İçeriğe Yönlendir

01 Aralık 2012 Gaziantep Toplantı Fotoğrafları

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Fatih Uzun

Hepinizin yüreğine sağlık,böyle bir buluşmayı ben yaz tatiline Adana ya geldiğim zaman da yapalım,bu nedir arkdaş resmen gözlerim bayram etti. :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Resimlerin cozunurlugu yuksek kabul ediyorum ama tanesi 400kbyi(Orjinali 8-9mb) gecen bir resim yok burada.Yani toplasam 10mblik resim bile yok :)Yani fiber nette olsa,vinndanda girilse sorun olacagini dusunmuyorum.Sorun bence sitede 55tane resim olunca kasiyor...Neyse duzeltmisiniz zaten elinize saglik.

Mehmet, ekran çözünürlüklerimiz belli, yani sen bunu 2048 de yüklesen biz bunu 800 görüyoruz.. bununla ilgili kural da var...

Zaten 800 görüyorken ve kural varken, zaten resimleri küçülterek yüklüyorken, neden 800 değil de 2048 ?

Sitede sorun falan da yok.. çünkü resimlerin site ile alakası yok... Resmi nereye yüklediğini bilmiyor musun da siteye çamur atıyorsun...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Resimlerin tanesi 9-10 hatta 12mb bile olanlari var.Elimde 1.5GB cekilmis fotograf var.Ben bunlari yuklemisim ve fotofraflar 400kbyi bile gecmiyor ya 400kb...Cep telefonundan salakca kamerasiyla ceksem bile bir resim 3-4mb bunh 800*600yapsam bile 700-800kblere dusuyor,benim bunu cebirdigim fibi 400kblere dusmuyor.Istiyorsan resimlerden birinin sana orjinalini atiyim abi ben 2000 cozunurlukte yukledim ve 100kblik olanlar bile var :) Eger orjinal bir resmi 800*600 cozunurlukte bile benim yukledigim 200kbden assagi dusurursen sana saygim sonsuzdur.Bu bir acik,fotograflari facebook'a yukledigim zaman hem boyutu cok kuculuyor hemde kalitesi bozulmuyor.Albumude sadece ben yaptigim zaman mis gibi oluyor... Lakin elimdeki 1.5gb resmi teker teker acip,programin birine atip 800*600 bicimendirip(Bu islemi bu kadar fotoya yapmak+ayricada programlar bile kasiyor i3 bilgisayari resimlerle ugrasirken) + imageschak premuim uyelik olmadigindan max 4 fotograf ekle,bekle yuklesin.Ekle bekle yuklesin islemi bana cok mantiksiz ve bosa zaman kaybi olarak geliyor hemde benim yukledigim resimlerden daha buyuk boyutlu olucak. DSLR makineden cekilmis 55tane resim attim,orjinalleri 10mb iken ben kalitesini bozmadan hepsini 15-20mb arasi yaptim.Sende bosa yukleme dedin abi,keske basta deseydinde yuklemeseydim.Inan 55 tane resmin kopyala ve yapistir yapmasi bile ayri dert.Neyse haklisin abi...

Neden diye sormuştum, sorumun cevabını aldım.. Kolayına geleni yapmışsın Mehmet...

En büyük çektiğin resmin birini orijinal hali ile bir yere yükleyip linkini bana atar mısın.. ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu Mehmet'in yaptığı 800 pixels 232 kb.

img2938u.jpg

Eger orjinal bir resmi 800*600 cozunurlukte bile benim yukledigim 200kbden assagi dusurursen sana saygim sonsuzdur.

Özel bir çaba harcamadım.. 10 saniyelik bir işlem..

Bu benim yaptığım 800 pixels 38 kb.

img2938x2.jpg

Benim yaptığım 1024 pixels 54 kb.

img2938x3.jpg

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Ülen ne gaddar adamlarsınız... :biggrin: Bu kadar güzel yemekler yediniz tamammm...niye resimlerini koyuyonuz kardeşim.... :biggrin: Perişan oldum be.... :(

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hasan hocam birgün beraber yeriz inşallah.

Yolun düşerse beklerim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Çok güzel bir buluşma olmuş, hem de ailece ne kadar güzel. Diğer şehirlerden de bekleriz. Hadi bakalım!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Gelemediğime üzülüyordum. Bu yüzden fotoğraflara bakmak istemedim. DAyanamadım baktım, beklediğimden de ötesi varmış:) Ev sahiplerinin yüreğine, katılanların ayağına sahip.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Bundan sonra akşamları evde pirinç pilavı kalırsa sabah paçacıya gidip Beyran çorbası yaptıracağım. :D :D :D :D :D :D

Bildiğin paçanın içine adamlar pirinç pilavını basmışlar. Beyran diye kaktırıyorlar millete.

Adam zaten eskiden paçacıymış. Bakmış maliyet kurtarmıyor basmış pirinci. Et maliyeti azalınca Beyran olmuş be yavvvv.... :p :p :p

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Dün akşam nette biraz sıkıntı olduğu için ve misafirlerimle koyu bir sohbete dalınca konuya bir şeyler yazamadık. Kusura bakmayın.

