; 800 veya 1000px ölçülerde yüklersen mesajlarını yeniden düzenlerim. Ellerine sağlık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Çok güzel görünüyor herşey herkesin ayağına sağlık benimde canım tatlı istedi dolapta kendi yaptığım kabak tatlısı vardı gideyim de bari onu yeyim :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Vicdansızlar :D Gece gece içim kıyıldı. :( Akşam yemeğinden kalma bulgur pilavının yoğurt eşliğinde gözüne vursam mı acaba? :dribble: Bu saatte yersem kesin kilo yapar zaten su içsem yarıyor, vazgeçtim. :i-ih:

Etkinliğe katılan tüm arkadaşların ayaklarına sağlık. :bravo::nazar: Yalnız yine beni hiç çekmemişsiniz :biggrin:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Ne gündü.... :bravo:

Başta Ali abi olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkürler. Çok güzel bir gün geçirdik. Gönül isterki her haftasonumuz böyle geçse. İrem'de herkese selam göndermemi istedi. Açıkcası çekiniyordu ilk başta; sonra sizleri tanıyınca eve döndüğümüzde anlata anlata bitiremedi; 'Ahmet abi şöyle baklava yedi :fiuw: , Arzu ablamla şunu konuştuk, Şahin abi Diyarbakır'a davet etti, Ali abi bunu dedi.... vs.' :) kısacası sizin sayenizde klübümüzün farkını ve aile bağlarımızı görmüş oldu.. Artık benim klüp sayfasına girip sizlerle iletişim kurmam ona daha mantıklı geliyor :good1:

Mert sanada teşekkür ederim tekrar, Onca zaman önce verdiğin bir sözdü; manevi değeri çok fazla inan. :give_heart2:

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
Ankara AŞTİ'deyim. Kaldı 3 saat...

Güle güle abi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Evet şimdi yazmaya fırsat bulabildim.

1-Öncellikle bu organizasyonu hazırlayan çok emek harcayan Ali kardeşime ve Semih kardeşime çok teşekkür ederim. Çok yoruldunuz ayaklarınıza ellerinize sağlık.

2-Semih kardeşimin nişanlısı İrem hanıma müzedeki detaylı bilgilendirmesinden dolayı teşekkür ederiz. Ali kardeşimin eşi Mine hanıma Ali kardeşimin yoğunluğunda göstermiş olduğu sabırdan , Ali hocamın arkadaşı Erdal hocama da yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Evime gelip misafirim olan Alper abime de teşekkür ederim. Biz şenliğe cuma günü Halil Ustada ziyafeyle başladık. Ben hayatımda böyle bir mekan görmedim. Yemekten sonra tatlı meyve verilir burada yemeklerden sonra et ikramına devamdı :D Yemekten sonra "Alo Ali hocam evdemisin çayı koy Alper Abiyle çaya geliyoruz." diyerek Ali hocama baskın yaptık. Evinin kapılarını açıp sıcak sohbet eşliğinde çayımızı içtik.

Alper Abiye zorla öğretmenlik mesleğini gösterdim. Hatta derslerde yardımcı oldu :D Artık öğretmelere biraz daha fazla laf söyler :D :D Elinde ciddi belgelerle Maraş'tan ayrıldı :D Özellikle benim ders anlatımla ilgili :D(Ciddi olarak söylüyorum öğrencilerimle tanıştıktan sonra bazı fikirlerinde değişme olduğunu düşünüyorum)

Cumartesi günü daha önce gidip yemek yediğim mekan Kırkayak Gaziantep lokantasında daha önce yemediğimiz çeşitlerle soframız donatıltı. Antep'e ait her türlü yemeği menüye katmalarınnı sağladığın içi Ali hocama tekrar teşekkür ediyorum.

"Beyran Çorbası dediğiniz çok meşhur dediğiniz çorba bildiğiniz paçanın içine prinç katmışlar olmuş beyran" Ahmet KİRİŞ. Sonuna kadar haklı. Maraş'ta bu çorbanın kralı var. Alper Abim şahit.Çünkü Cuma günü sabah Maraş'ta paça içtik :D :D

Sanalda tanıştığın insan nasıl özlenir diye sorsalar bizim toplantıyı gösterirdim.Bizleri bırakın eşlerimiz çocuklarımız bile birbirlerini özlemişler.

Katılanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. En Kısa sürede görüşmek dileğiyle. Arayı fazla açmayalım dostlar. Bu toplantıları 6ayda değil daha sık yapalım diyorum. Herkesi Maraş'a Paça içmeye davet ediyorum. :D

Not: Gezip gördüğüm mekan olduğu için ben yemeklere ve dostlara ayırdım :D

Bu resimler olmazsa olmaz arkadaşlar. Cuma gününün anlam ve önemine istinaden :D

mbsgh.jpg

3hp3o.jpg

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Valla benim midem kıyılmaya başladı. :)

Çok mu yedim nedir, hala acıkmadım.... :p

Ben gece saat 2 de eve geldim. Karnım acıkmıştı. Çünkü dün ekmek yemedim :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin
(düzenlendi)

Bende fotoğrafları atmadan önce organize edenlerin ellerine yüreklerine sağlık herkese çok teşekkürler. Sabah 6 da kalktım kahvaltı yapmadan 2 dolmuş değiştirip saat 9:30 gibi Şahin abimle buluştum, beni Urfa otoban yol ayrımından aldı ve tatlı kızı, kendi gibi misafir perver kocaman yürekli yengem Arzu ablayla çok güzel bir yolculuk sonrasında G.Antep'e vardık. Süper eğlenceli bol muhabbetli bir toplantı daha geçirdik. Ali kardeşim her zaman ki gibi gittiği yeri organize ediyor süpersin.

Kafa dengi abim Alper Ekinci ile tanıştım çok sevindim Mehmet Mert, özellikle beni otogara bırakan ve ilgilenen kardeşim Semih'e teşekkürler. Doyumsuz muhabbetleri ile Serhan abim Sadık abim eşleri ve çoçuklarına, Muhammed Andı, Ahmet Kiriş, (Her ne kadar aç karnına kahvaltı yapmadan gelip aç aç gezerken beni satıp Güllüoğlu'na kaçsanızda) her zaman ki neşesi ile Mehmet Kaya abime eşine ve tatlı oğluna vs. vs . Tek tek saymakla bitmeyen herkese yürekten teşekkürler.

Şimdi fotoğraflar.

20121201111603.jpg

20121201111628.jpg

Yakalarım Sadık abi öyle bakıp kaçmak var mı? :bye:

20121201111634.jpg

Balonlu ehtiyarlar. :fisir: Bunu atma demiştiniz abi kıyamadım çok tatlı çıkmışsınız abilerim.

20121201135620.jpg

King. :superman: Süpersin.

20121201135655.jpg

Kardeşim.

20121201144115.jpg

Big Family.

20121201144131.jpg

Gerçek dostluk gerçek aile.

20121201144138.jpg

20121201144144.jpg

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
  • Beğen 11
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Teşekkürler Hüseyin.

Hüseyin Erbil'den mi yazıyorsun? :D :D :D :D

Alper Abi eve vardın mı ?

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi desene arkadaşın dediği gibi 13 saat sürecek giderken. Hadi geçmiş olsun abi. Face baktın mı :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Gerçek dostluk gerçek aile.

Hüseyin abicim en kısa zamanda yine bekleriz. :good1:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...