İçeriğe Yönlendir

01 Aralık 2012 Gaziantep Toplantı Fotoğrafları

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Naci Özkan

Coook guzel eglenceli, keyifli bir toplanti oldu.herkese yurekten tesekkur ederim.

Ev sahipligi yapan ali eren abime ve semih kardesime cik tesekkur ederim.

Yeni tanidigim alper bey, mustafa akturk kardesim,sahin topaloglu abime ve hatirimda kalmayan tanistigim insanlara sizi tanidigima cok memnun oldum.

En kisa zamanda bi soraki toplantida gorusmek uzere her nerede yasiyor ve yasatiliyorsaniz :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Yemekler bunlarla biter mi ? Tabikide bitmez :)

Baklava ikramı ile devam...

http://sphotos-b.ak....362488495_o.jpg

http://sphotos-h.ak....141229079_o.jpg

http://sphotos-a.ak....338685715_o.jpg

Ardından meyve servisi :)

http://sphotos-d.ak....994161947_o.jpg

Sonra çaylarımızı yudumladık :)

http://sphotos-e.ak....191728539_o.jpg

Normalde hiç kahve sevmem,lakin bu ap ayrı birşeydi.Ne acıydı ne sertti.Menengic kahvesi...

http://sphotos-c.ak....412482502_o.jpg

Böylelikle toplantımız son buldu,Geri dönüşe geçmiş olduk.

http://sphotos-c.ak....091459327_o.jpg

Ev sahiplerine,emeği geçen herkese teşekkür ederim.Güzel bir gün geçirdik.Şahin abi olsun,Semih kardeşim olsun,Hüseyin abi...vs olsun çok değerli abilerimle/kardeşlerimle tanıştığıma memnun oldum.Acayip yorgunum ben kaçar :)

Kardeşim ellerine sağlık resimler çok güzel. Bizlerde memnun olduk sizlerle olduğumuzdan. Görüşmek üzere ayrıca acil şifalar ....

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Valla bu Gaziantep toplantısına katılamadım içimde kaldı.Dün gece hep sayıkladım galiba.Rüyama bile girdi... :D :D :D

Bu yavru kartal benim elimi kolumu bağladı.Katılmayı çok ama çok istiyorum malesef şartlar itibariyle katılamadım. Bir daha ki Allah nasip ederse Oğlumla gelirim artık... :) Emeği geçen herkese saygılarımı sunuyorum...

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Kısmetse ben de geleceğim Antep'e, Alper Abi tam bir gurme :)

Osman Ç. kardeşim ne zaman geleceksin Antep'e. Haberimiz olur di mi?

Coook guzel eglenceli, keyifli bir toplanti oldu.herkese yurekten tesekkur ederim.

Ev sahipligi yapan ali eren abime ve semih kardesime cik tesekkur ederim.

Yeni tanidigim alper bey, mustafa akturk kardesim,sahin topaloglu abime ve hatirimda kalmayan tanistigim insanlara sizi tanidigima cok memnun oldum.

En kisa zamanda bi soraki toplantida gorusmek uzere her nerede yasiyor ve yasatiliyorsaniz :)

Sizin gibi güzel insanlara ev sahipliği yapmak bizi çok memnun etti Naci kardeşim.

Valla bu Gaziantep toplantısına katılamadım içimde kaldı.Dün gece hep sayıkladım galiba.Rüyama bile girdi... :D :D :D

Bu yavru kartal benim elimi kolumu bağladı.Katılmayı çok ama çok istiyorum malesef şartlar itibariyle katılamadım. Bir daha ki Allah nasip ederse Oğlumla gelirim artık... :) Emeği geçen herkese saygılarımı sunuyorum...

Canın sağolsun Mustafa Hocam. Bekleriz inşallah en kısa zamanda.

7-8 aylarda bu etkinliğin tekrarı olur bence. ;)

İnşallah Lokman abim, sen gel bu taraflara toplantının kralını yaparız senin için. :flowers: :flowers: :flowers:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

İnşallah bakalım.Dün akşam film izliyordum film arasında Facebook da resimleri görünce bir iç çektim derinden.Doğru dürüst filme bile odaklanamadım.Keşke bende katılabilseydim dedim....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Osman Ç. kardeşim ne zaman geleceksin Antep'e. Haberimiz olur di mi?