Sadık ve Serhan abilerimi saat 14:00 gibi yolcu ettim. Şu an yoldalardır.

Gerçekten çok güzel bir gündü. İnşallah herkes memnun kalmıştır.

Toplantıya katılan herkesin yüreklerine sağlık. (Gelemeyenlerin de canı sağolsun. Gönüllerimiz birdi onlarla da)

Burada Ahmet Kiriş'ten fena dayaklar yedik. Gerçekten sağ kolu 5'e 10 kalas etkisi yapıyor. Hala omzu ağrıyor vallahi.

Ben de ki fotoları birazdan yüklerim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Ben sana dedim Ali, Ahmet in sağ kroşesinden uzak dur diye,Dikkatini çekmedimi yemekte Ahmet in soluna oturmuştum. :D :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Bunlarda Mert'in yüklediklerinden bazıları link olarak değil de direk görülsün istedim.

NDuim.jpg

vnZ9Q.jpg

8DB6w.jpg

Güzel Kızım Elif Merve

kLuFo.jpg

ffg9l.jpg

heP1w.jpg

fRKDH.jpg

KJ7wF.jpg

Or60G.jpg

xyTLZ.jpg

jHcNI.jpg

TEM1S.jpg

ORKvf.jpg

wFU08.jpg

MPIHm.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin
Teşekkürler Hüseyin. Hüseyin Erbil'den mi yazıyorsun? :D :D :D :D Alper Abi eve vardın mı ?

Uyuyamadım korktum gözümü Erbil'de açarım diye Mehmet abi zaten o karın ağrısıyla zor uyurdum, her molada soda içtim, sabah kahvaltı bile yapmadım. Hesap edin artık.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

:flowers:.....TEŞEKKÜRLER..... :flowers:

Toplantı öncesi ve toplantı esnasında bana her türlü destek olan mesai arkadaşım Erdal Çelik'e,

Sınavlarının arasında bizlerle beraber olmak için o kadar yol gelen ve geri gidecek olan Semih kardeşime,

Her yönüyle destek olan Mehmet Kaya abime,

Mersinden gelip toplantı sonrası evimizde misafir olup bizleri mutlu eden Sadık v Serhan abilerime,

Her buluşmaya sorunsuz ve jet hızıyla katılan Ahmet Kiriş abime, (bi de omzuma vurmasaydı iyiydi :flowers::flowers:

Varlığıyla ortama güzellik katan Muhammed Andı abime,

Ta Eskişehir'den çıkıp gelen Alper Ekinci abime,

Tüm şartları zorlayıp gelen Fatih Öztürk abime,

O güzel muhabbetiyle bizleri neşelendiren Şahin Topaloğlu abime,

Sabah'ın 6'sında aç karnına yollara düşen çok eski dostum Hüseyin Yergin kardeşime,

Pırıl pırıl delikanlı öğrenci kardeşlerim Mehmet Mert (fotolar için ayrıca), Naci, Ufuk ve Anıl'a,

Kilis'ten gelen ve bundan sonrada her türlü Gaziantep organizasyonunda gelecek olan Mustafa Aktürk kardeşime,

Ayrıca son anda da olsa listeye eklenen ve gelip bizlerle tanışan Hüseyin Kartal abimize,

Ve forum üyelerimizle hayatı paylaşan biricik yengelerimize,

çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim

Hepinizi çok seviyorum, iyiki varsınız güzel forumun güzel insanları....

:flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
  • Beğen 16
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Konuyu ben açayım da resimleri siz yükleyin. Yarın ben de yüklerim fotoları....

Ahmet abi ellerin dert görmesin bana yaptıkların masaj gibi geldi ama omzum için aynı şeyi söyleyemeyeceğim yarın gidip bi film falan çektireyim diyorum. :p :p :p

Şimdi otobüsteyim. Hareket etmek üzere..

Öncelikle beni karşılayan, evinde ağırlayan iki gün üst üste Gaziantep-K.Maraş yolunu yapan hele özellikle dün sadece ben istedim diye Halil Usta'ya götüren Mehmet Kaya kardeşime ve eşine en derin ve kalpten şükranlarımı sunarım. Hakkını helal etsin.

Bugünkü kusursuz organizasyon için yoğun olmasına rağmen uğraşan ve bizleri G.Antep yemeklerine doyuran, ayrıca evinde çayını içtiğimiz Ali Eren kardeşime de çok çok teşekkür ederim.

Çevre illerden günü birlik yorucu bir yolculuk bile olsa katılan herkesin ayaklarına sağlık.

Birer birer herkesle tanıştığıma çok memnun oldum.

Resimler inşallah Eskişehir'e varınca...

Tanıştığımız için çok memnun oldum Alper abi. Yemek fotoları için ellerine sağlık, eksiksiz hepsini çekmişsin.