Elbette haberiniz olacak uygun zaman kolluyoruz. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

İnşallah Ali hocam. :mangal:

Şimdiden heyecan sardı beni canım abim. :)

Elbette haberiniz olacak uygun zaman kolluyoruz. :)

:good1: :good1: :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Herkese iyi akşamlar diliyorum, hayırlısı ile hepimiz kazasız, belasız evlerimize ulaştık çok şükür. Sadık ve ailesi ile eşim ve beni toplantı sonrası evinde misafir eden Ali kardeşime ve değerli eşi Mine ablamıza öncelikle sonsuz teşekkür ediyor keselerine bereket, yuvalarında muhabbet, güzel yiğenimiz Elif ve yakında gelecek olan kardeşi ile gönüllerince bir hayat diliyorum. Kardeşim böyle harika bir ortam için çok çabaladın, Gaziantep'e geleli çok kısa bir süre olmasına rağmen fazlası ile muhteşem bu günde ki göstermiş olduğun başarıyı tebrik ediyorum, hakkını helal et.

Sadık Taşyürek dostuma ve ailesine de yolculuğumuzda bizlere eşlik ettikleri içinde çok teşekkür ediyorum.

Toplantıya katılan ve katılamayıp gönülleri bizlerle olan arkadaşlarımızada çok teşekkür ediyor ve bu forumda bulunmamın vermiş olduğu mutluluğu bir kez daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Resimler birazdan inşallah......

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Arkadaşlar bu toplanıda çok önemli bir ayrıntı ve fark var. Sizce nedir?

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Dönüş yolunda heyecanlı ve bir o kadarda aksiyon dolu ilginç bir olay yaşadık. hani derler ya, “her işte vardır bir hayır” bu da öyle. Ali hocamın düşündüğü ve gerçekleştirdiği fordclubtr.com Gaziantep etkinliği sayesinde bir araç yanmaktan kurtuldu...

daha Gaziantep’ten otobana çıkmadan sağda opette ihtiyaç gidermek için durduk ve ben lavaboya geçtim. çıktığımda bir baktım, kahraman kardeşimiz Serhan elinde yangın söndürme tüpü ile benzinlikten çıkarken daha yolun başında alev alan ve içerisin de 2 si çocuk toplam 5 kişi bulunan Kartal marka bir aracı söndürüyor. daha ben kendilerine ulaşana kadar kahraman itfaiyeci, pardon Otoyolcu Serhan kardeşim yangını söndürerek aracın tamamen yanmasını ve insanların yaralanmasını engelledi. Kendisini buradan bir kez daha kutluyorum…

Kahraman otoyolcu Serhan abimizi yürekten kutluyorum. Telefonda kendisini haberlere çıkmışsınız falan diye şakalayayım dedim ama mütevaziliğinden ödün vermedi.

Acaba nedir, nedir? :unsure2: :unsure2: :unsure2:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren

FCTR bayrağı yoktu, sticker dağıtılmadı... ;)

Sticker ben de çoktu ama hiç kimsenin aklına bile gelmedi.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Kahraman otoyolcu Serhan abimizi yürekten kutluyorum. Telefonda kendisini haberlere çıkmışsınız falan diye şakalayayım dedim ama mütevaziliğinden ödün vermedi.

Estağfurullah kardeşim, kim olsa aynı şeyi yapardı diye düşünüyorum. :yes: ( Yanlışım varsa düzeltilsin olur mu ? )

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

FCTR bayrağı yoktu, sticker dağıtılmadı... ;)

Sticker ben de çoktu ama hiç kimsenin aklına bile gelmedi.

Hayır. Herkeste stiker olduğunu düşündüğüm için getirmedim bende balon falan vardı.

Yanlış cevap.