Ne gündü.... :bravo:

Başta Ali abi olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkürler. Çok güzel bir gün geçirdik. Gönül isterki her haftasonumuz böyle geçse. İrem'de herkese selam göndermemi istedi. Açıkcası çekiniyordu ilk başta; sonra sizleri tanıyınca eve döndüğümüzde anlata anlata bitiremedi; 'Ahmet abi şöyle baklava yedi :fiuw: , Arzu ablamla şunu konuştuk, Şahin abi Diyarbakır'a davet etti, Ali abi bunu dedi.... vs.' :) kısacası sizin sayenizde klübümüzün farkını ve aile bağlarımızı görmüş oldu.. Artık benim klüp sayfasına girip sizlerle iletişim kurmam ona daha mantıklı geliyor :good1:

Güzel kardeşim, yüreğine sağlık beni kırmayıp bu tarihte bu toplantıyı yapmak için o kadar yol geldin.

Çok mu yedim nedir, hala acıkmadım.... :p

Afiyet bal şeker olsun canım abim.

Bende resimleri atamdan önce organize edenlerin ellerine yüreklerine sağlık herkese çok teşekkürler. Sabah 6 da kakltım kahvaltı yapmadan 2 dolmuş değiştirip saat 9:30 gibi Şahin abimle buluştum, beni Urfa otoban yol ayrımından aldı ve tatlı kızı, kendi gibi misafir perver kocaman yürekli yengem Arzu ablayla çok güzel bir yolculuk sonrasında G.antepe vardık. Süper eğlenceli bol muhabbetli bir toplantı daha geçirdik. Ali kardeşim herzamanki gibi gittiği yeri organize ediyor süpersin.

Kafa dengi abim alper Ekinci ile tanıştım çok sevindim Mehmet Mert, özllikle beni otogara bırakan ve ilgilenen kardeşim Semih e teşekkürler. Doyumsuz muhabbetleri ile Serhan abim sadık abim eşleri ve çoçuklarına, Muhammed Andı, Ahmet Kiriş, (Her ne kadar aç karnına kahvaltı yapmadan gelip aç aç gezerken beni satıp güllüoğluna kaçsanızda) herzamanki neşesi ile Mehmet Kaya abime eşine ve tatlı oğluna vs. vs . Tek tek saymakla bitmeyen herkese yürekten teşekkürler.

Şimdi fotoğraflar.

Gardaşım benim sen benim çok eski dostumsun bilirsin biz de teşkilatçılık eskilere dayanır.

Hepinizin yüreğine sağlık,böyle bir buluşmayı ben yaz tatiline Adana ya geldiğim zaman da yapalım,bu nedir arkdaş resmen gözlerim bayram etti. :)

Mutlaka haberimiz olsun Fatih abi.

Ben sana dedim Ali, Ahmet in sağ kroşesinden uzak dur diye,Dikkatini çekmedimi yemekte Ahmet in soluna oturmuştum. :D :D

Ah Şahin abi ah bilemedim ki. Hakikaten adamın sağ kolu 5'e 10 etkisi yapıyor.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Bir resimde acayip düşünceli gördüm seni :D Ne yiyeceğin konusunda yaşadığın kararsızlık yüzüne yansımış sanki :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Ne güzel buluşma olmuş.

Orda olmak vardı.

Gönlünüze sağlık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Lan ben sadece yemek resmi çekmişim.

Ne pis boğaz adammışım. Başka resim yok nerdeyse...

Sen tam görev adamısın abi, yemek resimleri ben de dedin ve eksiksiz çekmişsin hepsini. ;)

Bir resimde acayip düşünceli gördüm seni :D Ne yiyeceğin konusunda yaşadığın kararsızlık yüzüne yansımış sanki :D

Osman Ç. kardeşim ben Gaziantepe'e geleli 3 ay oldu ama Alper abi Gaziantep'te yemek yenecek tüm mekanları benden iyi biliyor.

Ne güzel buluşma olmuş.

Orda olmak vardı.

Gönlünüze sağlık.

Keşke gelebilmiş olsaydınız Fatih abi, çok mutlu olurduk.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Benim iç ses:

"Bu Dionysos da kimmiş? Antik çağda kebapçıdır muhtemelen. Ulan kebap dedim de benim midem kıyılıyor sanki... Benim bu taş toprağın içinde ne işim var? Neyse buradan çıkınca katmer mi yesem baklava mı? Yoksa Halil Usta'ya bir daha mi gitsek?"

Abi katmer dedinde bak o hengamede unuttuk,ben seni Aşina'ya götürecektim.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Osman Ç. kardeşim ben Gaziantepe'e geleli 3 ay oldu ama Alper abi Gaziantep'te yemek yenecek tüm mekanları benden iyi biliyor.

Kısmetse ben de geleceğim Antep'e, Alper Abi tam bir gurme :)

Kırk yıllık entelektüelim, şu arkeolojiyi anlamadım zaten. :D

Senin kalın siyah çerçeveli gözlüklerin nerede bayım? :seytan:

LSATz.jpg

Entel deyince aklıma hep Cenap ve onun en yakın arkadaşı İbrikçi Sıtkı gelir. :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...