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

gece gece karnım acıktı :D o nasıl yemeklerdir öyle ya...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Adı gibi büyük Gaziantep toplantısında daha konunu açıldığı ilk saatlerden itibaren organizasyonun en iyi şekilde geçmesi için büyük bir öz veride bulunan ve fedakârlık yapan Ali kardeşime ve yine Serhan bey ve ailesi ile bizlere gönlünü ve evini açarak ev sahipliği yapan Ali kardeşim ve değerli ailesine Taşyürek ailesi olarak çok çok teşekkür ediyoruz...

Gaziantep üniversitesinde okuyan kızımı okula kadar giderek alan ve bizlere kavuşturan Semih kardeşime ve Zeugma müzesinde bizlere rehberlik eden sevgili nişanlınsa ayrıca teşekkür etmek istiyorum…

Dostlarım iyi ki varsınız…

Toplantıya katılan tüm arkadaşlara da ayrıca tek tek teşekkür ederim. bu güzel organizasyon da kızımızla özlem giderdik, değerli arkadaşlarımızla bir araya geldik. Gaziantep’i gezdik, özenle düşünülmüş ve hazırlanmış G.Antep'in yöresel yemeklerinden oluşan lezzetlerin tadında doyduk. Ardından Ali kardeşimin evinde bir gece kalarak gece geç saatlere muhabbete doyduk. Çok Şükür az önce de sağ salim evimize ulaştık…

Dönüş yolunda heyecanlı ve bir o kadarda aksiyon dolu ilginç bir olay yaşadık. hani derler ya, “her işte vardır bir hayır” bu da öyle. Ali hocamın düşündüğü ve gerçekleştirdiği fordclubtr.com Gaziantep etkinliği sayesinde bir araç yanmaktan kurtuldu...

daha Gaziantep’ten otobana çıkmadan sağda opette ihtiyaç gidermek için durduk ve ben lavaboya geçtim. çıktığımda bir baktım, kahraman kardeşimiz Serhan elinde yangın söndürme tüpü ile benzinlikten çıkarken daha yolun başında alev alan ve içerisin de 2 si çocuk toplam 5 kişi bulunan Kartal marka bir aracı söndürüyor. daha ben kendilerine ulaşana kadar kahraman itfaiyeci, pardon Otoyolcu Serhan kardeşim yangını söndürerek aracın tamamen yanmasını ve insanların yaralanmasını engelledi. Kendisini buradan bir kez daha kutluyorum…

Her işte bir hayır vardır demiş atalarımız, çok şükür kimseye bir şey olmadan farkına vardık. Kutlamaya gerek yok :i-ih: çürük yumurta ve eski çelenkler malum adrese lütfen :p :p :p:good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi geçmiş olsun.

Serhan Abi tebrik ederim. Eline sağlık. Çok cesur bir adamsın vesselam. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Estağfurullah kardeşim, kim olsa aynı şeyi yapardı diye düşünüyorum. :yes: ( Yanlışım varsa düzeltilsin olur mu ? )

Yanlışın var abi bak söylüyorum: "estağfurullah" değil "estağfirullah" olacaktı o kelime. :D :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Bu arada Mehmet Kaya tam bir detay insanı...

Gaziantep'ten aldığım baklava, salça, kuru vs'nin olduğu kutuda sergilediği işçilik aşağıda...

Bantı, ipi, taşıma aparatı vs hepsi Mehmet'in eseri...

:bravo: :bravo: :bravo:

Adam uzman :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Yanlışın var abi bak söylüyorum: "estağfurullah" değil "estağfirullah" olacaktı o kelime. :D :D :D

Tövbe estağfirullah..... :unsure2::p :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt

Süper gezi! Türkiye'nin en iyi lezzet duraklarına gitmişsiniz. Mozaik müzesi ve bakırcılar çarşısı ile benzersiz baharatları düşününce hafta sonu gezisi için bence bir numaralı adres Gaziantep. Sizlerle olmak isterdim. 2 yıl kadar önce şirketten arkadaşlarla ziyaret etmiştik ve Karşıyakalı Halil Usta'nın lezzetleri hala aklımızdadır.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

e hani?

halledeceğiz ama bugün olmayacak gibi..... :rolleyes:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...